IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1951 1952 1953 1954 1955 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jun 26 2008, 02:20 PM
Post #19521

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hai, ca m-am binedispus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si "vinovata" de schimbarea mea este...culmea! Sefa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Jun 26 2008, 02:30 PM
Post #19522

Musafir

Hello fetele!
Kalua, ce faza faina cu nemtii si turcii! Mie imi plac nemtii in ultima vreme, asa ca popor. Noi avem la firma un angajat care e neamt si toata lumea il iubeste, e un tip foarte fain si face treaba asa, ca neamtul, corect si in credinta. Insa pleaca saptamana viitoare inapoi in Germania (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Uff e greu sa gasesti asa oameni.

Eu beau supa cu paiul pentru ca am fost ieri la albire de dinti si acum sunt sensibili rau de tot, nu am voie alimente colorate cateva zile. Si asta e numai inceputul.

+Quote Post
albinuza
post Jun 26 2008, 02:37 PM
Post #19523

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

pai io o sa ma culc pe buna Rox cand oi fi insarcinata! eu de abia acum fac fata somnului care ma apuca dupa ce mananc... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pai oiseau nu mai vine in Italia pt ca ai nostri parinti au concediu la inceputul lunii august si merg si ei acasa.si ea nu mai are cand sa mai vina incoace!
dar se reuneste toata familia si va fi iar ca la nebuni la noi in casa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

trece timpul greu azi. nu pot sa ma concentrez. de cald crek!
si ma umflu in burta ca atunci cand am ajus la urgente si mi-a zis aia ca am gastrita.da io nu am...ma doare burta si ragai. ceea ce e bine cred (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 26 2008, 02:37 PM
Post #19524

Musafir

happy interesant ce zici, nu stiam ca trebuie sa faci asta dupa albire, eu n am facut niciodata si m ar tenta
sesibili zici in sensul ca te dor, sau (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 26 2008, 03:04 PM
Post #19525

V.I.P.

Valeeeeuuu ma uit printre dinti la calc! nu mai pooott! mai e o ora pana la cafea.. sper sa rezist si sa nu ma gaseasca astia pierduta in ale somnului cu capu' pe birou...vreau sa ies afara sa ma plimb si sa pap o ibghetata... dar nu am cu cine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 26 2008, 03:18 PM
Post #19526

Musafir

Cleo, ce ma bucur c-a venit mamicuta ta.
Albi, pai eu am stat un pic cu capu' pe birou si mi-am revenit. Au inchis fetele usa de la birou, ca sa nu ma vada si altii. Sunt atat de grijulii cu mine de cand cu sarcina (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Szi, si ce-a putut sa faca sefa ta sa te bine-dispuna?
Happycat, dar nu dauneaza dintilor o astfel de albire? Am intrebat si eu la dentist si-a spus ca nu-mi face, ca prefera sa-i stie sanatosi, dar nu atat de albi, decat invers.

+Quote Post
Cindy
post Jun 26 2008, 03:32 PM
Post #19527

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Rox, de mult voiam sa iti spun ce zen esti! Tu vezi intotdeauna partea plina a paharului, lasa ca trece, las` ca poate asa e mai bine, o sa iasa soarele si pe strada ta? Eu cand aud asta mai mult ma enervez! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si destul de rau. Deh, probabil sunt eu mai colerica si tind de multe ori sa ma agit. Sper ca nu te superi ca spun asta, dar remarcasem de prea mult timp! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 26 2008, 03:44 PM
Post #19528

Musafir

roxi ce colegi draguti ai, frumos gestul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
la mine chiar are efect cand imi zice cineva o sa fie bine sau chestii de genu, adik simt asa ca intr un fel ma intelege si se gandeste la mine

+Quote Post
Roxana_
post Jun 26 2008, 03:48 PM
Post #19529

Musafir

Cum sa ma supar mai Sweet...nu-i obligatoriu sa semanam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu is mai optimista de fel, dar sa stii ca-mi prinde bine.
Lost, am doar colege si sunt niste scumpe.

+Quote Post
albinuza
post Jun 26 2008, 03:48 PM
Post #19530

V.I.P.

Si pe mine ma scoate din sarite chestia asta cateodata. cum adica imi spui tu mie ca va fi bine, cand io vad foarte clar ca situatia e kaki?si nu sunt sanse prea mari sa ies cu bine din ea?
dar in rst sunt destul de optimista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mi-e somn in continuare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1951 1952 1953 1954 1955 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 08:08 PM