![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Nu va inchipuiti ce emotii aveam eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cand am intrebat-o pe tipa daca-i bine pozitionat, ... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa fii tu sanatoasa cate flicuri o sa mai faca pana nasti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la mine in luna a 8-a stat cu capul infipt in ficat de simteam uneori ca-mi ies ochii ca la melc (nu-i prea placuta senzatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )si ii simteam genunchii undeva spre splina, apoi spre luna a 9-a s-a intors cuminte cu capul in jos, gata de iesire. Oricum se misca muuult mult pana la sfarsit. Sa fiti sanatosi amandoi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mie imi placea cand se mutau cu totul intr-o parte a burtii si in cealalta ramea gol. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) iar cu cel mic am avut parte de asa ceva non stop, ca de atunci avea surplus de energie. pot spune ca a miscat intr-una (si acum e hyper).
rox, aici se fac teste genetice dupa 35 de ani. cat despre celelalte feluri de teste, cunosc si eu persoane care au stat cu frica in san si nu spun prin ce au trecut, ca li s-a spus ca e bolnav copilul, si de fapt nu avea nimic. asa ca, tu faci cum vrei, dar eu una n-as face testele alea. tu esti tanara, sanatoasa, sincer nu cred ca ai nevoie de teste. sarcina usoara fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 30 2008, 02:43 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pe fii-mea trebuia s-o potolesc cu calmante, pt ca aveam firul de cerclaj si nu trebuia sa fie prea zglobie si ea era din cale-afara
se face amniocenteza care nu e tocmai placere insa intradevar pt femei de peste 35 de ani unde riscul pt bebei e mai crescut. Roxi you're a young chick don't worry (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
ce-mi place cand povestiti aici de burticile voastre! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si al meu se misca din ce in ce mai puternic, stau si ma intreb ca 8 luni cum o sa faca ca de acum e tare nazbataios. Si cel mai tare il apuca dansurile numai cand vreau eu sa dorm, dupa 11 seara! Pana acum cateva saptamani vedem cum tresarea burta unde ma lovea, acum se misca cu totul..ba stanga, ba dreapta, ba in sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar inca nu reusesc sa-mi dau seama unde are capul si unde sunt picioarele
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fain Althe! Abia astept sa simt si eu miscarile astea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Cleo si Pesca, m-ati convins. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) N-am de ce sa fac testul asta. In fact, I'm pretty young. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, multa sanatate tie si bebelului, abia astept sa aflu de-i baietel ori fetita si cum o sa-l cheme... si bineinteles, prima poza cu el in burtica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Azi sunt fericita: e prima zi in care-s plina de energie si om normal. Asta, dupa ce dimineata, am vomitat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Se pare ca asta-i secretul. Sunt tare curioasa cum imi va fi maine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Roxi mananca uscaturi covrigi biscuiti dimineata pe stomacul gol iti mai ia din greata si poti chiar scapa de ea.Mananca mancaruri care in capul tau suna bine si crezi ca nu ti-ar veni inapoi. Pana la 4 luni - 4 luni jumate tine faza cu greturile.
Limonada cu ghimbir iara taie greata. Manaca toate legumele si fructele curatate de coaja si asta te ajuta sa nu dai afara. Si mamanca mancaruri usor digerabile. Sarcina usoara in continuare Roxi si Athea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna fetelor,
Roxi ce ma bucur ca a iesit bine! Am auzit si eu de testul ala de care ziceti voi ca e si dureros, si nici rezultatul nu e 100% corect... Daaa, si la al meu ii dadeam calmante, parca juca fotbal de unul singur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si tot dupa 11 noaptea il apucau nazdravaniile. Dar cel mai greu mi-a fost in ultima luna cu dormitul ca se facuse mare si erau niste calduri de nu mai stiam pe ce parte sa dorm. Tin minte ca adunasem toate pernele din pat si ocupam o treime din pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sarcina usoara in continuare si sa scapi de varsaturi cat mai repede! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Fetele, sa va arat balonul meu de 33 de saptamani! Am fost saptamana trecuta la eco, avea 1,800 grame atunci si deja pozitionat cu capsorul in jos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am facut o burtica mare si paroasa (puf) si o dunga de toata frumusetea pe ea ..Sper sa dispara si dunga si parul dupa nastere (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/IMG_0005.jpg) (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/IMG_0007.jpg) Deja sunt intrebata cand nasc sau daca am gemeni . Copil am vrut si vedeti ce-am patit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar n-am facut si vergeturi pana acum si sper ca nici mai tarziu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:22 PM |
|