![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa spun de ce mi-a placut mie Juno: in filmul asta se puteau baga clisee unul dupa altul si totusi nu s-a facut treaba asta absolut deloc. Cool!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Ultimele filme vazute si vi le recomand :
P.S. I Love You - Super filmul. Mi-a placut enorm. Juma' de film am bocit de atata romantism, si juma' de film am ras . (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Merita vazut. What Happens In Vegas - o comedie super-draguta cu Ashton Kutcher si Cameron Diaz. Am ras de m-am prapadit si mi-a placut mult. Dar e si romantic putin. Foarte dragutel filmul. Vi-l recomand. :wink: Nim's Island - mi-a placut mult. In special cum a jucat Jodie Foster. E super-talentata. Iar insula e chiar feerica. The Other Boleyn Girl - un film istoric despre regele Henry al Anglei. Foarte dragut, cu niste decoruri deosebite, haine deosebite, intriga, poveste de dragoste, ambitie exagerata ... foarte frumos. :wink: Kung Fu Panda - animatie super-haioasa. Cand ma gandesc la film inca ma doare burta de la atata ras. Super-animatie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Foll's Gold - un film comedie-romantic-aventura. Nu mi-a placut atat de mult. Parca a fost mai bun cel cu How to lose a guy in 10 days :roll: (in ambele filme sunt aciasi actori principali) Love in the time of cholera ecranizarea cartii cu acelsi titlu scrisa de Gabriel García Márquez. Mi-a placut foarte mult. Citisem si cartea in facultate si la recoamndarea unei prietene, Jolie, am vazut si filmul. Foarte impresionant. Batmanu' nou (aka The dark kningt) l-am gasit pe net doar filmat in cinema si se vede nasol. Astept sa apara niste versiuni mai "vizibile" si pentru ochelaru' meu. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walk Hard: The Dewey Cox Story, nu mi-a placut deloc si n-am ras nici macar o data. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Stiu bine ca nu-mi plac parodiile si-am zis sa-i dau totusi o sansa... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
hello! am vazut acum "baby mama" mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
"College road trip"
foarte tareee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
The Love Guru comedie mortala cu Mike Myers . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut The Dark Knight si mi s-a parut o porcarie. Foarte multa violenta, nu stiu de ce sunt acceptati si copii la filmul asta, dupa parerea mea ar fi trebuit sa aiba certificat 15.
Aici in UK s-a facut un mare tam-tam din cauza ca sunt foarte multe crime si violenta in randurile tinerilor - knife crime- si nu mai stiu ce masuri sa ia ca sa reduca violenta pe strazi. Pai atata timp cat toti tinerii sunt admisi la filme de genul asta unde toti se cutiteaza acolo care mai de care, au acces la computer games unde din nou, violenta si impuscaturi, nu or sa aiba nici un randament in combaterea crimei pe strazi. Eu sunt foarte impotriva filmelor violente. Pur si simplu nu le vad rostul. Am mai vazut Killing Fields , un film foarte lung, aproape 3 ore, mi-a placut. E facut dupa un caz real. |
|
|
![]()
|
|
vreau si eu sa vad "The Love Guru" da merge greu. si nu am rabare sa astept sa incarce.
am inceput aseara Definitely maybe. am vazut doar o parte ca m-a luat somnul... restul in seara asta. dragutel film. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai happy...Batmanul asta nou chiar nu a fost film pentru copii, de asta mi-a si placut. Poate ai dreptate, ar fi trebuit interzis accesul copiilor sub o anumita varsta la el.
Eu personal am o toleranta destul de mare pt violenta din filme daca filmul e bun (nu se pot face acu numa filme despre zane si fluturasi). In schimb nu vad rostul filmelor horror. Nu ma uit niciodata la filme din astea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu la ce zice angelu'.
Pentru mine o sa ramana un mister chestia cu filmele horror la videoteca (si-aici se face in bransa asta banul gramada, ca nu multe ajung la cinema). V-am zis ca noi avem un automat peste drum, in fiecare saptamana aduc cel putin 4 filme horror noi, eu una nu vad ca lumea s-ar inghesui la ele (vad online ce-i imprumutat si ce nu), cu toate astea asa-i modelul. In schimb nu aduc unele filme bune. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Tare as fi curioasa sa vad o statistica a automatului nostru si apoi s-o discut cu "parintii" aparatului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 04:45 PM |
|