IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Protectia impotriva razelor solare, in legatura cu protejarea tenului,pielii in general de soare.
Altheea
post Jun 5 2008, 12:47 PM
Post #111

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Eu crema aceasta o s-o folosesc pe post de crema de zi, nu doar la plaja. Tenul este expus razelor nocive din momentul in care iesi din casa.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 5 2008, 01:10 PM
Post #112

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Althe, la care crema te referi?

+Quote Post
Altheea
post Jun 5 2008, 01:27 PM
Post #113

Incurabil

Am pus mai sus, Nimphe...aia de la Avene pentru fata. Cel putin o sa incerc si daca e ok...merg inainte cu ea

+Quote Post
Cindy
post Jun 6 2008, 11:23 PM
Post #114

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(happyCat @ Jun 5 2008, 12:18 PM) *
Daca era un bronz din ala uniform si perfect e posibil sa fi fost de la solar. Si eu prefer pielea mai alba, in special cea a fetei.
Si eu ieri am vazut o doamna foarte bronzata, era asa la 50 de ani insa avea o piele cam de crocodil, asa, din cauza bronzului in exces. De la distanta se vedea frumos, dar de aproape...Si vad din ce in ce mai multe femei care au pete maronii pe fata din cauza soarelui, si nu ma refer la pistrui, ca aia sunt de la natura, ci la pete cauzate de soare.

Da, sa stii, si eu am remarcat pielea de crocodil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum ii spui tu, in cazul celor care stau la soare excesiv pt a se bronza. Deci inca cunosc extrem de multe persoane care traiesc cu conceptia ca daca te dai cu protectie solara, nu te bronzezi si in concluzie, nu folosesc! Hmm...ce inseamna sa nu ai probleme cu pielea..sunt extrem de inconstienti si neglijenti!
Am observat ca in metropola, deja au inceput sa apara bronzurile exotice, pantalonii scurti si fustele de o palma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Althe, cum este Cleanance-ul? Uitasem de crema asta cu protectie solara de la Avene..

This post has been edited by sweet_girl: Jun 6 2008, 11:24 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 7 2008, 08:06 AM
Post #115

Membru de Onoare

Eu tot nu mi-am gasit nimic: nici pt ten, nici pt corp. Pt ten vreau FPS 40, pt corp 30. La dermatocosmetice nu gasesc nimic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
As fi vrut Avene cu 40, dar nu au pt ten mixt (doar 50 si mi se pare cam mult).
Am gasit ceva de la Boots (in Sensiblu), dar nush cat sunt de bune (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 7 2008, 08:19 AM
Post #116

Musafir

Eu ma impac bine cu Uriage-ul 50+ ce mi l-am luat pt fata (mai putin cu mirosul, sau mai bine zis cu faptul ca nu contine parfum si deci pute f aiurea)
Pentru corp mi-am luat Elmiplant 25. E cu ulei de catina si unt de shea. Nu il recomand celor care vor sa stea si la plaja (e bunicel ca am mai avut, dar nu grozav). Pentru mine zic eu ca o sa fie ok, avand in vedere ca nu intentionez sa stau nici macar un minut la plaja vara asta. Cu toate astea eu ma dau si asa..de acasa pana la lucru si inapoi...ca sunt putin obse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca vreti sa stati si la plaja eu zic sa investiti intr-un Pizbuin d'acela. Nu am avut, dar am inteles ca e bun si se justifica pretul nitel piperat.

+Quote Post
Altheea
post Jun 7 2008, 10:13 AM
Post #117

Incurabil

QUOTE(Nimphetamin @ Jun 7 2008, 09:06 AM) *
As fi vrut Avene cu 40, dar nu au pt ten mixt (doar 50 si mi se pare cam mult).

Nimphe, cand am luat-o pe a mea aveau sigur si pentru normal to combination cu spf 40, iar a mea este pentru tendinta acneica, cu spf 40. Mai cauta si in alte farmacii care au Avene, eu am gasit la una de cartier....

Angel, foarte bine faci, si eu ma dau cu creme cu protectie cand ies din casa vara

+Quote Post
kalua
post Jun 7 2008, 12:16 PM
Post #118

Musafir

Eu citisem ca Pizbuinul e belea din punctul de vedere al ingredientelor.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 7 2008, 05:50 PM
Post #119

Membru de Onoare

Belea adica nasol? Totusi, mie mi se pare f scump, nu ma incumet sa dau 75 RON pe o lotiune de plaja, cand cele dermato nu costa peste 50 RON (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Si ma gandesc ca am vazut si eu alea de la Gerovital Plant d ecare spunea cineva pe aici...Ce diferenta poate fi intre ele? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 7 2008, 06:05 PM
Post #120

Musafir

Da, nasol, erau printre alea cu cele mai nocive ingrediente.

+Quote Post

21 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2026 - 05:12 AM