![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca l-ai gasit si pe frizerul vietii tale, mare lucru treaba asta. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Daca joi tot e ultima zi de lucru, m-am gandit sa ma gatesc c-un herpes (acum il simt numai ca vine). (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, daca ai la indemana, pune imediat pasta de dinti si nu mai apuca sa infloreasca. Eu am o vasta experienta cu herpesul, asa ca ii cunosc deja evolutia si metodele de starpire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si suc de grapefruit.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu nu stiu cum am reusit sa ma zgarii pe fata si m-am procopsit cu o julitura pe barbie de toata frumusetea, tocmai maine cand incep noul job. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce sa-i fac? M-am dat acum cu o tona de crema hidratanta si sper sa se acopere cu fdt. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Kalua (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Pentru herpes, Aciclovir comprimate si crema? Angel, din ce cauza ti s-a facut rau? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu, si fiica-mea aratam de parca zici ca a izbucnit violenta in familie la noi: fiica-mea are zgarieturi pe fata (pisica), eu am o belitura cu vanataie mare si zgarietura mare si adanca la laba piciorului (de la defacutul unui dulap), am reusit sa ma ard oleaca mai jos de cot, acum si herpesul (e spre interior, deci nu prea pot da cu crema), ce mai, bellissima!
Vai de steaua visurilor mele, dar sa ma vedeti in papuci de designer cu toc cui de 10 cm! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte bine, Kalua, poarta-ti vanataile cu atitudine! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Dar comprimate Aciclovir nu poti sa iei? Uite: Aciclovir este un agent antiviral deosebit de activ fata de virusurile herpes simplex de tip I si II si varicella zoster. Odata intrat in celula infectata de virus, Aciclovir se transforma in produsul activ Aciclovir-trifosfat. Acesta actioneaza ca inhibitor al sintezei ADN-ului viral (impiedicand replicarea virusului), fara sa influenteze procesele celulelor normale. Si eu..Am mai descoperit si niste vanatai pe picioare (habar nu am de unde)..Nu stiu cum reusesc sa mi le fac, acum m-am mai si zgariat, dar cu rana rana! Cred ca am tendinte masochiste, pe care mi le manifest si in timpul somnului?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by sweet_girl: Aug 12 2008, 12:02 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie sa ma uit pe-acasa, parca aveam niste pastici de-astea.
Eu sunt tot cu aburi de alcool in cap. (IMG:style_emoticons/default/evo.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am labele picioarelor rusinos de urate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sunt pline de rani, semne si cicatrice de la pantofii si sandalele care mi-au mancat zilele in ultima vreme.
Nu stiu ce s-a intamplat, pt ca niciodata nu am avut probleme cu incalatarile. Dar de la o vreme, absolut toti imi fac niste rani urate rau. Si nu gasesc niciun leucoplast care sa tina, sa stea fix acolo (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, plasture cu gel impotriva basicilor cauzate de papuci, neaparat de la firma Scholl. Sta unde trebuie si ajuta si la insanatosirea rapida a tesutului atacat. Mai e si rezistent la apa. Eu am o cutie intotdeauna in geanta.
|
|
|
![]()
|
|
Am plasturi de la zeci de firme, numai de la Sholl nu. O sa ma uit sa vad, nu stiam ca exista. Mare incredere aveam in URGO, dar n-am mai gasit o perioada...
Oricum, daca e posibil asa ceva, am observat ca am trecut de la masura 37 la 38. Toate incaltarile de 37 mi-s mici!! Cum naiba s emai poate asa ceva la varsta asta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:01 PM |
|