![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multumim inca odata!
Ar trebui sa ma uschesc, ca am de-a par pe mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar mai bazai un pic aci! Am vazut mai devreme un material cu gimnastele de la Deva, cu viata lor de acolo. Am plans de am lesinat! Nu stiu ce oi avea de sunt asa sensibiloasa (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) LE:gata iubitele, eu am fufit! Vorbim peste cateva zile, cand m-oi intoarce! Sa aveti o saptamana usoara! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna seara gagici!!!
eu am vegetat toata ziua. acum vreau sa ies un pic din cassa ca simt ca mor. antenutza doarme de rupe, si ubu o sa ma scoata un pic pe afara. ca io nu ies singura in buc,pentru ca sigur ma pierd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma duc sa ma spal ca sunt un pic murdara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Distractie maxima Phil!
Io sunt f dezamagita. Stiti ca am zis ca ar trebui sa am un interviu marti la o alta firma. Ei bine intre timp am aflat si detalii din interior, cam cu ce se ocupa firma, care sunt salariile etc si m-am dezumflat instat. Unu la mana...daca m-ar angaja, as testa soft pt imprimante :| ceea ce nu mi se pare deloc atragator. Doi la mana se lucreaza cu Unix/Linux de care io nu am habar stiu doar ca am facut ceva Linux in faculta si mi s-a parut iacsss. Si 3 la mana am inteles ca salariile nu sunt cu f mult mai mari decat unde lucrez acum. Pentru 2-3 milioane in plus nu prea se merita sa ma fortez sa imi placa ceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Ange, stai tu linistita ca se va ivi o alta ocazie, nu iesi la pensie de la indienii tai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu mor de lene, mi-am facut curatenie in camera si acum o ard pe net. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu vegetez in continuare. astept o alta prietena, ca sa schimbam domiciliul pentru seara asta. e posibil sa ramanem si maine in bucuresti, sper sa ajung si eu sa vad herastraul macar. va pupicesc pi tati (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello.
Nimphe, bine ai revenit, sa ne mai povestesti despre Muntenegru. Eu sunt obosita, stau la calculator si mai trag cu ochiul la Jocurile Olimpice - acum sunt barbatii la inot. Auleuuuu ce bine arata (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nimphe, welcome back!! Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Phili, ce draguut! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunteti de putin timp impreuna si deja va duceti la mare, la munte, plimbaret baietul asta nou! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angel, sigur o sa mai gasesti oferte..Nu te arunca la primele pe care le intalnesti, daca nu te atrag! Spun asta si din experienta, pentru ca cred ca am gasit ceva care imi place si acum ma gandesc ca daca m-as fi oprit la anterioarele, mai mult ca sigur as fi regretat! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
Ma bucur sa vad ca a aparut soarele la Suitie si in coltul muncii si in cel al casei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Good for you! |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe bine ai revenit. asteptam impresii din concediu.
O saptamana usoara va doresc !!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:04 PM |
|