![]() ![]() |
| angeldust |
Jul 7 2008, 10:17 AM
|
|
Musafir |
Da stiu, da amu nah...am hotarat ca in Buc nu mai vreau sa ma mut sub nici o forma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Al tau de ce vrea sa schimbe jobu? |
|
|
|
Jul 7 2008, 10:22 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
am facut un calcul scurt si am 209 persoane in lista. si nu am nimic platit...
|
|
|
|
Jul 7 2008, 10:30 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu ma plictisesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 7 2008, 10:37 AM
|
|
Musafir |
Din motive de 'bad management'.
Chinte, cum de n-ai treaba? |
|
|
|
Jul 7 2008, 10:42 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
pai seful e la plaja, acum e o perioada un pic moarta pentru licitatii si saptamana asta o sa preluam situatiile de la o colega care va pleca. insa acum chiar nu avem ce face :|
|
|
|
|
Jul 7 2008, 11:07 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Neata! Ce faci Rox, cum te descurci cu caldurile astea? Mie mi-e din ce in ce mai greu.
hai, ca nu mai rezist, am tot asteptat-o dar degeaba! Azi am vazut una bucata Doc in rochia verde sexoasa decoltata! N-am vazut-o decat in poze pana acum dar pe strada ti-e imposibil sa n-o remarci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Imi pare rau ca eram in autobuz si ea pe jos ca tinta la ea ma duceam (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 7 2008, 11:49 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mi-e rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si mi se face si mai rau cand ma gandesc la faptul ca o sa-mi ia o groaza de bani sa-mi faca laptopul. da ieri am cumparat gentuta la baiet. ca sa se deplaseze comod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 7 2008, 12:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu am fost de dimineata la Posta si bineinteles ca nu am rezolvat nimic. Pentru ca doamna de acolo s-a pierdut total, pe hartiuta nementionandu-se ce trebuia sa primesc exact: colet, recomandata, etc. Si dupa ce a cautat cam fara chef printre recomandate, mi-a transmis ca nu stie, ca nu poate si sa vin dupa amiaza cand e colega ei de serviciu, cea care a scris hartia aia! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Daca nu aveam un coleg care ma astepta cu masina afara in strada, ramaneam si o faceam eu sa ii vina cheful de cautat! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
|
| happyCat |
Jul 7 2008, 12:49 PM
|
|
Musafir |
Hello,
Si eu ma plictisesc acasa astazi. Trebuie sa stau acasa ca sa astept un curier care nu stiu la ce ora vine. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Albi, 209 persoane pe messenger??? Eu am vreo 10, si din aia numai cu vreo 2 vorbesc. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 7 2008, 01:03 PM
|
|
Musafir |
Althe, la mine diminetile-s crancene. Uneori n-am putere nici sa ma machiez. Acum la serviciu, e ok, ca stau la aer si mi-am recapatat energia.
Colega, care-i in acelasi timp cu tine, nu se resimte inca...dar ea a avut si o sarcina atipica pana acum. Adica nu tu greturi, nu tu ameteli, nu tu pofte...nimic din ce scrie in carti. Doftoreasa, fuse ieri la plaja....asa ca sigur arata sexoasa. Ia sa-i spun c-ai vazut-o...ca ea da mai rar pe la bar. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 03:54 PM |
|
|