![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, cum ti se pare roll-on-ul Burjois? Am si eu unul mov, versiunea care nu lasa pete teoretic..eu sunt multumita de el. Dar nah eu nu transpir mai deloc, sa nu zic chiar deloc, mai ca nici nu trebuie sa il folosesc. Imi place in schimb mirosul, il folosesc mai mult pt asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu l-am avut pe cel roz, pt ca mi-a placut cum miroase. Si cred ca am mai cumparat dupa ce l-am terminat pe primul...ori verde, ori mov. Eu nu-s fidela unui produs, dar daca a fost bun, l-am luat si a 2a oara. Pt transpiratia excesiva am auzit si eu de injectiile cu otxina botulinica. Sunt scumpe, dar cine are probleme din cauza asta ar trebui sa treaca peste pret. De asemenea, un dermatolog mi-a recomandat ceva importiva transpiratiei...am uitat cum se cheama. Problema era ca nu mai transpiram, dar miroseam a medicament. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
eu am cumparat acu cateva zile un vichy roll-on si de transpirat nu transpir....dar khm hm...dar tricoul miroase putin...deci categoric nu-mi foloseste, inainte foloseam rexona pt haine negre, de ani de zile, si mi-a plauct mult, cred ca am sa revin la rexona.
in rest am incercat mai de toate dove (nu-mi place nici mirosul, lasa si urma pe haine, si nici nu-mi foloseste), lady speed stick, nivea, fa, etc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, janis!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, janis! Meri Mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Citesc de mult timp, si acum m-am hotarat si eu sa-mi fac un id, ca sa va pot si scrie:) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nici eu nu prea miros si nici nu transpir dar sora mea insa da. Ea foloseste deodorant de tip stick. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu transpir foarte tare, dar totusi...Stickurile nu prea imi plac pt ca deobicei lasa urme, cel roll on parca se absoarbe mai repede, sau numai eu am problema asta? si nu, nu pun prea mult (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
am descoperit rexona Oxigen doar asta imi place si rezista , am mai luat de la rexona dar deloc multumita dar asta e extraordinar
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
mie imi place c-thru verde,mov...,dar in mod special apa de parfum am folosit...,nu stiu cat de mult rezista deodorantul...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Pur si simplu sunt momente in care omul transpira mai mult si altele in care nu prea transpira, nu depinde neaparat de deodorantul folosit, deci foarte putin ajuta.
|
|
|
![]()
|
|
am descoperit rexona Oxigen doar asta imi place si rezista , am mai luat de la rexona dar deloc multumita dar asta e extraordinar si eu Rexona Oxigen folosesc acum si sunt multumita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 12:23 AM |
|