![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai site-ul USA...e pentru USA. Adica nu poti sa comanzi din Europa de pe site-ul pt USA. Pt asta ar trebui sa aiba pe cineva in State care sa le comande si sa le trimita apoi aici. Eu asa am facut si imi pare sincer rau ca nu am putut sa iau mai mult de 6 bucati care sunt promise deja, ca daca era dupa mine luam 30 ca sigur gaseam cui sa le dau.
Eu sunt f curioasa cum o sa imi priasca, avand in vedere cat m-am agitat sa intru in posesia lor. Momentan ma dau cu CleananceK si cu siguranta e ultima oara cand il cumpar, l-am mai avut odata si nu mi-a facut bine. Imi rascoleste toti monstrii, fiecare punct negru se transforma intr-un cos dureros (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Da, din pacate site-ul USA nu face delivery in Europa din cauza asta exista PC.eu. Am observat chiar ca pe site-ul mama au produse suplimentare.
Cat despre BHA, merita sa-i acordati timp si rabdare. Eu nu mai am cum sa-l introduc in schema de tratament ca oricum ma dau cu cate 3 produse unele peste altele. Mi s-a pus pata sa fac peeling (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 23-June 08 Member No.: 4,121 ![]() |
rasp. va rog
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi s-a pus pata sa fac peeling (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cum? Unde? Dar tu pentru ce? Doar pt puncte negre? Si mie.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Angel, nici mie nu mi-a placut Cleanance-ul, nimic de la ei. Tais, ce sa aiba? Foloseste-l in continuare! This post has been edited by sweet_girl: Aug 18 2008, 12:23 AM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor cucuietelor.
De pe site-ul USA al Paulei se poate face comanda si daca nu esti in US. LA checkout la delivery address alegi varianta international si de acolo iti alegi tara dintr-o lista lunga cu tari. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da...dar de taxat te taxeaza la preturile EU daca alegi otara in EU (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) As putea sa pariez pe asta. Ai facut tu comanda in UK si te-a taxat la preturi de US?
Tais, teoretic n-are nimic. Daca ai putea scrie si tu mai fara prescurtari si cu cratima acolo unde trebuie poate ai avea noroc de mai multe raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Cum? Unde? Dar tu pentru ce? Doar pt puncte negre? Si mie.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cum habar nu am, Unde intra la aceeasi categorie, Pt punctele negre DAAA!!!! Vreau si eu vacanta pe la sfarsitul lui septembrie iar apoi o fac! Asta daca nu scap de punctele idioate miraculos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat, eu am facut comanda, si apoi la sfarsit spune ca sa-ti alegi tara sa iti calculeze shipping-ul, iar cand spui Ro. spune o valoare mare (sa nu vb aiurea dar parca 50 dol) si apoi parca spune ca nu se poate face. Asa am ajuns eu la site-ul europea de car enu stiam. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aha, ok Geo. Eu ma gandeam ca se poate comanda si asa, insa nu ai cum sa stii pana nu pui datele card-ului, iar eu nu am ajuns pana acolo.
Cred ca pe viitor tot de pe site-ul Europa imi comand, ca daca imi baga iara vama 20 de lire, cum am mai patit cu alte produse, n-are nici un rost. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cum habar nu am, Unde intra la aceeasi categorie, Pt punctele negre DAAA!!!! Vreau si eu vacanta pe la sfarsitul lui septembrie iar apoi o fac! Asta daca nu scap de punctele idioate miraculos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai, eu mi-am facut un peeling cu laser mai demult, dar nu am avut cine stie ce rezultate, pentru ca a fost slab. Daca iti faci, macar fa-ti mai puternic, chit ca iti spune tipa ca nu ai nevoie si tie ti se pare la fel. Macar stii ca te chinuiesti cateva zile sechestrata in casa, dar cu un motiv. Disparusera punctele negre intr-adevar, dar sa stii ca apar rapid la loc, daca nu ai grija temeinic sa le previi aparitia. Daca te intereseaza, poti sa iti dau adresa si site-ul dnei doctor, sa nu fac reclama aici. Ea e o draguta. Dar nu mai credeti basmele ca iti faci un peeling si te trezesti peste noapte/ saptamana cu o fata de portelan, ca nu e chiar asa, poate doar intr-o lume ideala. |
|
|
![]()
|
|
Mai, eu mi-am facut un peeling cu laser mai demult, dar nu am avut cine stie ce rezultate, pentru ca a fost slab. Daca iti faci, macar fa-ti mai puternic, chit ca iti spune tipa ca nu ai nevoie si tie ti se pare la fel. Macar stii ca te chinuiesti cateva zile sechestrata in casa, dar cu un motiv. Disparusera punctele negre intr-adevar, dar sa stii ca apar rapid la loc, daca nu ai grija temeinic sa le previi aparitia. Daca te intereseaza, poti sa iti dau adresa si site-ul dnei doctor, sa nu fac reclama aici. Ea e o draguta. Dar nu mai credeti basmele ca iti faci un peeling si te trezesti peste noapte/ saptamana cu o fata de portelan, ca nu e chiar asa, poate doar intr-o lume ideala. Da sweet, vreau sa-mi trimiti si daca nu e un deranj prea mare sa-mi mai spui o data numele si locatia cosmeticienei de care spuneai mai demult. Parca zic ca daca scap de toate mi-e mai simplu sa previn decat sa tratez in halul in care sunt. Am fost azi la doctor ca am niste probleme disgestive si mi-a spus si el sa beau 2L de apa pe zi. Azi am baut un litru jumate, dar o sa ma chinui! Mi-am pus speranta si in apa asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:33 PM |
|