IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2017 2018 2019 2020 2021 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Nimphetamin
post Jul 8 2008, 09:23 AM
Post #20181

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu nu ma pot uita la imagini/ filmulete in care animalele sunt chinuite (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ma doare sufletul sa vad asa ceva. Iubesc animalele mai mult decat oamenii. Unul dintre motive: nu-ti fac rau intentionat.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lilisor
post Jul 8 2008, 09:39 AM
Post #20182

Musafir

Si mie imi plac animalele si nu sunt de acord cu multe din grozaveniile de prin documentar, dar nu sunt de acord nici cu vegetarienii, pentru ca in carne sunt proteine complexe, pe care nu ai de unde sa le iei din alta parte. Si nu zic sa mananci porc si mai stiu eu ce, dar carnea slaba mi se pare mai mult decat okey, si orice nutritionist cand vorbeste de un regim echilibrat include si carne.
O zi buna la munci/facultate/proiecte astazi pentru toata lumea!

+Quote Post
albinuza
post Jul 8 2008, 09:43 AM
Post #20183

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

neata! io-s de acord cu Nimphe!
o zi buna!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 8 2008, 09:53 AM
Post #20184

Musafir

Mai, eu nu ma uit la filmul ala ca mi-e frica. M-am uitat odata la un filmulet cu niste animale la care le jupuia de vii pielea pentru blana undeva prin China si vreo doua zile am umblat ca hipnotizata. Chiar nu mai pot sa ma mai uit o data la asa ceva.
Of. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 8 2008, 09:56 AM
Post #20185

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Fetele, am fo la dosctor ieri: am , la 35de ani, artrita la tibie si la tarsiene. Amblele piciare. De-aia mi s-au umflat gleznele si nu puteam a merg... bine ca nu e ceva la rinichi. Ieri am facut 6 injectii.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 8 2008, 09:56 AM
Post #20186

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Eu nu ma pot uita la astfel de filmulete. M-am uitat o data la unul cu pui de foca si de atunci m-am lecuit. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 8 2008, 09:57 AM
Post #20187

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Scorpi, cunosc filmuld ec are spui. Pe mine m-a marcat mult timp, atunci chiar am plans, ca mi se rupea sufletul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

In drum spre serviciu trec pe langa 2 curti cu caini si unul dintre ei, o catelusa tare vesela, sare merue la gard si o mangai si ma prostesc cu ea...Imi doresc enorm de mult un caine, chiar merit la cat d emult ii iubesc. Acum nu pot sa am, din cauza emigrarii, dar cand vom avea o casa, o sa am si unul sau 2 caini: o Sunny ca a lui Pesca si un golden retriever (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Di, acum am vazut postul tau. Sa ai grija de tine, ca nu e de glumit cu asta. Zic ca in primul rand ar trebui sa te lasi de fumat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Nimphetamin: Jul 8 2008, 10:01 AM

+Quote Post
Vanillina_77
post Jul 8 2008, 10:04 AM
Post #20188

Dependent

Group: Dependent
From: Brasov
Member No.: 3,777

Neata!Nici eu nu suport sa vad imagini cu animale chinuite... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Consider ca sunt inocente, pentru reactioneaza doar instinctiv si asta pentru ca asa sunt create...

Oricum, o zi faina tuturor, fara stres si probleme!...

+Quote Post
Roxana_
post Jul 8 2008, 10:15 AM
Post #20189

Musafir

Di, imi pare tare rau. Ma uit pe google sa vad ce inseamna.
Nu m-am uitat la film, ca si asa nu prea-s prietena cu carnea-n ultima vreme. Si plus ca n-as suporta sa vad imagini cu animale chinuite, mai ales acum cand sunt o leaca mai sensibila (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Hai va pup si s-aveti o zi buna!

+Quote Post
kalua
post Jul 8 2008, 10:18 AM
Post #20190

Musafir

Pamantul pe care cresc puii aia "biologici" devine infertil din cauza gainatului. Daca gainatul mai ajunge si la apa freatica, e si aia infestata. Iar gainile sunt canibale de la natura, daca una are buba la popou, celelalte o ciupesc de vie pana moare. Asta indiferent daca stau la aer si soare si au o gramada de loc sau sunt in custi, una langa alta.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2017 2018 2019 2020 2021 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 01:07 PM