IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
happyCat
post Aug 5 2008, 11:46 AM
Post #1211

Musafir

A, la filme horror nu ma uit niciodata. Dar sa stiti ca le plac copiilor, nu stiu de ce.

Unul din filmele asa mai spooky care mi-a placut a fost The Others cu Nicole Kidman care a fost super, desi a avut o faza din aia de facut in pantaloni. Brrr.
Go to the top of the page

+Quote Post
purpleariadna
post Aug 5 2008, 09:04 PM
Post #1212

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,236

QUOTE(Laura34215 @ Aug 1 2008, 10:22 PM) *
Ultimele filme vazute si vi le recomand :

P.S. I Love You - Super filmul. Mi-a placut enorm. Juma' de film am bocit de atata romantism, si juma' de film am ras . (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Merita vazut.

laura daca ti-a placut atat de mult filmul sa citesti si cartea. E mult, mult mai buna:)

+Quote Post
kalua
post Aug 5 2008, 10:35 PM
Post #1213

Musafir

Vazut si eu Definitely, Maybe, comercial el, dar dragut, asa cum ati spus si voi.

+Quote Post
Laura34215
post Aug 5 2008, 10:46 PM
Post #1214

Dependent

Group: Dependent
From: Timisoara
Member No.: 2,044

QUOTE(happyCat @ Aug 5 2008, 12:46 PM) *
Unul din filmele asa mai spooky care mi-a placut a fost The Others cu Nicole Kidman care a fost super, desi a avut o faza din aia de facut in pantaloni. Brrr.

L-am vazut si eu si mi-a placut .

QUOTE(purpleariadna @ Aug 5 2008, 10:04 PM) *
laura daca ti-a placut atat de mult filmul sa citesti si cartea. E mult, mult mai buna:)

Nu stiam ca este si carte. Autorul ? Chiar o s-o citesc. Sper s-o gasesc de cumparat.

+Quote Post
ELLA33
post Aug 6 2008, 09:00 AM
Post #1215

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Rasfoind topicul mi-am notat ceva filme si m-am pus pe treaba. Asa ca de vreo 2 zile nu ma mai satur de filme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am vazut Kung Fu Panda - dragut,
Narnia - printul Caspian - (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) foarte fain dar parca mai mult mi-a placut prima parte;
Art of War Betrayal - super tare, imi plac filme de actiune
National Treasure 2 - si asta mi-a placut, aventuri
Si mai am cateva pe lista...
Am vazut pe Imdb ca va apare partea a doua de la Madagascar ( prima parte am vazut-o de vreo 5 ori),Transporter 3, Harry Potter and the Half-Blood Prince. Iar dorinta mea ce mai mare in materie de filme e sa apara a 3 parte de la Era Glaciara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Fanny: Aug 6 2008, 09:04 AM
Reason for edit: hai sa nu aratam ca sustinem metodele de incalcare a legii drepturilor de autor!

+Quote Post
kalua
post Aug 9 2008, 11:04 PM
Post #1216

Musafir

Am dovedit sa vad si eu P.S., I Love You, e bine facut si jucat, plin de emotii, dar are si umor. E totusi comercial, asa, in spirit hollywoodian. Cred ca daca l-as fi vazut la cinema si ar fi trebuit sa ma concentrez numai la el, nu mi-ar fi ajuns un pachet de batiste. Acasa m-au dat lacrimile numai de vreo doua ori.

Astronaut Farmer, dragut, mesajul filmului fiind "traieste-ti visul".

+Quote Post
ioannaraluka
post Aug 10 2008, 08:05 AM
Post #1217

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Am vazut Lady Chatterley...finut, chiar nu ma asteptam sa imi placa asa mult.
Si Wanted...nice, pentru fanele Shoot'em Up, in special.

+Quote Post
kalua
post Aug 10 2008, 05:43 PM
Post #1218

Musafir

Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street, prima data am adormit busteam dupa primele 20 de minute. Azi l-am vazut in intregime si mi-a placut. Nu-s deloc fan musicaluri, dar e jucat foarte, foarte bine si e facut de Tim Burton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Happy sa nu se uite la el, tasneste sange pe toti peretii si-n toate directiile.

My Blueberry Nights, asta mi-a placut in mod deosebit, m-a uns la suflet pur si simplu. Film de atmosfera, povestile in sine nu-s nu stiu ce, felul in care e fimat m-a impresionat pozitiv. Si Norah Jones joaca de parca n-a facut altceva decat film la viata ei. Punct in plus si pentru coloana sonora.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Aug 10 2008, 08:51 PM
Post #1219

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu am avut azi cu amigo o tentativa de a ne uita la dvd-ul lui Kim Catral - inteligenta sexuala. nu de alta, dar daca tot am dat banii pe revista, am zis sa vad si cum e filmuletul, mai ales ca Samantha era personajul meu preferat din Sex and the city. nu am putut sa ma uit la 5 minute din filmuletul asta, mi-a adus aminte de gagicile care veneau sa ne faca lectii de educatie sexuala cand aveam 12 ani si ne aduceau pliante si absorbante always (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu va recomand.

+Quote Post
Teocris
post Aug 11 2008, 08:26 AM
Post #1220

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

(IMG:http://www.transilvaniaexpres.ro/images/071123-111429.jpg) Drumul dreptatii-in rolurile principale: Russell Crowe, Christian Bale. Gen: Thriller, Western

+Quote Post

158 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 04:56 PM