IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
strumfita
post Aug 13 2008, 09:31 AM
Post #251

Musafir

Ce burtica frumoasa !!!!
Sa ai o nastere usoara.

Roxi asteptam poze si cu burtica ta !!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Aug 13 2008, 09:55 AM
Post #252

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Multumesc mult si va pup!
Linia aceea se numeste Linia Nigra si este specifica sarcinii. Angel are dreptate, apare din cauza estrogenului crescut care la randul lui mareste productia de melanina. O sa dispara treptat. Eu sunt bruneta si de aceea este un pic mai pronuntata. Blondele aproape ca nu o fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sweet, s-au mai inregistrat si alte modificari in afara de burtica dar doar una ma bucura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am avut o perioada de o luna si ceva in care trebuia sa-mi iau sutiene saptamanal!

+Quote Post
Cindy
post Aug 13 2008, 12:18 PM
Post #253

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Altheea @ Aug 13 2008, 10:55 AM) *
Sweet, s-au mai inregistrat si alte modificari in afara de burtica dar doar una ma bucura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am avut o perioada de o luna si ceva in care trebuia sa-mi iau sutiene saptamanal!

Da da da, exact la modificarea aia ma refeream! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chiar se observa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Aug 13 2008, 12:18 PM

+Quote Post
MirelaR
post Aug 15 2008, 12:47 PM
Post #254

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,455

QUOTE(Altheea @ Aug 12 2008, 02:21 PM) *
Fetele, sa va arat balonul meu de 33 de saptamani! Am fost saptamana trecuta la eco, avea 1,800 grame atunci si deja pozitionat cu capsorul in jos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am facut o burtica mare si paroasa (puf) si o dunga de toata frumusetea pe ea ..Sper sa dispara si dunga si parul dupa nastere (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Ce burtica frumoasa!E normal sa fie mare la 33 saptamani.
Dunga si parul dispar,stai linistita.
Sanatate iti doresc si nastere usoara.

+Quote Post
Roxana_
post Aug 16 2008, 06:54 PM
Post #255

Musafir

Ce burtica dragalasa. Abia astept si eu sa va arat asemenea performante.
Althe, nu te ingrijora cu parul de pe burta, ca va cadea dupa nastere. Asa mi-a zis cosmeticiana. Eu sunt mai paroasa decat tine (de regula, ma epilez pe abdomen), dar nu-mi fac probleme.
Fetelor, burtica mea e micuta. Pun poze peste o luna - doua, ca sa aveti ce observa.

+Quote Post
claudia_electra
post Aug 17 2008, 07:35 PM
Post #256

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

nastere usoara, alteea, esti asa de frumoasa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . roxi, eu abia acum m-am prins ca esti insarcinata, felicitari (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ! sper sa va urmez si eu anul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
lidi
post Sep 17 2008, 03:41 PM
Post #257

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,719

Buna ziua tuturor burticilor (si celorlalte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Vin si eu sa ma prezint aici pt ca sunt si eu "burtica" de 4 luni si mai am 2 baietei minunati : DAVID si FILIP.
Sarcina usoara si nastere usoara si fara complicatii tuturor burticilor iar celorlalte curaj sa devina burtici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://i63.photobucket.com/albums/h153/lidiaciorca/DAVID/P1330060-1.jpg) (IMG:http://i63.photobucket.com/albums/h153/lidiaciorca/FILIP/02090836-1.jpg)

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 17 2008, 07:38 PM
Post #258

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Sfarsit de sarcina si nastere usoara Altheea, dunga dispare sigur in cateva saptamani dupa nastere si burta la fel
Inca nu sunt foarte lamurita pe unde is toate topicurile care ma intereseaza, poate ma directioneaza cineva daca gresesc: o clinica privata , unde pot tine copilul cu mine pe toata perioada sederii acolo, gasesc in Bucuresti?

+Quote Post
Altheea
post Sep 18 2008, 09:07 AM
Post #259

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Lidi, ai doi baietei superbi, frumosi foc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sarcina usoara si cu el treilea copil, sa ne spui ce este!
Romi, stiu ca in Bucuresti sunt mai multe maternitati private care-ti ofera super conditii. Din cate am auzit Euroclinic ofera conditii foarte bune, copilul sta cu tine in camera si chiar si sotul, daca vrei. Iti doresti bebel?

Fetele, azi am ultimul control inainte de nastere si cred ca o sa-mi spuna cand ma interneaza. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 18 2008, 09:11 AM
Post #260

Musafir

Doamne. lidi, ce copii frumosi ai! Sa-ti traiasca si sa te-nveseleasca!

Althe, tin pumnii sa fie bine la control!

+Quote Post

83 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:34 PM