IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2195 2196 2197 2198 2199 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Aug 17 2008, 03:06 PM
Post #21961

Musafir

Nu-i departe, dar nici nu te poti freca zilnic 4 ore pe drum. De-abia astept sa ne spui ca te muti intr-acolo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Aug 17 2008, 03:10 PM
Post #21962

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

'neata girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Roxi tot ne-om intalni odata cu toatele chiar daca o fi cand ne tinem in bastoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa se-adune si Munchen-ul cu suburbiile lui cu tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si timisoara si craiova si bucurestiu si clujul, sibiu si de pe unde mai sintem ....

kary sa fie intr-un ceas bun si dragastos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

anjel sa fug sa-mi crestez in grinda? A facut ea ciorba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. merge foarte bine si fare morcovi. Pana la urma stomacul bate uneori ...axonii incapatzanati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si-si cere drepturile.

s-aveto duminica faina cu ce-a mai ramas din ea, eu mi-am luat ceva (muult) de lucru acasa si am si terminat valeeeeu ce fericita sint (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) ... ok suficient de clar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Aug 17 2008, 03:16 PM
Post #21963

Musafir

Noi am fost la Palatul Mogosoaia, frumusel pe acolo, mi-a placut, mai ales ca langa e un parculet maricel, unde poti face un picnic, juca un badminton, etc. E si un lac acolo, chiar fain.

Facut baie, scurs 2 lacrimi la medalia Sandrei, astept sa mai vina si alte medalii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ii tinem pumnii maine Stelianei.

+Quote Post
Philia
post Aug 17 2008, 03:20 PM
Post #21964

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Am revenit si io!
Am avut program administrativ pana acus. Pana pe la 8 lenevesc si apoi ma scoate domnul la plimbarica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kary, ce mult ma bucur ca iti merge bine! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Anjel vin si io la o portie de ciorbita. Eu de vreo 3 saptamani mananc NUMAI prostii: pizza, gogosi, placinte,mici si fripturi. Si mai am curajul sa indraznesc sa zic ca "mi se revolta moaca". Pai a cui o fi vina? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Tre sa iau masuri in sensul asta (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 17 2008, 03:47 PM
Post #21965

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

S-o vedea pe fata, Poke, daca zici tu, dar nu pe fund! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Si pentru asta ti-as fura niste... gene (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Sunt obo si mai trebuie sa vegetez aici vreo ora doua. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 17 2008, 03:51 PM
Post #21966

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Salutare pe ziua de azi!

Rox, bine ai revenit din concediu.

Eu am fost la casa de vacanta a nasilor mei, undeva pe la Moroeni...in zona Sinaia... Era si acolo cald, dar seara s-a lasat racoare spre frig. A fost frumos, am fost multi, am stat afara.

Acu lenevesc toropita, ma bag la o baie si un film si ceva odihna.

Sa aveti o zi linistita.

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 17 2008, 04:39 PM
Post #21967

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hello, gagics! Eu am citit toata ziulica, am lenevit ca o mata langa soba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ieri am fost la tara si am cules primii struguri copti in vie. Vine toamna.... Si sincer, nu prea imi place (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Aa, si apropo de telul meu de a ma lasa de fumat. Pana acum am fumat doar 5 tigari, in conditiile in care in mod obisnuit as fi fumat deja 10 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Va pup, ma duc sa bag capul in frigider, e boare in casa la mine, desi afara e racoare, bate si un pic de vant.

+Quote Post
angeldust
post Aug 17 2008, 04:46 PM
Post #21968

Musafir

Ha ha Szi...te-am luat! Io am fumat pana acu doar 4 si doua le-am stins pe la jumatate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (In conditiile in care si io fumam cam 20-25 de tigari pe zi)

+Quote Post
happyCat
post Aug 17 2008, 04:55 PM
Post #21969

Musafir

Hello fetele!

Angel, ce pofta mi-ai facut cu ciorbica aia. As face si eu o coirbica de zarzavat, dar parca aici nu imi ies asa bune ca in Ro. Numai supe-crema am facut care mi-au placut. Sora-mea cand a venit la mine a facut o supa cu galusti de sta mata-n coada! Aoleuuu ce pofta mi-e!

Roxi, examenul nu a fost greu, a fost grila, cu 24 de intrebari si trebuia sa facem 75%. Din cate stiu am gresit una, dar la rezultate nu ne-au zis cate am gresit, ne-au zis numai daca am luat sau nu si mi-a dat un certificat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Noi ne-am uitat toata ziulica la jocurile olimpice, tare ma bucur pentru medalia de aur de la sol, cata putere de concentrare pe saraca fatuca. Bravo ei!

+Quote Post
angeldust
post Aug 17 2008, 05:55 PM
Post #21970

Musafir

Fetelor tot am vrut sa va intreb, in Bucuresti exista vreun restaurant care sa serveasca exclusiv mancare pt vegetarieni? Sau raw-food?
In State stiu ca astea sunt acum pe val : vegan, raw, organic. Eram curioasa in ce masura a ajuns trendul asta pe la noi, ca in Timisoara nu am vazut nici un semn, in afara de o firma sau doua de catering care au in fiecare zi si un fel de mancare pt vegetarieni care de obicei e o mare porcarie.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2195 2196 2197 2198 2199 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:26 PM