![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma intereseaza cu ce fel de pensula intinzi albusul de ou, ca-mi inchipui ca cu una ca un pamatuf ai pune o gramada de ou pe fata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asta cu albusul o s-oincerc si eu,m-am gandit la "pensonul" ala ca un evantai.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Milena ce crema de la Channel ai folosit ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fructe de care folosesti pt fata? eu doar pepene galben si auzisem de nectarine dar din comert nu indraznesc mai ales cele din supermarketuri. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma intereseaza cu ce fel de pensula intinzi albusul de ou, ca-mi inchipui ca cu una ca un pamatuf ai pune o gramada de ou pe fata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asta cu albusul o s-oincerc si eu,m-am gandit la "pensonul" ala ca un evantai. Kalua, intinde alnbusul cu o pensula alimentara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) why not, daca tot e de mancare? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai n-am decat de-alea de silicon si-as pune un albus intreg pe fata cu ele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu il intind cu un disc demachiant. Pentru albus ti-ar trebui a pensula de par artificial, ca celelalte se lipesc perii intre ei si nu faci mare lucru.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 10-July 08 Member No.: 4,219 ![]() |
Fetelor cucuietelor!
Iata sfatul intai: Albusul de ou: cand aratati palide si ofilite, aplicati pe fata un albus de ou nebatut. Ceea ce vreau sa incerc e urmatoarea (adica sa pun in albus un pic de mar ras) Curatati un mar de coaja, dati-l pe razatoarea mica si amestecati-l cu un albus batut spuma. Intindeti-l pe fata si lasati-l sa actioneze vreo zece minute. Efectul este extraordinar, pentru ca masca cu mar curata pielea in profunzime. Am o pensula absolut normala, din acelea care se pune pudra. E unica care o folosec la toate cele. Se lipesc perii intre ei dar eu apas un pic ca sa ramana albusul pe fata, ca si cu bidineaua. Albusul il pun in fiecare dimineata inainte de crema. Ar trebui sa stau intinsa sa nu se miste muschii dar eu il pun si nu vorbesc cu nimeni. Cat mi-am pregatit gentuta s-a si uscat. EFECT GARANTAT, au dreptate. Eu ma trezesc f. dimineata..asa ca uneori aratam ca o toxica. Ca fructe folosesc mere si...cartofi uneori. Eu prefer sa le mananc. Am folosit odata avocado ca stiu ca e f. bun. Deocamdata, ca baza, raman la MIERE. Are tot ce trebuie. Fetele ne mutam la Naturiste ca mi-e frica de moderatori? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) --- Am folosit Chanell 5 antirid de zi si de noapte. Sunt nemaipomenite dar costa un tot. Pupi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Millena, poti sa te muti la Cosmetice naturale. Si continuam acolo dezbaterile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am incercat de mai demult albusul, doar ca eu il bateam (nu e bine?!) dar pt mine nu a fost prea spectaculos. Am inteles ca ar fi bun si pt porii dilatati, in amestec si cu putina lamaie. Eu il aplicam cu degetele.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 10-July 08 Member No.: 4,219 ![]() |
Eu m-am mutat la naturiste dar n-a venit nimeni. ((:-
Continui cu ale mele..in surdina... Pupi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
mirelaingrid, mi`am comandat si eu crema aia Glycon de pe site`ul oficial. Tu o gasesti in magazine sau tot online ti-o cumperi? si mai am o mica intrebare: tu ai avut acnee ? ai?
ai avut rezultatele scontate? ca vad ca e cam piperata la pret. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mi-a ajuns Glyconu` prin posta...scrie pe ea "Crema antirid"...dar are indicatii si`n urmele lasate de acnee, deci m-am mai linistit...de asta-seara incep tratamentu`. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:18 PM |
|