![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
A, la filme horror nu ma uit niciodata. Dar sa stiti ca le plac copiilor, nu stiu de ce. Unul din filmele asa mai spooky care mi-a placut a fost The Others cu Nicole Kidman care a fost super, desi a avut o faza din aia de facut in pantaloni. Brrr. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 15-September 07 Member No.: 2,236 ![]() |
Ultimele filme vazute si vi le recomand : P.S. I Love You - Super filmul. Mi-a placut enorm. Juma' de film am bocit de atata romantism, si juma' de film am ras . (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Merita vazut. laura daca ti-a placut atat de mult filmul sa citesti si cartea. E mult, mult mai buna:) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut si eu Definitely, Maybe, comercial el, dar dragut, asa cum ati spus si voi.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Unul din filmele asa mai spooky care mi-a placut a fost The Others cu Nicole Kidman care a fost super, desi a avut o faza din aia de facut in pantaloni. Brrr. L-am vazut si eu si mi-a placut . laura daca ti-a placut atat de mult filmul sa citesti si cartea. E mult, mult mai buna:) Nu stiam ca este si carte. Autorul ? Chiar o s-o citesc. Sper s-o gasesc de cumparat. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Rasfoind topicul mi-am notat ceva filme si m-am pus pe treaba. Asa ca de vreo 2 zile nu ma mai satur de filme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am vazut Kung Fu Panda - dragut, Narnia - printul Caspian - (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) foarte fain dar parca mai mult mi-a placut prima parte; Art of War Betrayal - super tare, imi plac filme de actiune National Treasure 2 - si asta mi-a placut, aventuri Si mai am cateva pe lista... Am vazut pe Imdb ca va apare partea a doua de la Madagascar ( prima parte am vazut-o de vreo 5 ori),Transporter 3, Harry Potter and the Half-Blood Prince. Iar dorinta mea ce mai mare in materie de filme e sa apara a 3 parte de la Era Glaciara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Fanny: Aug 6 2008, 09:04 AM
Reason for edit: hai sa nu aratam ca sustinem metodele de incalcare a legii drepturilor de autor!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am dovedit sa vad si eu P.S., I Love You, e bine facut si jucat, plin de emotii, dar are si umor. E totusi comercial, asa, in spirit hollywoodian. Cred ca daca l-as fi vazut la cinema si ar fi trebuit sa ma concentrez numai la el, nu mi-ar fi ajuns un pachet de batiste. Acasa m-au dat lacrimile numai de vreo doua ori.
Astronaut Farmer, dragut, mesajul filmului fiind "traieste-ti visul". |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut Lady Chatterley...finut, chiar nu ma asteptam sa imi placa asa mult.
Si Wanted...nice, pentru fanele Shoot'em Up, in special. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street, prima data am adormit busteam dupa primele 20 de minute. Azi l-am vazut in intregime si mi-a placut. Nu-s deloc fan musicaluri, dar e jucat foarte, foarte bine si e facut de Tim Burton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Happy sa nu se uite la el, tasneste sange pe toti peretii si-n toate directiile.
My Blueberry Nights, asta mi-a placut in mod deosebit, m-a uns la suflet pur si simplu. Film de atmosfera, povestile in sine nu-s nu stiu ce, felul in care e fimat m-a impresionat pozitiv. Si Norah Jones joaca de parca n-a facut altceva decat film la viata ei. Punct in plus si pentru coloana sonora. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu am avut azi cu amigo o tentativa de a ne uita la dvd-ul lui Kim Catral - inteligenta sexuala. nu de alta, dar daca tot am dat banii pe revista, am zis sa vad si cum e filmuletul, mai ales ca Samantha era personajul meu preferat din Sex and the city. nu am putut sa ma uit la 5 minute din filmuletul asta, mi-a adus aminte de gagicile care veneau sa ne faca lectii de educatie sexuala cand aveam 12 ani si ne aduceau pliante si absorbante always (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu va recomand.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://www.transilvaniaexpres.ro/images/071123-111429.jpg) Drumul dreptatii-in rolurile principale: Russell Crowe, Christian Bale. Gen: Thriller, Western
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 04:56 PM |
|