![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Deci m-ati confuzat. Pt ca nu ma pot decide intre Estee si Chanel. Fac pauza de Lancome Hypnose, pt ca vad ca sunteti multimite de acestea 2. Dar nu stiu pe care sa-l iau. Pt ochi mici, gene scurte, drepte si extrem de dificle care e mai bun: Chanel Inimitable sau Estee Double Wear?
Si am vazut si ceva pareri pozitive pt Clinique High Definition... Voi ce recomandati? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
salut
scrisesem mai sus pe undeva despre High Impact de la Clinique (Lost a precizat ca High definition e mai bun decat high impact) concluzie....dupa mai multe utilizari: le lungeste foarte mult, eu am genele lungi dar cu acest mascara...parca s-ar dubla , numai ca nu mi le aranjeaza de nici o culoare...stau foarte la orizontala, parca ar fi culcate. e ciudat. ma asteptam la mai mult Dilema mea: desi este recunoscut ca avand ingrediente foarte bune...de ce ma ustura ochii?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am facut pauza deja, de vreo 4 zile nu ma mai dau deloc cu mascara (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) este primul mascara la care am aceasta reactie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Double Wear asta, dupa consonanta lui, am impresia ca este rezistent la transfer. Si prin urmare, s-ar putea sa ai probleme la demachiat.
Mie Inimatable nu mi-a placut deloc, dar repet e posibil sa fi dat eu peste unul "defect", ma asteptam la mai mult de la Chanel..(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
marinutza din ce zici tu e posibil sa fie expirat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pt ca pe mine nu ma ustura deloc e printre singurele rimeluri care si daca ma prind 10 ore n am probleme la ochi.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
expirat?? (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
nici prin cap nu mi-a trecut asta...l-am luat de la sephora... cand ajung acasa ma duc glont sa vad termenul de pe ambalaj...desi este scris pe cutie care poate fi inlocuita ...very nice.. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) double wear e facut sa reziste 15 ore pe gene...uite ce scrie pe site despre el: "Engineered with breakthrough Smudge-Shield™ Technology to resist high temperatures and high humidity, without smudging, flaking or wearing away throughout your active day." tot din gama double wear exista si fond de ten pe care il foloseste o amica de-a mea si care mi-a confirmat intr-adevar ca "double wear" chiar e rezistent la transfer. Mai mult ca sigur ca iti trebuie un demachiant mai puternic, poate chiar waterproof. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
m-am demachiar aseara cu bi-facil-ul meu obisnuit de la Lancome si s-a luat mascara sus pomenita fara nici o problema.
am avut foarte multe de la Lancome, nu m-a impresionat nici una. Mai mult mi-au placut unele de la Maybelline, insa Double wear imi place tare. Genele nu-s tepene, par date cu un fixativ flexibil, adica desi-s date cu mascara genele par naturale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Deocamdata Double Wear nu e pe Strawberry, asa ca nu mi-am mai luat nimic. Dar il am in vedere.
Pana una alta, o sa ma duc in magazin sa-l testez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
m-am demachiar aseara cu bi-facil-ul meu obisnuit de la Lancome si s-a luat mascara sus pomenita fara nici o problema. am avut foarte multe de la Lancome, nu m-a impresionat nici una. Mai mult mi-au placut unele de la Maybelline, insa Double wear imi place tare. Genele nu-s tepene, par date cu un fixativ flexibil, adica desi-s date cu mascara genele par naturale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Serios?! Nu ti-a placut nici L'Extreme? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce ai mai avut de la ei? Eu am auzit ca Defincils si Amplicils nu sunt cine stie ce, si cred ca mai era una. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
stai s-ajung acasa sa ma uit in sertar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am gene lungi, insa s-au rarit si subtiat cu timpul si mai trisez cu mascara insa una care mi le ingroasa cu bidineaua nu e viziunea mea de ochi rimelati. parca va mai povestisem ca am deschis de cateva ori usa la cuptorul incins si-au inceput sa ma stranga genele (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si dupa mine asta nu-i o reactie fireasca...ce-are una cu alta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... diseara fac ceva la cuptor si-o sa testez si double wear-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
parca va mai povestisem ca am deschis de cateva ori usa la cuptorul incins si-au inceput sa ma stranga genele (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si dupa mine asta nu-i o reactie fireasca...ce-are una cu alta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... diseara fac ceva la cuptor si-o sa testez si double wear-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asteptam si rapoartele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 02:42 PM |
|