IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2003 2004 2005 2006 2007 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Jul 4 2008, 06:32 PM
Post #20041

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

mie mi se pare un pic cam ilegala treaba asta cu semnatul :| sau macar ar trebui sa primesti un spor pentru treaba asta, asa cum in mod normal si pentru o clauza de confidentialitate sau concurenta neloiala trebuie sa primesti un spor la salariu, dar din pacate lumea nu stie de treaba asta si angajatorii nu au nici un interes sa te informeze.

ange, eu cred ca tu iti vei gasi repede un job, IT-istii sunt mereu pe val. bafta!

le: acum am vauzt ce fraza de te doare capul am scos :| dar ati inteles vo ideea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 4 2008, 06:36 PM
Post #20042

Musafir

Pai in IT da...sunt multe joburi bune si libere, dar din pacate pe Quality Assurance nu sunt chiar cu duiumul. In plus nu as vrea sa fie intr-un domeniu care nu imi place (am primit telefon de la fostul Siemens ca au nevoie de oameni la QA fara sa fi depus macar CV-ul la ei. Dar cand am cerut detalii...nu semana deloc cu ce fac eu aici si trebuia sa testez cod in C++ (bleacs), sisteme de siguranta pt masini (eu urasc masinile) si alte asemenea. Asa ca am zis pas din prima, stiam ca nu o sa imi placa in veci).

Nu stiam de chestia asta cu sporul. Stii tu din surse sigure ca asa e?

+Quote Post
Fanny
post Jul 4 2008, 06:39 PM
Post #20043

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Deloc, Szi! Din punctul nostru de vedere poate parea o magarie, dar oamenii isi apara interesele. N-au venit in tari cu mana ieftina de lucru, ca sa-le tina pe angajate in concediu de maternitate doi ani.

La fostul loc de munca era un sistem care le permitea femeilor sa castige in perioada de concediu pre si post natal acelasi salariu ca si cum ar fi la serviciu, daca se intorc dupa ce bebele implineste 6 luni. A fost o masura utila pentru ca la un moment dat se iscase o "epidemie" si in fiecare departament era cel putin o doamna cu burtica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nimeni nu s-ar fi descurcat cu cele 8 milioane date de stat, dar nici "fabrica" ( (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) cu un deficit de personal pentru 2 ani.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 4 2008, 06:40 PM
Post #20044

Membru de Onoare

stiu ca asa mi-a zis mie profesorul meu de Hr acum cativa ani. dar o sa ma uit pe niste cursuri in seara asta si iti zic sigur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cat despre chestiile alea de care ai pomenit mai sus, parca vorbesti limbi straine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu in c++ n-am facut mai mult decat un program care facea adunari si scaderi, examenele le-am luat copiind (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 4 2008, 06:42 PM
Post #20045

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu singurul spor de care stiu ca se respecta cu adevarat e cel de neconcurenta/loialitate. DE spor ca nu-ti largesti familia n-am auzit. Oricum, ce-i semnat e bun semnat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 4 2008, 06:45 PM
Post #20046

Musafir

Las ca am dat eu vreo 3 examene din C si C++ dar de asta tot nu am habar si nici ca imi doresc sa invat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si lucrarea de licenta mi-am facut-o in C# ...copy/paste de prin diferite locuri plus ajutor de la altii pt imbunatatiri.
Eu practic am terminat sectia de Automatizari industriale, specializarea Retele. Dar am facut in fiecare an si programare, cu toate astea nu mi-a placut niciodata.
Sapt trecuta am facut prima mea pagina in html ever la lucru ca a fost necesar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am constatat ca a fost atat de banal ca nici nu ma asteptam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu mi-ar placea sa fac asta for a living (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 4 2008, 06:47 PM
Post #20047

Musafir

Nu-i adevarat, fanny. Daca semnezi ceva ilegal poate sa se stearga firma la fund cu hartia aia. Dar trebuie sa se ajunga la tribunal.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 4 2008, 06:49 PM
Post #20048

Membru de Onoare

e bine ca te-ai descurcat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu dupa doi ani de programare (printre tone de matematica) mi-am dat seama ca nu e drumul meu in viata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

noah, eu va las, ma duc sa spal vasele ca aseara n-am dormit acasa si frate-miu nu se deranjeaza nici macar sa stranga masa, asa ca e dezastru in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pentru ca m-am spetit de n-am mai putut la munca (yeah right) o sa ma odihnesc cu o carticica. seara buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 4 2008, 06:52 PM
Post #20049

Musafir

chinte, cu google in fata si niste cunostinte de baza, oricine poate programa lejer la un nivel mediu cam in orice limbaj, asa ca nu e mare filozofie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jul 4 2008, 07:08 PM
Post #20050

Musafir

Ma plictisesc de imi vine sa fug in lume. Nu mai merg la scoala, stau si citesc, butonez netu, tv-ul again and again, pana o sa innebunesc literalmente. Stiu ca nu e frumos sa zic ca ma plicti stand in timp ce voi mergeti la lucru, dar poate imi sugerati si mie ceva de facut, in afara de sa scriu o carte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2003 2004 2005 2006 2007 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 10:25 PM