IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2043 2044 2045 2046 2047 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 13 2008, 08:02 PM
Post #20441

Musafir

Spala de toate si le scoti uscate de-acolo, le bagi numai in dulap. Pentru mine cred ca-i aparatul cel mai important, tocmai pentru ca o folosesc zilnic.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jul 13 2008, 08:10 PM
Post #20442

Musafir

Pai Kalua, tu strangeai atatea vase intr-o zi cat sa umpli masina? Dar a rezistat ceva, avand in vedere c-ai folosit-o zilnic. Si eu is fana ARISTON.
Angelu' tu speli rufe duminica seara?
Eu mi-am facut curatenie la flori, am mai aruncat din ele, ca unele se ofilisera.
Mai fetelor, aveti idee, exista vreo masuta din aia speciala pentru laptop, cand stai cu el in pat? Acum vara, ma incalzeste prea tare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 13 2008, 08:23 PM
Post #20443

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Salutare, m-am intors! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multam de urari, fetelor, chiar m-am distrat la nunta!

A fost o nunta mica, de vreo 50 de persoane, adica numai prietenii cei mai apropiati si rudele mai importante. Mirele este un foarte bun prieten al sotului meu, din copilarie, si au fost toata gasca lor. Ei au facut nunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am dansat de ma dor picioarele si acum. Cred ca nici la nunta mea nu am dansat atata. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mi-a placut ca au fost si prieteni din alte tari: suedezi, olandezi, spanioli, nemti, americani.
Cuplul asta e ciudat: ea a plecat in Canada si el dupa ea, la cativa ani distanta. S-au casatorit acolo, au stat 2 ani, dupa care el s-a plictisit de Cad. si s-a mutat in Olanda. Nu s-au despartit, numai ca amandoi sunt focusati pe cariera si prefera sa munceasca decat sa stea impreuna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) De-aia zic ca sunt ciudati. Cand li se face dor unul de altul, se intalnesc prin Bahamas, de exemplu.

Si de-aia nunta a fost cu invitati din atatea tari. Erau tare amuzanti: sa-i fi vazut uitandu-se atat de curiosi la lume, la obiceiuri, la dansuri. La inceput stateau intre ei, dupa care s-au alaturat horelor si au inceput sa dantuiasca de mama focului. Au fost innebuniti dupa sunca cu ceapa si tuica. Noi eram gatiti pruna, deh, ca la nunta, iar ei erau in conversi, cu pantaloni cu turul in vine, cu frizuri tepoase. Pe mine asta m-a amuzat teribil.

Din pacate, acum nu am poze sa pun, pt ca am avut doar camera de filmat cu noi. Ne bazam pe pozele prietenilor nostri.

Faza spooky: am iesit din restaurant pe la 5 dimineata. Toti 10 eram veseli, dar niciunul nu era nici macat ametit sau beat. Unul dintre cupluri statea in alta parte decat restul si avea nevoie de taxi. Am fluierat dupa unul, dar n-a oprit. Fluieratul asta a fost auzit de niste tipi beti morti, care s-au urcat in masina lor si au venit spre noi. Mergeau incet si rasteau la noi. Initial, nu i-am bagat in seama, ca erau beti si ne grabeam spre casa. Dar pt ca au vazut ca nu reactionam in niciun fel, au sarit din masina (pe care au lasat-o in mijlocul drumului!), cu un baston de-ala de cauciuc, ca la politai. Si au fost cateva imbranceli, pumni in burta intre baieti...noi fetele speriate incercam sa-i despartim..astia se injurau si se impungeau...eram deja panicate. Si imediat a sosit o masina de politie si i-a saltat pe aia. Am dat declaratii, am povestit fiecare ce si cum. Aia erau beti morti si aveau chef de scandal si bataie, ca se luau in gura si cu politaii.
Ma rog, am plecat dupa ce am terminat cu toate.
Si uite-asa s-a terminat petrecerea noastra (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Am plecat spre Buc. pe la 12 si am ajuns la 18. Acum mi-e somn de mor, dar e aiurea sa ma culc la ora asta. Asa ca recuperez activitatea de pe forum in acest week-end (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 13 2008, 08:29 PM
Post #20444

Musafir

QUOTE(Roxana_ @ Jul 13 2008, 06:10 PM) *
Angelu' tu speli rufe duminica seara?

