IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1848 1849 1850 1851 1852 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Jun 9 2008, 03:02 PM
Post #18491

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Fetelor, eu am innebunit! In loc sa pun manuta sa invat, umblu ca nebuna, dupa informatii despre Maroc-Egipt! Nu ca as avea bani sa ma duc acum, dar asa, pentru viitor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo, succes in a te acomoda cu ideea!
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 9 2008, 03:22 PM
Post #18492

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Nu era vorba de mentalitati acolo Albi, era vorba ca n-aveam chef sa ma cert da' cand am vazut ca altfel nu se poate am pus-o la punct.Anw nasol cu soacrele astea care vor sa detina ele controlul iti vine sa run as fast as you can.
3A multa multa bafta la exam iti tin pumnii de peste ocean sa fii focusatata si sa te odihnesti noaptea asta nu te gandi la ce-o fii maine, ca oricum o sa fii un pic stresata maine, macar azi incearca un relax.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 9 2008, 03:34 PM

+Quote Post
Roxana_
post Jun 9 2008, 04:23 PM
Post #18493

Musafir

Szi, multa sanatate! Si tu faci parte din oamenii aia care se jertfesc pe la serviciu. Poate c-ar fi trebuit sa ramai acasa.
Teo, imi pare tare rau. A mea e peste ocean si ne intelegem f bine de la distanta. Nici mie nu-mi place sa se bage cineva in oalele mele. Maica-mea are un talent deosebit in asa ceva, dar ii tolerez ca-i maica-mea.
3A, multa bafta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Io n-am nervi sa ma uit la fotbal. Primiram mail, ca daca inving romanii sa ne imbracam in galben maine la serviciu, si daca inving francezii sa purtam albastru (ca stiti ca suntem firma franceza cu salariati de ambele natii).
Sweet, are dreptate Kalua cu interpretarea viselor.

+Quote Post
albinuza
post Jun 9 2008, 04:32 PM
Post #18494

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pic de sooommmnnn (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
de abia astept sa ajung acasa! vizionez meci, mananc si ma culc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
yeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 9 2008, 05:27 PM
Post #18495

Musafir

No, am vrut sa scriu dar nu mai apuc. Urla sora-mea ca daca vreu sa merg la meci sa viu odata ce tot mosmondesc. Revin mai tarziu.
Pupici de la mine pentru ziua de azi daca ma intorc pre tarziu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 9 2008, 05:52 PM
Post #18496

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

am plecat si eu!! va puuupp!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
pe maine fietili!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 9 2008, 06:06 PM
Post #18497

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

A`nceput meciu~ Hai Romaniaaaa!

+Quote Post
Philia
post Jun 9 2008, 06:12 PM
Post #18498

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Cica Mutu tre' sa dea gol pentru bunica-sa! Flosesc astia in presa tot ce prind (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Zic si io "Hai Romania!"

+Quote Post
lxn
post Jun 9 2008, 06:25 PM
Post #18499

Musafir

Hai Romaniaaaa si de la mine din baza! Sper sa dam si noi un gol macar, sa-i mai punem un pic cu botul pe labe pe asta ca prea ne calca pe bataturi!

Viitoarea mea soacra, daca ea o fi sa fie, e tot genul de persoana care pune familia inaintea propriei persoane, e genul de closca, dar culmea, nu asteapta acelasi lucru de la fata ei sau "nora" ei, adica eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mereu, daca vreau sa fac treaba sa sa ajut, imi zice sa le las cat colo ca o sa am timp o viata sa fac treaba la casa mea, ca macar acum, cat pot ei, parintii, sa ne ajute, sa ne bucuram de ajutor si gata. Bine, eu n-o ascult si o mai ajut, ca altfel si-ar da sufletul numai sa ne fie bine. Acum n-am idee cum ar fi ca soacra, dar eu cred ca m-as intelege cu ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 9 2008, 06:39 PM
Post #18500

Musafir

Tocmai can-canurile cu soacre le-am pierdut. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Am si eu una bucata, bine ca am scapat de ea! Sper sa nu mai dau ochii cu ea vreodata. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 9 2008, 06:50 PM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1848 1849 1850 1851 1852 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th November 2025 - 02:17 PM