IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cea mai buna marca de mascara/rimel/tus de gene ?
Roxana_
post Aug 6 2008, 10:24 AM
Post #431

Musafir

Mie dintre cele 2 imi place mai mult Faux Cils-ul, dar am vazut la o prietena rezultate spectaculoase cu Hypnose. Am impresia ca-i o tehnica, ca sa-ti dai bine cu Hypnose. Deci, eu as alege Faux Cils.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 6 2008, 10:40 AM
Post #432

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cu Hypnose, e buildable effect. Poate sa para foarte natural sau daca insisti cu inca un strat sau 2, dramatic. Faux Cils e dramatic from the very beginning (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , din cate imi amintesc.
Ella, ai incercat L'Extreme? Si asta tot la fel, poate parea foarte natural sau mai dramatic, in functie de cantitatea pe care o folosesti. Eu la inceput fusesem dezamagita de el, dar acum...sunt la al 5/6-lea tub. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Aug 6 2008, 01:34 PM
Post #433

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Cu L'extreme m-am dat o singura data si poate de aceea nu ma pot pronunta definitiv, dar de regula cam dupa 3-4 folosiri iti dai seama. De fiecare data aplic cate 2-3 straturi si insist pentru a defini cat mai bine genele. Voi opta pentru faux cils (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si daca nu ma multumeste trec inapoi spre maybelline. Asta stiu sigur ca nu se usuca repede, nu costa mult si chiar face treaba buna. Dar ma ambitionez sa gasesc un rimel scump si bun pentru genele mele firave.
Va multumesc ca m-ati luminat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
CristinaTM
post Aug 7 2008, 03:24 PM
Post #434

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,428

preferatul meu este chanel inimitable. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) chiar azi mi l-am luat pentru a 3-a oara. inainte sa-l descopar am avut defincil si hypnose de la lancome dar nu mi-au placut in mod special.

+Quote Post
Cleo
post Aug 10 2008, 09:02 PM
Post #435

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

v-am mai pomenit pe-aici dragalasul obiceiul al marilor magazine de a da niste cadouri pe langa o cumparatura de peste sa spunem 35$

din cauza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Paulei Begoun am cumparat ceva creme de la Estee Lauder (grozave) si am primit cadou ruj, mascara, fard de obraza. toate imi plac foarte mult

mascara este Double Wear- zero-smudge lengthening mascare. am atatea "cadouri" ca uitasem de astea si ieri intr-o doara cautandu-mi mascara obisnuita "nu stiu care" de la Lancome am dat peste cea de la Estee si-am concluzionat ca este (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 10 2008, 09:24 PM
Post #436

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Cleo, ce creme ti-ai mai luat?

+Quote Post
LostWhispers
post Aug 10 2008, 09:34 PM
Post #437

Musafir

Cleo ce face rimelul Double Wear: lungeste, intoarce ?

+Quote Post
Cleo
post Aug 10 2008, 09:43 PM
Post #438

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nimphe stai ca raspund la creme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

lost era sa pun o poza da' arat ca o nebuna cu ditamani ochiul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mai bine m-abtin. deci le lungeste si le face vizibile intr-un mod fericit, le incarca exact cat trebuie sa nu dea impresia de fals. Eu am gene lungi si pe vremuri erau mai dese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Aug 10 2008, 09:55 PM
Post #439

Musafir

waw trebuie sa mi l iau atunci

+Quote Post
kalua
post Aug 10 2008, 09:59 PM
Post #440

Musafir

QUOTE(CristinaTM @ Aug 7 2008, 03:24 PM) *
preferatul meu este chanel inimitable. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) chiar azi mi l-am luat pentru a 3-a oara. inainte sa-l descopar am avut defincil si hypnose de la lancome dar nu mi-au placut in mod special.

Nici eu nu mai despart de asta. Cred ca-s la al cincilea sau al saselea.

+Quote Post

58 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 04:30 PM