IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pachetul pentru la serviciu, la scoala, la gradinita, Ce dam copiilor sa manance la scoala, ce ne luam noi
kalua
post Jul 3 2008, 11:54 PM
Post #51

Musafir

Pe calduri mai bine fara maioneza. Faci un dressing simplu, dar foarte bun: cam un sfert de lingurita de sare, jumatate de zahar (sau miere sau alt indulcitor), macar jumatate pana la una de mustar, otet si cantitate dubla fata de otet de ulei. Inainte de-al pune peste salata il agita el bine de tot, iese usor cremos.
Go to the top of the page

+Quote Post
janis
post Jul 4 2008, 12:02 AM
Post #52

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

QUOTE(kalua @ Jul 4 2008, 12:54 AM) *
Pe calduri mai bine fara maioneza. Faci un dressing simplu, dar foarte bun: cam un sfert de lingurita de sare, jumatate de zahar (sau miere sau alt indulcitor), macar jumatate pana la una de mustar, otet si cantitate dubla fata de otet de ulei. Inainte de-al pune peste salata il agita el bine de tot, iese usor cremos.

Multumesc pentru ajutor:) Combinatia miere-otet pentru salata ne place foarte mult, si binenteles uleiurile. Multumesc pentru "cantitati" in salata pun ochiometric si gust, dar nu cred ca o sa gust varianta concentrata, imi amortesc papilele gustative:) Ma uit acum pe net, poate imi vin ceva idei. De saptamana viitoare ma apuc de gatit, o sa fotografiez ce gasesc mai special si pun pe forum.

+Quote Post
kalua
post Jul 4 2008, 11:07 AM
Post #53

Musafir

Poti sa-i mai faci si supe-crema sau mancaruri cu sos pe care sa i le pui fierbinti intr-un termos.
Alte idei: melci-pizza (aluat de foetaj cumparat pe care pui cuburi de sunca, rosii, ciuperci, ceapa, branza - cascaval sau mozzarella, ma rog, ce-ti mai trazneste, rulezi aluatul, apoi il tai in felii si feliile, melcii adica, ii coci), snitel vienez, snitel parisian, snitel cu panada de parmezan, pateuri cu carne, branza, ciuperci, orez cu lapte cu fructe in el, falafel...

+Quote Post
Roxana_
post Jul 4 2008, 12:23 PM
Post #54

Musafir

Mai nou mananc rosii cu branza si paine.

+Quote Post
Altheea
post Jul 4 2008, 12:33 PM
Post #55

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Rox, ai grija cu branza sa nu fie prea sarata...acum retinem apa mult mai usor si nu-i o senzatie prea faina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am mancat iaurt degresat cu cereale integrale si cateva nectarine

+Quote Post
happyCat
post Jul 4 2008, 12:39 PM
Post #56

Musafir

Aoleu ce horror arata cutia aia cu degete cu unghii rosii! Mi s-a taiat pofta de mancare instant! Si ochii aia care se uita la tine!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 4 2008, 12:48 PM
Post #57

Musafir

Althe, branza asta are o poveste frumoasa: e facuta de mamai-mea si-i singura pe care o pot manca dintre lactate. Nu e ff sarata, dar deocamdata asta suport sa mananc. Daca nu, m-as da pe covrigi si merdenele.

Si mie mi s-a parut cam horror cutia aia cu cremwursti...dar daca pe japonezii ii atrage...sa aiba pofta.

+Quote Post
Teocris
post Sep 30 2008, 09:08 AM
Post #58

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Care pauza de masa?
In general fructe si dulciuri, produse de patiserie, ceai, si muuuuulta apa de la dozator.

+Quote Post
Roxana_
post Sep 30 2008, 12:58 PM
Post #59

Musafir

Eu mananc f mult la pranz. E masa principala. Merg la cantina din apropiere. Spre exemplu ieri am mancat:
- ciorba de pui a la grec
- ciulama de pui cu mamaliguta
- o portie mica de varza calita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 1 2008, 11:10 AM
Post #60

Musafir

Eu mi-am adus ieri cu mine o conserva de peste si ardei kapia. Inainte am mancat o nectarina si-o pruna.
Azi merg la cantina.

+Quote Post

16 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 08:41 PM