IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
Roxana_
post Jul 22 2008, 09:06 AM
Post #341

Musafir

Ruxandra, oki, m-am linistit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu inteleg: cum adica sa fie obligatoriu acest vaccin pentru fetitele de 9-10 ani?!
Mi se pare totusi o neglijenta majora din partea mamei sa nu mearga cu copilul la doctor.
Si eu am auzit in cercul meu de prieteni, ca aceste vaccinuri sunt cam incerte si e nevoie de timp ca certatatorii sa le imbunatateasca. Evident ca exista si o seama de interese medicale la mijloc, adica doctorii trebuie sa faca reclama vaccinului si sa incaseze comisioanele aferente.
Ma retrag din discutie totusi, dat fiind ca n-am prea multe cunostinte medicale despre acest HPV. Doar ce-am citit pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Sanatate maxima tuturor!
Go to the top of the page

+Quote Post
adi08
post Jul 25 2008, 03:22 PM
Post #342

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,329

Am o cunostinta apropiata care are HPV.
Dupa ce a facut tratament cu condyline, acum face un tratament homeopat.
Pe net sint citeva reclame de creme din strainatate despre care se spune ca sint eficiente si in acest caz.
Le-a incercat cineva?
.aidanceproducts.com/products.html#TERRASIL
.amoils.com/genital-warts.html?gclid=CNS3wIGPxZQCFQsGuwod7Qt3YA

a incercat cineva homeopatie si Cervugid, ce rezultate sunt?

This post has been edited by Fanny: Jul 25 2008, 03:28 PM
Reason for edit: fara site-ri romanesti

+Quote Post
Fanny
post Jul 25 2008, 03:29 PM
Post #343

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Bine ai venit pe forum! Te rog sa nu ma postezi pe viitor linkuri catre site-uri romanesti.

+Quote Post
adi08
post Jul 25 2008, 03:39 PM
Post #344

Contaminat
*

QUOTE(Fanny @ Jul 25 2008, 03:29 PM) *
Bine ai venit pe forum! Te rog sa nu ma postezi pe viitor linkuri catre site-uri romanesti.

Stiu ca astea sint regulile pe forumuri dar in cazul asta e vorba de sanatate. la linkul romanesc era un interviu despre hpv cu un prof. univ. care a creat medicamentul.
Si mai erau 2 linkuri catre site-uri straine.
ok, atunci sa spun numele cremelor si cine vrea sa caute pe google?

daca n-ar fi vorba de sanatate si de o boala care este considerata incurabila, la care doctorii n-au ce-i face, as intelege.
Asa, de ce mai vorbim aici, daca nu putem schimba informatii?

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 04:52 PM
Post #345

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dap, poti pune linkul direct catre SERP (cautarea in google).

+Quote Post
adi08
post Jul 25 2008, 09:06 PM
Post #346

Contaminat
*

QUOTE(Maàt @ Jul 25 2008, 04:52 PM) *
Dap, poti pune linkul direct catre SERP (cautarea in google).

bine, pun legatura catre cautarea google.
Deci la cautarea pe google"hpv cream treatment" http://www.google.ro/search?hl=ro&q=hp...oogle&meta=
in partea de sus sint 2 linkuri sponsorizate cu tratamente si la sfirsitul paginii mai este un link cu o crema care contine ozon.
Cam toate cremele pe care le-am vazut contin uleiuri esentiale, printre altele.
S-ar putea sa fie si alte tratamente decit cele vazute de mine.
Nu stiu cit de bine functioneaza plata pe internet pe care o pracitca, in ce masura cei care vind sint corecti. Este si destul de complicat - este necesar un card de obicei.
Oricum o crema mi se pare o solutie mult mai rezonabila decit cauterizarea sau alte procedee folosite de medici in mod obisnuit.

la cautarea pe google "hpv Cervugid cancer" http://www.google.ro/search?hl=ro&q=hp...utare&meta=
apare interviul dr. Zanoschi care a inventat medicamentul si acolo sint si niste indicatii de igiena care trebuie urmate in timpul tratamentului pt. hpv.

Despre tratamentul homeopat am citit si pe internet si un medic spunea ca functioneaza pentru ca stimuleaza sistemul imunitar.
Dar homeopatul trebuie sa se priceapa.
asta-i ce-am aflat eu privitor la tratamente. Astept pareri.

This post has been edited by adi08: Jul 25 2008, 09:10 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 25 2008, 09:34 PM
Post #347

Musafir

Eu am facut tratament homeopat in paralel cu tratamentul dat de doctorul ginecolog pentru infectie hpv si a functionat. Recomand oricui tratamentele homeopate. Numai rabdare sa ai cu ele pentru ca sunt lungi. Am facut si pentru gastrita si de atunci nu m-a mai deranjat deloc stomacul.

+Quote Post
adi08
post Jul 25 2008, 09:58 PM
Post #348

Contaminat
*

apropo de tratamentele medicilor, la cautarea pe google "protocol tratament hpv"
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=pr...utare&meta=
se gaseste protocolul de diagnostic si tratament recomandat de societatea romana de dermatologie.
undeva pe net am gasit si protocolul de tratament din Moldova, preluat dupa cel din UE si e chiar mai bun, mi se pare.
Oricum, la tratament sint metode dure, nu stiu cine le poate suporta citeva luni sau ani.

interesanta metoda asta de a pune linkuri, din experienta mea pe forumuri nu-s multi cei care cauta informatii la un link dat, cei mai multi prefera sa citeasca posturile si sar peste linkuri. Asa este si mai dificil de a gasi informatia decit un simplu clic dar pentru cei care chiar cauta o solutie 3 minute in plus pt a ajunge acolo, plus vreo 2 zile de citit pentru a se documenta despre hpv, e ok comparativ cu citeva luni de tratament care nu se stie daca are rezultat.

+Quote Post
adi08
post Jul 28 2008, 04:10 PM
Post #349

Contaminat
*

Pe linga tratamentele date de medic se pot face bai cu ceai
de coada soricelului si alte plante cicatrizante - coada calului, galbenele, salvie. Exiata un medicament pt hpv din extract de ceai verde, deci in ceai se pot adauga 2-4 pliculete de ceai verde la 5 l apa.
Se mai pot adauga cite 50 picaturi de tinctura de tuia la o baie sau Plant Intim de la Hofigal
sau 4 picatiuri de ulei esential de eucalipt si eventual 2-3 picaturi de ulei esential de ceai verde amestecate intr-o lingura de ulei obisnuit - pe cutia de la hofigal la uleiurile astea esentiale scrie ca au proprietati antivirale.

Ar trebui intrebat doctorul inainte, daca se pricepe la plante.

Baia dureaza 20-30 min. si ceaiul ar trebui sa fie cald, de o temperatura placuta.
Pentru imunitate, pe linga echinaceea pe care o recomanda toata lumea am gasit pe net septilin (cineva spunea ca i-a trecut cu asta), ulei de catina, iaurt (e ciudat cu iaurtul pe post de medicament (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), vitamine, spirulina, polen si miere. Zaharul scade imunitatea, deci cu masura. Si o viata dupa toate regulile (somn, miscare, alimentatie corecta si fara intoxicanti, etc).

+Quote Post
adi08
post Jul 29 2008, 08:56 AM
Post #350

Contaminat
*

p.s. uleiul esential de eucalipt este indicat pt. bai in infectii urogenitale, uleiul de ceai verde nu.

+Quote Post

49 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 03:18 PM