![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O vizita la regulamentul forumului te lamureste. Lectura placuta!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
ce mai savant! si eu stiam inca din liceu ca exista un centru aproape de regiunea sacrala in coloana care e responsabil de orgasm. eu ma gandeam acum ceva ani ca prin emiterea unei unde care sa il puna la treaba se rezolva wireless (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
savantul asta vad ca e in urma cu stiinta. P.S.: Nu incercati asta acasa! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buna asta cu orgasmul wireless , am notat-o (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
oricum lasand gluma la o parte, chiar nu cred sa existe barbati care sa nu poata oferi partenerei un orgasm macar (!!!) o data la 3 saptamani.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mai sa stii...ca exista!! eu am un priten foarte bun,(am fost"iubiti" in clasa a 2-a (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) care are problema asta cu iubita lui!
fata aia nu ajunge la oragasm! se chinuie asta cu orele sa-i provoace un orgasm... si ea cu chiu cu vai da de 2 ori din gene dupa 2 ore! io i-am zis ca e de ordin psihic, el zice la fel, ea zice ca e frigida si nu e nimic de facut,... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru cultura generala: NU sint inca cunoscute inca mecanismele care declanseaza orgasmul.
NU depinde in totalitate de barbat, de lungimi, de tehnici. Sint o caruta de alti factori inca NECUNOSCUTI care ajuta sau blocheaza orgasmul. Asa ca faza cu "nu exista barbat care sa nu fie capabil sa ii produca partenerei orgasm " e o mare gogorita. Exista sute de mii, poate milioane de femei care nu au ajuns vreodata la climax. Factori care pot contribui/inhiba/bloca climaxul: - educatia - educatia sexuala - educatia religioasa - disfunctii fizice (genetice sau dobindite) - tulburari comportamentale Daca sute de oameni de stiinta NU au fost capabili sa gaseasca "butonul" climaxului, nu vaz cum am putea noi sa ne dam cu parerea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In afara de starea fiziologica (normala sau nu) a femeii, orgasmul este legat de afecte. Oamenii de stiinta au descoperit ca in timpul climaxului, in cortexul feminin se produc schimbari care declanseaza starea de "indragosteala", lucru care NU se intimpla la barbati. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E drept ca nu exista o regula general valabila, dar fiecare femeie in parte poate sa isi descopere singura "butoanele" si apoi sa foloseasca ce a aflat in cursul actului sexual. Parerea mea neavizata e ca placerea vine in primul rand de la creier, cam greu sa ai orgasm cand te gandesti la muraturi sau te gandesti intr-una "nu pot sa am orgasm".
Cert e ca o viata sexuala in care femeia nu are parte de orgasm poate deveni f frustranta in timp s-apoi daca tot faci sex sa aiba domle si o finalitate, ca nu o sa o faci asa de florile marului sau doar ca sa fie el fericit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Da...stiu ca se zice ca nu e musai sa ai orgasm ca sa te simti bine, ca mai conteaza si apropierea, etc etc bla bla bla dupa parerea mea. Daca vrei apropiere poti sa il tot iei in brate pana iti trezeste instincte materne. Daca vrei relatie reusita eu zic ca tre sa ai pe langa asta si o viata sexuala ok, orgasm included. |
|
|
![]()
|
|
Anjelule, in documentar a fost prezentat un caz special: o tipa care isi putea declansa singura orgasmul doar prin concentare - fara atingeri fizice, minutele ei erau asezate fain-frumos pe linga corp.
Tipa a fost bagata intr-un tomograf si legata la tot felul de aparate. Tinara si-a produs un orgasm in timp ce era "legata" - toate masinariile inregistrau schimbarile inregistrate de cortexul ei. Era acolo o "simfonie" de culori care l-ar fi facut si pe Picasso de rusine... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai mult, exista femei care PAR fizic apte sa aiba orgasm, insa NU sint pentru ca exista inhibatori fizici: conectiunile neuronale NU se fac corect si NU pot ajunge la orgasm de nici o culoare. Toata viata. |
|
|
![]()
|
|
mai sa stii...ca exista!! eu am un priten foarte bun,(am fost"iubiti" in clasa a 2-a (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) care are problema asta cu iubita lui! fata aia nu ajunge la oragasm! se chinuie asta cu orele sa-i provoace un orgasm... si ea cu chiu cu vai da de 2 ori din gene dupa 2 ore! io i-am zis ca e de ordin psihic, el zice la fel, ea zice ca e frigida si nu e nimic de facut,... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pai cateva cauze: 1) ea sigur il iubeste sau doar sunt impreuna pentru distrectie? 2) ea a avut vreodata un orgasm? e mai greu daca nu a avut niciodata pentru ca in creier nu sunt incarcate si informatiile despre cum trebuie sa se comporte corpul la inceputul relatiei noastre prietena mea cand ajunge exact in punctul maxim se bloca instantaneu, nu putea continua. deci daca nu sunt de mult timp impreuna se poate sa fie si asta cauza. nu este obisnuita cu el. asa cum zicea maat sunt extraordinar de multe cauze. important este sa le depistezi si sa le rezolvi (asta pt tine ca barbat). asta face un barbat bun in pat, nu chestii de tehnica, lungime si alte glume. sa stie sa gaseasca cauza si sa obtina efectul dorit din ea. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 26-June 08 Member No.: 4,129 ![]() |
Buna..am citit ce vorbiti voi aici si vreau sa va spun ca acuma recent vorbeam cu maica-mea despre sex,orgasm etc. si mi-a spus ca ea nu a simtit niciodata asa ceva..ca nu a avut orgasm..cand am auzit-o am inceput sa rad..imi venea cam greu a crede..am spus ca poate a avut si nu a stiut ea sau nu mai tine minte..a spus ca nu..saracutza..mi-a fost putin mila de ea..ma gandeam ce a pierdut..daca pana la varsta asta nu a avut parte de asa ceva de acum incolo nici atat nu o sa aiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:06 PM |
|