![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 15-July 08 Member No.: 4,255 ![]() |
Firma este Bioderma, iar gama pt ten acneic este Sebium. multumesc. o sa o incerc si eu si va spun cum o sa mearga pe tenul meu. Firma este Bioderma, iar gama pt ten acneic este Sebium. super multumesc! fetelor, eu nu am mare experienta in treaba asta pt ca sincer, nu am dat prea multi bani pe faptul ca am cosuri. dar persista treaba si deja ma racaie ideea de fdt zilnic, asa ca m-am hotarat chiar sa fac ceva impotriva cosurilor. Deci, orice sfat e binevenit si va multumesc din suflet |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 15-July 08 Member No.: 4,255 ![]() |
Nu, mona, nu este speciala pentru ten acneic, dar este o crema foarte buna pentru tenul mixt, cum scria ca are Girlish. Si eu mai am cate un cos pe ici pe colo, am folosit crema asta si nu mi-a facut probleme. (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif) Speciala pentru tenul acneic la Bioderma este Sebium AKN, dar pe aia n-am incercat-o, asa ca nu-mi dau cu parerea. S-ar putea sa fie prea agresiva pentru tenul meu , care nu e chiar incarcat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mi-am luat-o astazi, sper sa dea rezultate. abea astept sa ma dau cu ea in seara asta. va tin la curent cu ce se intampla. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 16-July 08 Member No.: 4,274 ![]() |
Buna, fetelor.. Am aruncat si eu o privire fugitiva peste discutiile vostre. Am o "reteta" care mie mi-a tratatat aprox in totalitate acneea ( intr-un timp relativ scurt, cam 1 luna). Deci : acid salicilic, acid boric, levomicitina si solutie de galbenele. Mie mi-a adus o prietena din Rep. Moldova substantele acestea, eu doar le-am amestecat pe toate intr-un recipient, dupa care umezeam putina vata in solutie si aplicam pe fata. Am incercat sa cumpar de la farmacie, dar, din pacate, farmacista mi-a zis k la noi nu se vand asa... doar ptr ca vrem noi sa cumparam ( s-a oferit sa-mi prepare ea "reteta", contracost, evident). Va sfauiesc sa incercati din suflet. Nu dauneaza tenului cu absolut nimic.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Acid boric? E bun pentru acnee? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Pe care ti-ai luat-o pana la urma mona, AKN? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by lost angel: Jul 17 2008, 01:10 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 16-July 08 Member No.: 4,274 ![]() |
Acidul boric in respectivul cocktail are o usoara actiune abraziva si nu agreseaza absolut tenul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi se termina crema hidratanta de fata. As vrea sa intre repede in piele, sa fie fluida, sa nu fie foarte grasa, textura usoara, de vara, pt. ten mixt. O recomandare? Mie imi place mult Effaclar-emulsie hidratanta si matifianta, am mai spus de ea. Dar din pacate nu are SPF, nu stiu cat de potrivita este pentru vara.. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Mona! Ce regim minimalist ai, observ, tu si alte fete, eu trebuie sa stau departe de toate farmaciile, Sephora samd sa nu mai imi cumpar cate ceva! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 17 2008, 03:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 8-July 08 Member No.: 4,197 ![]() |
este in catalogul de la avon set liiv botanicals care contine gel de curatare crema de noapte si crema de zi, am incercat sa`l folosesc de aseara si mie se pare destul de bun tzinand cont ca este foarte ieftin, 30 lei...crema de noapte mi`a placut pt ca nu este deloc grasa si se absoarbe foarte repede in piele...si aia de zi este bunishoara, inca nu pot spune cat sunt de bune ca abia le`am folosit o data (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Lizuca, ti-am mai atras atentia odata. Daca mai scrii cu sh si tz primesti ban!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Am luat astazi de la LRP demachiantul Toleriane. L-as fi vrut putin mai lichid. Sa vedem cum o sa se prezinte dupa o folosire de lunga durata. Am vazut ca au si un produs nou demachiant pt ten uscat. Am primit si o brosura cu produsele LRP si cu cateva mostre: Hidrophase, Rosalic, Effaclar K, Redermic si Lipikar.
|
|
|
![]()
|
|
Acid boric? E bun pentru acnee? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Pe care ti-ai luat-o pana la urma mona, AKN? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu sunt in ceata totala.... Sotul meu avea ca tema sa imi cumpere bioderma. La tel mi-aspus ca mi-a luat crema si acasa a venit cu brevoxyl pt ca asa i-a spus farmacista, ca bioderma nu e buna.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) acum ma dau cu ea, e a treia seara dar deja nu mai am incredere in nimik. Cred ca pana la urma fiecare crema reactioneaza diferit pe fiecare tip de ten. Acum factratamentul asta doua saptamani ca trebuie sa incerc pana vad sau nu rezultate, nu? Doar ca sunt f dezamagita de sfaturile farmacistelor.. mii se parea mai normal sa spuna ca poate fi sau nu buna pt mine (bioderma) nu sa spuna "NU LUATI BIODERMA CA NU E BUNA!!!" Brevoxil ul imi usuca usor fata si cosurile care fusesera curatate de mine ipana alaltaieri se usuca si se fac micicojite. Deci pana acum eu zic ca ar merge... Mie imi place mult Effaclar-emulsie hidratanta si matifianta, am mai spus de ea. Dar din pacate nu are SPF, nu stiu cat de potrivita este pentru vara.. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Mona! Ce regim minimalist ai, observ, tu si alte fete, eu trebuie sa stau departe de toate farmaciile, Sephora samd sa nu mai imi cumpar cate ceva! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Multumesc de primire! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, intr-adevar, incerc, sau mai bine zis incercam sa nu ma vindec prin metode prea putin naturale....dar se pare ca nu am de ales. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Stie cineva cum e gama pt ten gras de la Amway, Artistry? acum tot intreband in st si in dreapta pe cei care ii stiam cu acnee (si nu mai au) aflu tot felul de vindecari miraculoase, printre care si cu produsele Amway. Mai e cineva pe aici care poate sa imi spuna ceva despre ele? As prefera sa nu fie distribuitor Amway.... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:58 AM |
|