![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jun 16 2008, 01:31 PM
|
|
Musafir |
Dau si eu o raita pe la bar, ca sa nu-mi fie monotona ziua.
Daca Nimphe o intinde in Canada, eu sunt aia ce se incapataneaza sa traiasca in Romanica. Am toata admiratia pentru cei care emigreaza si se simt bine pe meleaguri straine, dar eu nu-s in stare s-o fac. |
|
|
|
Jun 16 2008, 01:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Nimphe, foarte bine ca esti asa hotarata! Ai dreptate.. Pe mine cel mai mult ma enerveaza la noi ca toata lumea vorbeste, se plange, cauta vinovati, dar nu face nimeni nimic! Si nici nu stiu daca se va face prea curand! Dar in toate emisiunile toata lumea se plange, cat de prost merge tara asta, cat de inversate sunt valorile si se promoveaza nonvalorile..m-am saturat de ei si de toata ipocrizia! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Scorpi, ce ai facut pana la urma cu postul? Nici mie nu imi place ca domeniu vanzarile, deci nu pot sa te sfatuiesc prea obiectiv..Cel mai important este insa sa gasesti ceva care sa te pasioneze! Ma gandesc ca chiar trebuie sa existe pentru fiecare asa ceva..un the one, desi e destul de greu de gasit. Mai, dar ce suporterite infocate sunteti! Nu am mai intrat cateva zile, dar am putut sa aflu de la voi toata desfasurarea meciului! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Philia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai mai vorbit cu tipul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 16 2008, 01:39 PM |
|
|
|
Jun 16 2008, 02:11 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Sweet, tocmai de-aia plec, de prea multa vorbarie si fapte ioc (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu se poate schimba in bine nik, sunt mentalitatile, sunt obiceiurile si multe altele. Adu-ti aminte de cazul gravidei d ecare zicea Roxana, ca nimeni nu-i dadea locul si ei i-a fost jena sa se ia de toti imbecilii aia cu urechile si ochii in ziarele lor sau ale vecinilor.
Nimeni nu face nik, pt ca toti se gandesc ca sunt singurii care vor si de unul singur nu ai succes. Toti vin si fura, ca e mult de furat. Facultatea pe care am facut-o (stiinte politice) nu mi-a folosit la nimic practic, dar mi-a deschis mintea in multe privinte. Cunoscand atatea lucruri din politica si istorie, nu pot sa raman indiferenta la mersul lucrurilor de aici. Pana anul trecut nici eu nu ma gandeam sa plec, pur si simplu nu-mi trecea prin minte. Dar am inceput sa ies din tara, sa-mi ascult prietenii plecati (si-s f multi), sa caut pe net, cu alte cuvinte am deschis ochii. Si am zis ca de ce sa intorc capul, de ce sa ma resemnez? Pot sa traiesc foarte bine, linistita, intr-o tara care isi respecta locuitorii. Ori aici am senzatia ca se face totul ca sa ramana doar hotii. Foarte bine, sa ramana! Eu (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) This post has been edited by Nimphetamin: Jun 16 2008, 02:13 PM |
|
|
|
| pescarush |
Jun 16 2008, 02:50 PM
|
|
Musafir |
mi-am auzit numele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pfuai, nimphe, ce se facea Canada fara mine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sper sa reusiti sa veniti asa cum va fi mai bine pentru voi. (desi mie mi-ar place sa fii pe-aici, pe-aproape (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
doctore, grea decizie ai de luat. nu-ti pot spune ce sa faci. eu am fost in ambele situatii si nu e usoara nici una. este greu sa fii singura acasa, acum cu atat mai mult ca-ti pleaca si baiatul de-acasa, dar este greu si sa fi intr-un loc strain, sa nu cunosti pe nimeni, sa nici nu lucrezi. sincer, eu nu stiu ce as alege. p.s. sweet, si eu am urmarit meciul "in direct" pe elady (de la job). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 16 2008, 03:04 PM |
|
|
|
Jun 16 2008, 02:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Nimhe si eu te admir pentru ce ai in gand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar, ca si Roxi, io nu ma vad plecand din tara, desi sunt convinsa ca m-as descurca.
Poate cand oi mai creste mi se vor schimba viziunile, dar deocamdata ma depasesc gandurile astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 16 2008, 03:00 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Doftoreasa e femeie voluntara si curajoasa. Stie ca fiul tre sa invete singur sa creasca frumos, ca doar ea si sotul au lucrat bine la temelia educatiei lui. In plus, are forta in ea sa mute si muntii din loc. Se va descurca super, nici nu concep altfel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 16 2008, 04:01 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Am avut azi intalnire cu profa de licenta si mi-a zis ca fost oplacere sa se uite pe lucrarea mea. E foarte bine structurata, nu am bagat teorie inutila, am luat fiiecare mecanism in parte si l-am analizat...si toate astea singura! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt mandra de mine! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Mi-a mai dat ea cateva indicatii, maine le pun in practica, scriu conluziile si am terminat! Vineri o duc la semnat. Nimphe, te felicit pentru curaj! Sunt convinsa ca o sa va descurcati acolo! Si eu cu prietenul meu suntem hotarati sa plecam undeva. Noi am vrea in Europa, ca avem multe rude aici cu care suntem apropiati si ne-ar fi greu sa nu le mai vedem cu anii. Dardaca s-ar ivi ocazia, cred ca am pleca si pe alt continent! |
|
|
|
Jun 16 2008, 04:09 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Mititico, felicitari si mult succes la examen si la prezentare! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 16 2008, 04:19 PM
|
|
Musafir |
Mitik, felicitari pentru lucrarea de diploma! Pan' la urma a fost bine ca te-ai chinuit tu singurica, ca ti-ai pus mintea un pic la contributie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
|
Jun 16 2008, 04:44 PM
|
|
|
Pentru microbiste: Maine, 21:45 * Romānia-Olanda (Euro2008)
Meciul e pe-nserat, nu la 19, cum se anuntase initial. A schimbat televiziunea nationala sistemul. Meciul Franta-Italia este difuzat concomitent pe TVR2. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Emotiile or sa fie duble! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 11:40 AM |
|
|