IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum scapam de pete, Modalitati de indepartare de pe haine, obiecte, mobila, incaltaminte,
Diana.
post Jul 5 2008, 03:40 PM
Post #61

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Se zice ca petele de transpiratie se scot cu apa si otet alb; insa eu nu am incercat niciodata pina acum.
La fel, si bicarbonatul de sodiu ar da rezultate.
Insa daca ai o transpiratie care lasa pete, e cazul sa mergi la un medic, ceva nu e in regula.

si cica mai si cu KAL SPRAY & WASH TRIGGER de la SANO . "Pulverizati pe haina, lasati vreo 15 minute si spalati obisnuit. Se recomanda sa va ocupati de pete inainte de spalarea rufelor"
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2008, 08:17 PM
Post #62

Musafir

Din ce material e sacoul?

+Quote Post
clara
post Jul 7 2008, 01:50 PM
Post #63

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

am si eu o problema cu o geanta din piele moale, problema e ca e alba la culoare si din cauza jeansi-lor s-a patat destul de urat. Am incercat cu vaselina dar doar s-a estompat nu s-a curatat de tot.

+Quote Post
kalua
post Jul 7 2008, 03:56 PM
Post #64

Musafir

Am si eu asa o geanta si o sterg cu o carpa umeda data prin sapun, apoi cu carpa umeda clatita bine, apoi o usuc tot cu o carpa (uscata). Pana acum s-a dus asa toata mizeria de pe ea.

+Quote Post
mihaitza
post Jul 9 2008, 10:06 AM
Post #65

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,207

am si eu o problema am fost in club si se aruncau cu niste bratzari verzi fosforoscente .... mai vand vara tiganii prin mamaia !! si un tovaras a spart o bratara si m`a stropit cu lichidu ala :-?? nujtu exact ce lichid e dar mi`au ramasi hainele patate cu galben si nu ies la spalat...le`am bagat si intr`un lighian cu vanish si tot nu au iesit petele alea ... trebuie sa pun vanish doar pe pata ? stie altcineva o solutie ?! niste pete galbene ... nujtu exact ce solutie era aia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pls need help

+Quote Post
Fanny
post Jul 9 2008, 10:58 AM
Post #66

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Vanish-ul se toarna doar pe pata, si apoi rufa se baga in masina de spalat.

+Quote Post
mihaitza
post Jul 9 2008, 11:16 AM
Post #67

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,207

garantezi ca o sa mearga ? pun vanish pe pata las 5-10 min si pe urma bag in masina de spalat si ii dau drumu ?

+Quote Post
Fanny
post Jul 9 2008, 11:24 AM
Post #68

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Garantii nu-ti da nimeni. Dar decat sa nu incerci mai bine, mai speli o data. Succes!

+Quote Post
daniela20
post Aug 7 2008, 05:53 PM
Post #69

Musafir

QUOTE(Maàt @ Jul 5 2008, 03:40 PM) *
Se zice ca petele de transpiratie se scot cu apa si otet alb; insa eu nu am incercat niciodata pina acum.
La fel, si bicarbonatul de sodiu ar da rezultate.
Insa daca ai o transpiratie care lasa pete, e cazul sa mergi la un medic, ceva nu e in regula.

si cica mai si cu KAL SPRAY & WASH TRIGGER de la SANO . "Pulverizati pe haina, lasati vreo 15 minute si spalati obisnuit. Se recomanda sa va ocupati de pete inainte de spalarea rufelor"

eu am avut pana de curand un carnetel de la mama unde avea notate toate tratamentele "naturiste" de scos pete, insa am renuntat la el dupa ce-am mi-am cumparat o masina de spalat rufe cu sistem automat de indepartare a petelor . Acum doar spun masinii: pete de transpiratie, cosmetice, mancare a lu` cel mic, iarba (in total parca 14 tipuri) ... si treaba si-o face masina...
Modelul l-am vazut pe internet , si sotu` s-a ocupat sa-l gaseasca si sa-l mi-l faca cadou de casnicie (hip hip) (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)

This post has been edited by Fanny: Aug 7 2008, 06:04 PM
Reason for edit: la postare de linkuri romanesti, ban!

+Quote Post
Diana.
post Aug 7 2008, 06:06 PM
Post #70

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bun venit "danielule" - vezi matale ca pentru incalcarea regulamentului se da BAN. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 12:33 AM