![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Primul sau al doilea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu mi-am programat videoul sa inregistrez 2046 in noaptea asta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, primul. Dar sunt 3. Primul e cel mai tare (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tana, Dona si Lukretia (2005), film bulgaresc pe bani nemtesti. Mi-a placut.
Eu tare ma bucur cand prind vreun film est-european. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Bucket List si Michael Clayton, mi-au placut amndoua.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
The Ruins (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Watching The Detectives (2007), o comedie draguta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
John Rambo (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif) (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif) (IMG:style_emoticons/default/guns23.gif)
Pentru genul asta de film mi s-a parut ok. Si mi-a confirmat ideile mele despre americani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu pentru The Bucket List. Superb. Cred ca am mai vazut ceva filme pe subiect asemanator, insa nu-mi amintesc chiar acum care... Hm.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kung fu Panda- tare
Hancock- o porcariuta simpatica cu un will smith junkie superhero, e funny. PS I love you- foarte dragut, atipic filmelor romantice, chiar sensibil. Definitely, maybe- dragutel |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mamma Mia mi-a placut asa de mult!!! Eu ma asteptam sa fie cam naspa filmul, mai ales ca toti canta acolo, insa a fost super! Au fost si faze din alea mai embarrasing de iti venea sa te uiti printre degete, dar cu toate astea mi s-a parut excelent. A aplaudat lumea la sfarsitul filmului, ceea ce nu se intampla de obicei la cinema pe aici.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 06:46 PM |
|