![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Nu sunt pasionata de dans.Nu a avut cine sa ma invete. Singura nu reusesc....... nici pe mine nu a avut cine sa ma invete. ba, mai mult, acum cativa ani cand am rugat-o pe mama sa imi spuna anumite chestiuni mi-a zis ca sunt tantalau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) asa ca am mers eu singur la dans si cam incep sa ma pricep binisor am ceva inclinatie dar nu a fost lucrat pe tema asta. cred ca o sa se rezolve frumos. asa ca si tu ai putea sa incerci. |
|
|
Pabibabum |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai ca te iau odata cu mine la tango argentinian. imposibil sa nu iti placa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
zi id-ul de mess sa iti dau mai multe detalii dc vrei. ... sper ca esti din bucuresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Id-urile de mess nu se dau asa pe orice forum public (asta daca te duce cat de cat capul)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
hai ca te iau odata cu mine la tango argentinian. imposibil sa nu iti placa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zi id-ul de mess sa iti dau mai multe detalii dc vrei. ... sper ca esti din bucuresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lol nu sunt din bucuresti. poate insa vb cand trec pe acolo in vreo delegatie. ms mult. pooop! a...idul? ok. nu ma feresc de nimeni. editat This post has been edited by Fanny: Jul 15 2008, 10:51 AM
Reason for edit: sa pastram conversatia aici. folositi cu incredere PMul!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 12-July 08 Member No.: 4,233 ![]() |
Tin sa te felicit, Kadenzza!
This post has been edited by Alexandra K.: Jul 15 2008, 11:23 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 69 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,971 ![]() |
Tin sa te felicit, Kadenzza! Multumesc !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Nexus expres |
![]()
|
Musafir ![]() |
esti normala rau de tot
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 69 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,971 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am invatat ca normalitatea este relativa,sunt multe interpretari. Sper sa ma inteleaga si altii. Si pe langa asta, ce poti sa ne mai spui? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum fu cu licenta? Btw, ce tema ti-ai ales? Eu inca nu ma pot decide.. |
|
|
![]()
|
|
Licenta a fost ok.Am luat nota mare mare.Ma asteptam la mai mult,dar asta e....
A fost bine,mi-am schimbat optiunea,am ales publicitate (v-am mai spus ca mi-ar placea o cariera in pub).Studiul de caz a fost bun.50 de pagini.Atat trebuia. A trecut repede,nu m-au tinut mai mult de 5-7 min ,mi-au pus cateva intrebari si gata!!! Trebuie sa fii sigura pe tine,sa ai curaj si in niciun caz nu trebuie sa ai emotii.Timiditatea nu se mai pune.Aaaaaaa,si mai trebuie sa vb mult (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nu stiu cum am rezistat si cum am reusit.Nu ma asteptam,la cat de timida am fost ..Inca mai sunt,dar ma tratez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trebuie sa faci un eseu ,profesorii te intreaba mai mult de experienta ta in domeniul respectiv,conteaza foarte mult CV-ul.Pana acum nu am lucrat in publicitate,sper sa reusesc in august. Acum incerc sa imi revin dupa atata stres.Simt nevoia sa plec,sa ma plimb,sa ma duc la mare /munte,dar nu am cu cine. Si de parca nu era de ajuns,acum 4-5 zile m-am intalnit cu o fosta colega de liceu care mi-a spus ca.....................se marita!!! Era asa de incantata! Mie mi s-a parut ciudat ca se marita la varsta asta ,dar apoi mi-am dat seama ca e ok sa te mariti la XX de ani . Mi s-a parut ciudat,pt ca era o parere subiectiva.Mi-am adus aminte de mine........ (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am stat de vb cu ea ,mi-a mai spus de alte colege (maritate,insarcinate,logodite,si una chiar cu un bebe de 1 an (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ). Uite cum trece timpul,trebuie sa actionez. Trebuie neaparat sa-mi fac un prieten .In niciun caz nu ma gandesc la casatorie (departe de mine acest gand),dar trebuie. aaaaaaaa,si sambata trecuta,o vecina de-a mea de 23 de ani s-a maritat .Parintii mei au fost la nunta pt ca, citez: "Trebuie sa mergem,ca sa vina si ea la nunta ta'. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Cum spuneam,trebuie sa actionez,ca e grav! Mai lucrez un pic la mine,incerc sa ma iubesc mai mult.cu tot cu defectele mele. of,imi cer scuze daca am scris gresit,nu mai recitesc mesajul,il postez asa cum e.......nu ma injurati! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:02 PM |
|