![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Sebium crema matifianta e super, eu ti-o recomand...
Sebium H20 nu e cine stie ce...poate daca il folosesti pe post de tonic, ca fara apa & gel de fata nu ma pot obisnui... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,406 ![]() |
ms....o sa mi le cumpar pe amandoua sa vad cum sunt...la crema aveam cele mai mari dubii, dar daca tu zici ca-mi recomanzi o sa incerc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-July 08 Member No.: 4,320 ![]() |
Multumesc kary_pink, o voi incerca si eu.Acum folosesc Retin A alternativ cu Sebium Gel Gommant.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu nu reusesc sa ma simt bine daca nu folosesc un gel de curatare si apa! Preferatul meu pana acum este Galenic, cu apa termala, desi acum folosesc Roc. Dar aici sunt foarte multe fane Sebium H2O! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Daniela, folosesti gelul gomant tot timpul? Nu e bine, distrgugi stratul de protectie al pielii!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,406 ![]() |
apropo....
care e cel mai bun exfoliant? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Eu acum folosesc gelul de fata Hyseac de la Uriage, tot cu apa termala (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Din exfoliantele pe care le-am incercat eu... as spune ca ala de la Avon pe baza de zahar mi s-a parut bunicel... Pe de alta parte, nu generalizez : nu ma mai intorc in veci la spumele pentru fata, tonerele si cremele de la Avon, care nu mi-au facut decat rau fetei. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
apropo.... care e cel mai bun exfoliant? Sa inteleg ca te referi la scruburi, nu? Excluzand si alte produse exfoliante. As spune ca aspirina does a very good job si in sensul asta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cel de la Bioderma nu prea m-a incantat. Mai am unul de la Noviderm, Boreade (ma refer tot la scrub) si este bunicel. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sebium H2O mi-a facut cosuri si mie si unei colege.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Fetelor sa ma tineti la curent cu reactia fata de BHA! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa....sa zic eu:fata mea arata din ce in ce mai bine,dar nush sigur daca numai de la BHA,probabil e si meritul anticonceptionalelor (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
oricum,mie mi se jumuleste fata de la BHA,banuiesc ca asta e si ideea.dau cu crema,dar mai si intrerup din cand in cand.deci e bine multam inca o data Geo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:19 PM |
|