![]() ![]() |
Jun 17 2008, 09:39 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Deci, nu pot sa cred ca cineva ar putea lua de bun trendul cu gheisele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 17 2008, 09:41 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Pe cuvantul meu, la pag 22 in joy, radeam de una singura ca nebuna in autobuz cu revista in mana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 17 2008, 09:42 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
M-am trezit cu ganglionii umflati! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Cred ca m-a tras curentul. Tare neplacut e! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am emotii pentru diseara! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Dr_wise, daca al tau se duce acolo ca diplomat stiu ca si sotia are dreptul la niste bani. Daca te hotarasti sa te angajezi, trebuie sa stii ca nu mai primesti banii aia. Asa ca, daca tii la aspectul asta, va trebui sa gasesti ceva care te plateste celputin cu aceeasi suma. Oricum, in locul tau, nu as pierde o asemenea ocazie si m-as duce acolo fara sa clipesc. Iti garantez ca nu ai sa regreti! |
|
|
|
| kalua |
Jun 17 2008, 09:57 AM
|
|
Musafir |
Unde sa se angajeze, bre, fara drept de munca? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si eu m-as duce, dar nu stiu cat as rezista fara ocupatie. |
|
|
|
Jun 17 2008, 10:00 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Multe neveste de diplomati se angajeaza in acelasi loc in care lucreaza si barbatii lor: adica ambasada.
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 17 2008, 11:08 AM
|
|
Musafir |
Nu prea o vad eu pe doftoreasa genul care sa stea si sa nu-si castige banii ei.
Scorpi, nu stiu de ce am eu o banuiala, c-ai lucra intr-un domeniu ce tine de bere. Ii adevarat ori ba? Si eu am emotii pentru diseara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 17 2008, 11:30 AM
|
|
Musafir |
ola chicas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am avut un vis bizar azi noapte cu vraji si paranormal (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si eu am emotii pt meciul de aseara, m am certat aseara cu sora (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca ea zice ca nu ne calificam eu zic ca DA (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by LostWhispers: Jun 17 2008, 11:30 AM |
|
|
|
| dr_wise |
Jun 17 2008, 11:45 AM
|
|
Musafir |
M-am trezit cu ganglionii umflati! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Cred ca m-a tras curentul. Tare neplacut e! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am emotii pentru diseara! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Dr_wise, daca al tau se duce acolo ca diplomat stiu ca si sotia are dreptul la niste bani. Daca te hotarasti sa te angajezi, trebuie sa stii ca nu mai primesti banii aia. Asa ca, daca tii la aspectul asta, va trebui sa gasesti ceva care te plateste celputin cu aceeasi suma. Oricum, in locul tau, nu as pierde o asemenea ocazie si m-as duce acolo fara sa clipesc. Iti garantez ca nu ai sa regreti! Neata! Ai dreptate, primeste bani si pt mine cat suntem plecati, iar cartea mea de munca ramane inregistrata la firma lui, dar asta nu ma incanta. Innebunesc acasa si-mi pare rau! Asta-i baiul!!!! Eu nu pot sa zac o secunda fara sa comunic! A propos de comunicare. Le-am scris unor greci ca efectuam o plata astazi si au raspuns asa, citez: Thank you very much for your payment. Good day and good luck for your football team today!! Patty Papastamati/ Acc.dpt (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) buna treaba, nu?! I-am multumit si i-am spus ca sper sa castigam, macar de dragul suporterilor, ca prea canta imnul cu patos revolutionar pe stadion. |
|
|
|
| kary_pink |
Jun 17 2008, 12:06 PM
|
|
Musafir |
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dr_Wise ai putea transforma perioada asta fara munca intr-o perioada speciala pentru tine in care sa te ocupi de tot ceea ce-ti placea in trecut si te incanta azi dar nu ai avut timp pana acum sa indeplinesti. Un hobby, voluntariat, un curs....se gaseste intotdeauna pentru a ocupa timpul. Ia timpul asta liber ca un premiu de la cel de Sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am saturat de vremea asta, 20 de grade afara (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cand nu ploua! |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 17 2008, 12:07 PM
|
|
Musafir |
Nu tine de bere, bre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai pofte? Sau m-ai vazut asa ametila cu capu-n nori si ai tras asa repede concluzii. maimaimai Dar ce-i drept tragem beute la firma si de multe ori ii cu bere. Poate aia ai vazut in glob. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Colega mea de biuro si prietena foaaarte foarte buna e insarcinataaa!! Iaca eu ma laud cu altii daca atat pot momentan. Eh. Stiti, aia de v-am povestit eu odata ca o intrebat-o unu cum il cheama pe ursuletul ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si de luna viitoare ne mutam cu firma, undeva la o casa cu curte si gradina, trandafiri si liliac. Cred ca o sa fie fain, din punctul asta de vedere. Suntem firma mica, numa 5 angajati si eu am ramas ultima muiere fara copchil gata facut sau pi drum si si fara perspective. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 07:46 AM |
|
|