IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1967 1968 1969 1970 1971 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Jun 30 2008, 09:41 AM
Post #19681

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

o sa fii o laie! nu o sa faci decat sa te intarati din nou, si o sa suferi iar ca o pasare ce esti!
io zic sa ii dai o pauza lu asta, si sa-ti pui ordinein idei de una singura!
lasa ca vine cocodil acasa si te ciufuleste (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca sa nu mai zic de muma!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 30 2008, 09:45 AM
Post #19682

Musafir

rozy, sa stii ca exista si barbati normali, care sa-ti dea libertatea necesara si sa te respecte si iubeasca totodata. Nu trebuie sa accepti pe unul pentru ca-ti ofera numai una dintre conditiile astea (care sunt toate necesare).

Neata!

+Quote Post
rozy
post Jun 30 2008, 09:51 AM
Post #19683

Musafir

uof........tare greu e.....nush ce sa fac.mintea mea e vraiste

+Quote Post
kalua
post Jun 30 2008, 09:53 AM
Post #19684

Musafir

Atunci stai si cugeta. Singura. Ca tocmai in momente dintr-astea se iau decizii proaste.
Vorbesti cu noi daca vrei.

+Quote Post
rozy
post Jun 30 2008, 10:03 AM
Post #19685

Musafir

pai...nush ce decizie sa iau...cert e ca sunt cu curu-n doua luntre.si cert mai e ca atunci cand "colegu" a avut intentii de despartire,si se ridica sa plece...nu-mi tremura sufletu cum imi tremura la ex.nu e acelasi sentiment
iar de ex nu am putut sa ma tin deoparte.am tot incercat sa aflu ce face.cum o duce.am aflat.azi-noapte a venit la 4 la mine (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
cat despre problemele lor..imi pare mai usor sa-si tempereze ex-ul vorbele aruncate aiurea ,decat colegu sa-si infraneze gelozia si paranoia
o ultima incercare....ce am mai avea de pierdut? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) orium relatia cu colegu' intalneste deja o problema majora

This post has been edited by rozy: Jun 30 2008, 10:06 AM

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 30 2008, 10:16 AM
Post #19686

Musafir

neata
m am trezit c o durere de cap groaznica , ca doar cand ma misc mai tare simt intepaturi, am luat un coldrex

eu cred ca colegu a vazut ca inca mai simti ceva pt ex, de aia se comporta paranoia
parerea mea ca un barbat iti ofera multa libertate doar ca sa aibe si el parte de ea, sa nu i se reproseze nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 30 2008, 10:51 AM
Post #19687

Musafir

Lost, nu-i asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 30 2008, 11:03 AM
Post #19688

Musafir

QUOTE(kalua @ Jun 30 2008, 11:51 AM) *
Lost, nu-i asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

stiu Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar din pacate exista si exceptii

+Quote Post
Philia
post Jun 30 2008, 11:37 AM
Post #19689

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Terminai cu sesiunea (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Nu imi vine a crede!
Rozy, in aceeasi situatie sunt si eu... dar exact aceeasi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu ma pot hotari si pace...
Desi ma dau eu viteaza, cum ca am discutat si am inteles ca asa-i mai bine, etc, parca tremura sufletul in mine de cate ori zbarnaie tel-ul sau intra cineva pe mess.
Dar am inceredere ca o sa imi treaca si incerc sa nu ma mai gandesc la el. Ziua mai reusesc, dar noaptea (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Uff...am intat cu speranta ca o fi scris Roxi ce a facut la medic... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 30 2008, 11:44 AM
Post #19690

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Hei, linistiti-va! Sfatul meu: priviti inainte si nu inapoi.
PS: ce s-a intamplat cu intalnirea anuntata pentru WE la Bucuresti? S-a concretizat?

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1967 1968 1969 1970 1971 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 06:38 PM