IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
kalua
post Jun 5 2008, 09:41 PM
Post #721

Musafir

Rochia-i belea! Nici papucii nu-s de lepadat!
Va invidiez! Eu una nu gasesc absolut niciun papuc mai acatarii, la un pret bun. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ii vad, ma bucur, dar cand incep sa ma uit mai atenta ba-s din plastic pe dinauntru, ba au o talpa de-aia teapana si tare, ba mai stiu eu ce. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 5 2008, 10:01 PM
Post #722

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mie imi plac cei verzi ale Elei33, modelul mult de tot culoarea not, da' mie-nu-mi plac decat vre-o 2 nuante de verde in rest pas.
Eu mi-am luat o crema de la Yves Rocher Sebospecific de zi, inainte imi luam Biospecific acum mi-am luat-o p-asta si sunt superincantata de ea.
Si imi caut sandale cu toc cica da' ceva mai comod si nu prea imi gasesc, tre' sa mai bag o tura prin oras. Un backup pt nunta la care ma duc am dar poate imi gasesc totusi unele noi.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 5 2008, 10:02 PM

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2008, 10:22 PM
Post #723

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Toate achizitiile sunt super frumoase, sa le purtati sanatoase si voiase!
DAR.... Rochiaaaa! Eu vreau rochia doftoresei! Musai!

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 5 2008, 10:25 PM
Post #724

Incurabil

Member No.: 868

doc, mistoaca raau rochita (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) Si nu-i nici scumpa tare.
da' ai slabit ceva, sa te dai pe white.

asta se pune la achizitii ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) aveam nevoie disperata de asa ceva, l-am scos la pensia binemeritata pe cel mecanic.
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/mainew012.jpg)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 5 2008, 11:36 PM
Post #725

Musafir

Sylvia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sa-ti aduca numai bucurii. Al meu ii tare prietenos cu mine.
Doftorici, esti tare fashionable domne. M-ai dat pe spate cu rochita. Si sandalele-mi plac, dar rochia m-a lasat masca. Sa le porti cu placere!
Imi plac si incaltarile nr.2 ale Ellei.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 6 2008, 07:16 AM
Post #726

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Merci, merci!
Domle....cu cat imbatranesc, cu atat mi se invaluie ADN-ul mai tare in fashionable-itate.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) o fi criza varstei?...
Sylvia, te invidiez!
Eu n-am reusit sa achizitionez un cantar mai acatarii. Sunt fidela obiectului meu "de colectie"...poate cand s-o extinde programul "Rabla" si la cantare, ma voi invrednici sa fac pasul asta.

This post has been edited by dr_wise: Jun 6 2008, 07:19 AM

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 6 2008, 08:35 AM
Post #727

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Lasa, Wise, mai bine asta mecanic. Ca al meu mi-a facut cadou unul din asta destept, care arata cu 3 kg mai mult (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si nu e numai la mine, ci la toti care s-au cantarit!
Ca s anu mai spun ca e idiot. Acum arata un numar de kg, in urmatoarele minute arata cu 2-3 kg in plus! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Nici nu mai stiam cate kg am, asa ca m-am dus sa ma cantaresc la fratele meu, caruia i l-am donat pe cel vechi, mecanic.
Deci...

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 6 2008, 11:21 AM
Post #728

Musafir

imi plac pantofiori verzi f mult, rochita lui wise si pantofi 1 si 2, felicictari pt stilul si atitudinea ta imi place la nebunie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cantarul silviei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) vleau si eu

+Quote Post
dr_wise
post Jun 6 2008, 11:38 AM
Post #729

Musafir

Merci!
Tanjesc in continuare dupa o pereche de role si-un vibrator.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Da' cine sa ma inteleaga?!
Mai am in stand by 2 perechi de sandale si-o poseta, comandate la Quelle, da' trece vara pana le primesc.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 6 2008, 12:30 PM
Post #730

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dr_wise @ Jun 6 2008, 12:38 PM) *
Tanjesc in continuare dupa o pereche de role si-un vibrator.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Da' cine sa ma inteleaga?!

Cand ziceai ca e ziua ta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 03:35 PM