![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nope, nu e el.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu-s fan... mi-am dat si eu cu presupusul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dofteoreaso, treci si da raspunsul, scopul jocului e sa mearga mai departe, nu sa il intepenim.
|
|
|
![]()
|
|
Paul Newman ! Poza veche...
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca este Jack din "Men in trees" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Adica James Tupper dupa cum zise Google.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mie mi s-a parut ca e Paul Newman in tinerete.
Nu aveam cum sa ma gindesc la asta, pentru ca actorul nu se poate numi chiar un actor cunoscut, cum zice la topic, ci mai curind cvasi-necunoscut. : joaca in filme de-abia din 2001, cu predilectie pe roluri secundare, mai mult in seriale tv unde are tot aparitii sporadice. Pina la Men in Trees, era "almost nobody". Si in acest serial apare in 34 de episoade. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi da ca el s-a facut oarecum cunoscut tocmai datorita rolului din acest serial, asa cum si alti actori care ori erau uitati ori erau newcomers s-au facut cunoscuti prin intermediul serialelor populare din ultima perioada gen Grey's anatomy cu Dr. "McDreamy" a.k.a Patrick Dempsey.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca este Jack din "Men in trees" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Adica James Tupper dupa cum zise Google. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! El e! Lilisor, engage, please! This post has been edited by dr_wise: Jun 8 2008, 02:40 AM |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i298.photobucket.com/albums/mm262/lilica_me/zkeanureeves.jpg)
Dupa 2 restarturi si 3 caderi de net (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Keanu Reeves?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:41 AM |