IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Pastelata
post Aug 9 2008, 11:39 PM
Post #771

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Cine stie, pentru unii sunt bune si chestiile astea care sunt agresive pentru marea majoritate(gen alcool,sulf) *me included, la sulf am si alergie* si din moment ce spune ca tratamentul functioneaza nu vad care e problema.

Am si eu o intrebare care n-are legatura cu subiectul dar nu stiu unde sa o postez: functia edit exista pe forumul acesta?si daca da,UNDE E si CUM SE FOLOSESTE?
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Aug 10 2008, 02:54 AM
Post #772

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

offtopic
Gasesti aici raspunsul

In general, discutiile despre probleme tehnice se poarta la Forum de ajutor. Probleme TEHNICE legate de forum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Tais
post Aug 10 2008, 12:33 PM
Post #773

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,121

spuneti-mi va rogg....am folosit zyneritul vreo 6 sapt....dar mai am...pot sa mai folosesc din flacon sau sa cumpar altul nou?

+Quote Post
Philia
post Aug 10 2008, 01:07 PM
Post #774

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Trebuie sa cumperi unul nou! Eu nu consumam nici jumatate din el, dar il aruncam.
Nu degeaba au scris ca expira la 6 saptamani (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 15 2008, 12:52 PM
Post #775

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sweet_girl @ Aug 9 2008, 03:24 PM) *
Geo, A.I. e bun si pentru ce mai exact? Asta e singurul pe care nu l-am incercat de la ei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar ma bate gandul sa il iau, mai mult preventiv, mi-au placut mult produsele lor!

CIca e un tratament local care se aplica pana cand dispare imperfectiunea. Cica ajuta la reabsorbtia inflamatiei si reduce riscul unor semne ulterioare. Spun CICA pentru ca sincer nu-mi dau seama daca e bun sau nu. Punctele negre care mi se mai inflameaza le dau cu A.I.; ce-i drept nu se ajunge la cos, dar parca nici ceva miraculos nu e. Oricum nu sunt pregatita sa ma exprim pro sau contra. Il voi folosi in continuare pana ma decid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Aug 16 2008, 04:43 PM
Post #776

Dependent

Member No.: 2,031

BHA-ul acela 2% de la Paula's Choice (de care aveati voi..geooo cred ca tu:) ), nu se gaseste in strainatate, spre exemplu in cehia sau austria? Ma gandeam sa imi cumpere cineva de acolo, pe net nu am cum sa comand fiindca n-am card.

+Quote Post
Tais
post Aug 16 2008, 09:18 PM
Post #777

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,121

hello...iarasi eu...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
are ceva daca am folosit zinerit pt 6 sapt..am intrerupt o sapt in care mam dat cu alceva(cu benzoil de peroxid) si acum imi mai cumpar un alt flacon de zineryt?

+Quote Post
didilica
post Aug 17 2008, 06:48 AM
Post #778

Membru de Onoare

Member No.: 35

QUOTE(Pastelata @ Aug 16 2008, 02:43 PM) *
BHA-ul acela 2% de la Paula's Choice (de care aveati voi..geooo cred ca tu:) ), nu se gaseste in strainatate, spre exemplu in cehia sau austria? Ma gandeam sa imi cumpere cineva de acolo, pe net nu am cum sa comand fiindca n-am card.

Si eu am intrebat asta, pentru ca vroiam sa rog pe cineva sa imi ia din Anglia, dar se pare ca produsele se vand doar online. Chiar am vrut sa imi comand, dar m-am dezumflat, cand am vazut ca produsul costa 18 euro si taxele de transport, 16 euro. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Probabil merita, daca cumperi mai multe produse.
Poate se mai aduna 5 fete care vor si facem o comanda comuna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 17 2008, 02:49 PM
Post #779

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Chiar m-am uitat azi pe site-ul ei si mi-am propus sa-mi fac o depunere pe card sa comand cate ceva. Nu stiu ce sa spun, daca e cineva 100% convinsa ca vrea ceva, vedem cum facem.

+Quote Post
happyCat
post Aug 17 2008, 05:55 PM
Post #780

Musafir

Fetele, cred ca e mai convenabil daca comandati direct de pe site-ul USA, preturile sunt mai mici (in dolari) iar transportul incepe pe la 26 dolari. Au momentan reducere la anumite produse.

+Quote Post

135 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:26 PM