Mai fetelor, aveti idee, exista vreo masuta din aia speciala pentru laptop, cand stai cu el in pat? Acum vara, ma incalzeste prea tare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Eh...eu sunt o pagana de cand ma stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma cam lasa rece superstitiile astea de genu nu se spala duminica da mancare se face, sex se face, la cur si pe dinti ne spalam, etc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

De ce nu iti faci o masuta din aia la comanda daca nu gasesti? Una f simpla in genul celora pe care se aduce micul dejun la pat. Oricum nu e bine sa stai cu laptopul in poala acum ca ai bebe.

Una peste alta m-am pensat si mi-am facut masca (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , am intins rufele si acum ma indop cu restul de peste si cu niste pepene luat azi pe care mi-am propus chiar sa il si mananc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 13 2008, 08:32 PM
Post #20445

Musafir

M-am uitat la ikea dupa una, dar era prea mica. Nu m-am gandit sa-mi fac pe comanda. Pai nu-l mai tin in brate, ci langa mine pe canapea, dar stau incomod.
Nimphe, ce peripetii cu nunta.
Azi mi-am comandat la socrela 3 carti: 2 de Kinsella si una Paula Begoun si un creion de buze EL. In 2 saptamani le primesc, c-are niste musafiri.
Angelu', dar ce pofta de mancare ai. Mai da si mie....

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2008, 08:34 PM
Post #20446

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

super tare aventura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asa o nunta mi.ar place si mie! fara prea mute formalitati! daca s.ar putea in blugi ar fi minunat!
as vrea si io o masina de spalat vase....spala si oale? mari? si le si usuca zici? asta m-ar scapa de o mare problema. si eu ca si Angel am oroare de spalat vase. de fapt eu am oroare de facut curat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aici ploua in continuu... si tuna de 10 min in continuu. dar nu pe bucati. e un tunet constant asa... e ciudat... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
m-am varat in pat sa vb cu oiseau.
a fulgerat tare acum...a tunat tare..... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) e o atmpsfera de vis...

+Quote Post
Roxana_
post Jul 13 2008, 08:42 PM
Post #20447

Musafir

As vrea si eu o ploaie pe la noi.
Gata...imi iau talpasita din bar. O seara buna dragelor!

+Quote Post
angeldust
post Jul 13 2008, 08:44 PM
Post #20448

Musafir

io nu stiu ce-i cu vremea asta, s-a cretinizat de tot. Azi am fost juma de ora pana spre iesirea din oras...era un vant dumnezeule maaareee si ridica tot nisipul in sus si simteai pe fata asa cum te loveste aer fierbinte cu nisip fin era f sexy (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mie ziua nu imi vine nici sa scot botul afara din casa, nu suport fizic caldurile astea, n-am aer, mi se face rau.
Concediul mi l-am programat abia pe la sfarsitul lui septembrie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) tot pe motiv ca unde draku ma duc pe caldurile astea? la soare nu am voie sa stau deloc....ce-mi trebe mie preumblari? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa vad daca oi mai gasi pe cineva in septembrie sa ma insoteasca pe undeva si nici atunci nu stiu unde vreau sa merg....sa fie un loc cu multe chestii misto de vazut, mai racoros pe cat posibil si cu viata de noapte agitata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aveti ceva recomandari pt mine?

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 13 2008, 08:49 PM
Post #20449

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(angeldust @ Jul 13 2008, 09:44 PM) *
....sa fie un loc cu multe chestii misto de vazut, mai racoros pe cat posibil si cu viata de noapte agitata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aveti ceva recomandari pt mine?

Muntenegru, Budva. Cata pe net si afli mai multe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 13 2008, 08:55 PM
Post #20450

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Am plecat si eu la somn... Noapte buna!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2043 2044 2045 2046 2047 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 05:09 PM