![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mancare da a iesit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am renuntat la piureul de naut pentru ca nu aveam cu ce sa-l pisez, si am aruncat si toata apa de la fiert. de fapt sunt doar scuze. nu stiam sa fac piureul ala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa ca am facut o mancare de naut clasica. e iesit yammy!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si acum am in facere o prajitura cu pepene galben, total nevonforma spre rusinea mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut day! pe mine nu ma apuca supararea cand vad hainele de toamna.ma bucur de venirea fiecarui anotimp (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamna Tigernails , lexie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Care nu are legatura cu siteul .ro cu acelasi nume (care btw nu functioneste din cind in cind ca o iau databesurile razna... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) dar doamna are email pe domeniul respectiv. Dar doamna nu a venit sa isi faca reclama si moderatorul maat a sarit calul, trebuie dat afara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iar un domn nutritionist ne-a catalogat drept "dobitoci". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
daaa io am citit. la ce sa te astepti Maat? da-i in Doamne iarta-ma si lasa-i.
eu sunt fan topicuri cu penalizari si avertizari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am pus aluatul peste prajitura. cam in 20 min e gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hai sa ma laud cu ultima patanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aseara in drum spre al meu amigo m-am dus in piata la obor sa cumpar un pepene. eram cu tablele dupa mine pentru ca urma sa avem un mare meci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si cat am stat la coada la pepene m-a intrebat unu' daca ma face o tabla, ca e super tare la asta, foarte pasionat. i-am zis ca n-am timp sa ii demonstrez eu lui cat de buna sunt eu la table si am tot tinut-o cu vai ce mare si tare sunt eu ca deja se simtea ala prost. la plecare mi-a zis in treacat ca joaca si pe internet table si i-am aruncat doar un "inseamna ca esti foarte slab daca o arzi jucand table pe internet". pai n-a venit apoi alegand dupa mine sa imi spuna ca s-a simtit foarte ofensat? ca am zis de fata cu atatia barbati ca e prost la table si nici macar nu i-am dar ocazia sa imi arate ce poate. adevarul e ca nu prea voiam sa ma fac de ras dupa cat bravasem si nu m-am riscat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am ales macar ca mi-a carat ditamai pepenele pana aproape de casa prietenului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt inundatii acasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... of, nu-i de ajuns ca is saraci vai de capul lor pe acolo, ii mai ia si apa la vale.
Tata ii din Lespezi si mai am inca cateva rude pe acolo, insa azi inca nu era ajunsa apa la ei. Am inteles ca si spre Roman se indreapta furtunos Siretul. Acum chiar in oras nu cred ca o sa ajunga, dar na ca idee... Ca e acasa. Eh. Mi-e mila numa de oamenii aia saracii cum plangeau dupa animale. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci asa chinte...atentezi la orgoliul barbatilor si apoi ii mai pui sa iti care si pepenele...rusinica (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Scorpi imi pare rau sa aud asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Adevaru e ca desi suntem cica avansati cu tehnologia de doamne feri, cand i se nazare naturii sa isi faca de cap apai nu prea avem multe solutii sa o stavilim. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am vazut si eu reportajele si mi s-a facut de atunci pielea de gaina. Acum ca spui de ai tai ca stau prin preajma, am amutit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
nasol cu apele astea, dar vorba Angelului, cand vrea natura, o iei asa cum e! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
eu acum ma pun sa imi descarc cele 1000 si ceva de poze de pe aparat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si sa fac ordine in ele. niste foldere ceva.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ange, m-a invatat pe mine cineva ca orice jucator de table braveaza. trebuie sa iti faci praf concurenta inainte sa inceapa meciul. d'aia o tin mereu sus si tare ca sunt cea mai smechera la table (nu ca n-as fi meseriasa la asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). nu consider ca e neaparat nevoie sa le si demonstrez asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum, pe amigo l-am cam facut praf weekendul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 01:36 PM |
|