![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i departe, dar nici nu te poti freca zilnic 4 ore pe drum. De-abia astept sa ne spui ca te muti intr-acolo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
'neata girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxi tot ne-om intalni odata cu toatele chiar daca o fi cand ne tinem in bastoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa se-adune si Munchen-ul cu suburbiile lui cu tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si timisoara si craiova si bucurestiu si clujul, sibiu si de pe unde mai sintem .... kary sa fie intr-un ceas bun si dragastos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) anjel sa fug sa-mi crestez in grinda? A facut ea ciorba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. merge foarte bine si fare morcovi. Pana la urma stomacul bate uneori ...axonii incapatzanati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si-si cere drepturile. s-aveto duminica faina cu ce-a mai ramas din ea, eu mi-am luat ceva (muult) de lucru acasa si am si terminat valeeeeu ce fericita sint (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) ... ok suficient de clar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am fost la Palatul Mogosoaia, frumusel pe acolo, mi-a placut, mai ales ca langa e un parculet maricel, unde poti face un picnic, juca un badminton, etc. E si un lac acolo, chiar fain.
Facut baie, scurs 2 lacrimi la medalia Sandrei, astept sa mai vina si alte medalii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ii tinem pumnii maine Stelianei. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Am revenit si io!
Am avut program administrativ pana acus. Pana pe la 8 lenevesc si apoi ma scoate domnul la plimbarica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kary, ce mult ma bucur ca iti merge bine! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Anjel vin si io la o portie de ciorbita. Eu de vreo 3 saptamani mananc NUMAI prostii: pizza, gogosi, placinte,mici si fripturi. Si mai am curajul sa indraznesc sa zic ca "mi se revolta moaca". Pai a cui o fi vina? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Tre sa iau masuri in sensul asta (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
S-o vedea pe fata, Poke, daca zici tu, dar nu pe fund! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Si pentru asta ti-as fura niste... gene (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sunt obo si mai trebuie sa vegetez aici vreo ora doua. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Salutare pe ziua de azi!
Rox, bine ai revenit din concediu. Eu am fost la casa de vacanta a nasilor mei, undeva pe la Moroeni...in zona Sinaia... Era si acolo cald, dar seara s-a lasat racoare spre frig. A fost frumos, am fost multi, am stat afara. Acu lenevesc toropita, ma bag la o baie si un film si ceva odihna. Sa aveti o zi linistita. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hello, gagics! Eu am citit toata ziulica, am lenevit ca o mata langa soba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ieri am fost la tara si am cules primii struguri copti in vie. Vine toamna.... Si sincer, nu prea imi place (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Aa, si apropo de telul meu de a ma lasa de fumat. Pana acum am fumat doar 5 tigari, in conditiile in care in mod obisnuit as fi fumat deja 10 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup, ma duc sa bag capul in frigider, e boare in casa la mine, desi afara e racoare, bate si un pic de vant. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha ha Szi...te-am luat! Io am fumat pana acu doar 4 si doua le-am stins pe la jumatate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (In conditiile in care si io fumam cam 20-25 de tigari pe zi)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello fetele!
Angel, ce pofta mi-ai facut cu ciorbica aia. As face si eu o coirbica de zarzavat, dar parca aici nu imi ies asa bune ca in Ro. Numai supe-crema am facut care mi-au placut. Sora-mea cand a venit la mine a facut o supa cu galusti de sta mata-n coada! Aoleuuu ce pofta mi-e! Roxi, examenul nu a fost greu, a fost grila, cu 24 de intrebari si trebuia sa facem 75%. Din cate stiu am gresit una, dar la rezultate nu ne-au zis cate am gresit, ne-au zis numai daca am luat sau nu si mi-a dat un certificat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noi ne-am uitat toata ziulica la jocurile olimpice, tare ma bucur pentru medalia de aur de la sol, cata putere de concentrare pe saraca fatuca. Bravo ei! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor tot am vrut sa va intreb, in Bucuresti exista vreun restaurant care sa serveasca exclusiv mancare pt vegetarieni? Sau raw-food?
In State stiu ca astea sunt acum pe val : vegan, raw, organic. Eram curioasa in ce masura a ajuns trendul asta pe la noi, ca in Timisoara nu am vazut nici un semn, in afara de o firma sau doua de catering care au in fiecare zi si un fel de mancare pt vegetarieni care de obicei e o mare porcarie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:26 PM |
|