IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2200 2201 2202 2203 2204 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Vanillina_77
post Aug 18 2008, 03:25 PM
Post #22011

Dependent

Group: Dependent
From: Brasov
Member No.: 3,777

QUOTE(Rossana @ Aug 18 2008, 02:07 PM) *
Asa e Vanillina, la Brasov numai de leneveala iti poate arde acum. Desi la cum ploua azi noapte eram sigura ca ies cu yahtul pe Republicii:D.

Oh....,da...Urata vreme... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Foarte deprimant...Si tunetele de asta noapte nu m-a lasat sa dorm deloc. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Rossana
post Aug 18 2008, 03:35 PM
Post #22012

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,481

Si tunetele de asta noapte nu m-a lasat sa dorm deloc.

Mie-mi spui? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eram sub pat de frica!
Si mai eram si singura cuc in apartament,l-am sunat pe iubi in Elvetia si l-am pus sa se uite cu mine la filme prin telefon numai sa vorbeasca sa nu le mai aud (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Si mai zboara si un liliac in fiecare noapte prin fata blocului, se proiectau niste umbre dintr-alea freaky pe perete cand fulgera....Brrrr. Ca la inceput ma batea gandul sa ies in ploaie ,mi-era atat de dor! Dar mi-a trecut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Roxana_
post Aug 18 2008, 03:39 PM
Post #22013

Musafir

QUOTE(bulina @ Aug 18 2008, 04:19 PM) *
Pentru somn urias cu pleoape de plumb, stiti vreun leac?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de dormit iese din discutie ca nu ma pot ascunde sub birou....

Bulina, pai spala-te cu apa rece pe fata, asta in cazul in care nu esti machiata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 18 2008, 03:41 PM
Post #22014

Musafir

vedeti? pentru asta e bine de avut spray cu apa termala in poseta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te trezeste imediat si mai face si bine la ten (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca aveti rimel waterproof puteti sa va dati cu ea si peste machiaj, in caz contrar nu va recomand

+Quote Post
Rossana
post Aug 18 2008, 03:42 PM
Post #22015

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,481

Si daca esti machiata merg picaturile pentru ochi, ca Visine Ochi Obositi...Dar presupun ca nu se intampla se la ai la tine? Vreo doua tablete de cioco te-ar ajuta putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si mai putina Olimpiada dimineata devreme (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
bulina
post Aug 18 2008, 03:44 PM
Post #22016

Musafir

Merci de sfaturi, ma duc imediat sa mai fac o cafea. Plus ca au bagat astia un aer conditionat de mi-au inghetat picioarele!!! In mod cert nu am cum sa adorm cu picioarele bocna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La ochi nu m-am dat inca ca sa ma pot freca la ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 18 2008, 04:32 PM
Post #22017

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Coacazele alea rosii si negre sunt yamiiiiiiii agrisele nu-mi plac sunt acre si atata, nu prea au aroma
Vine o ploaie la noi de se rup norii, da' s-a mai racorit am scapat nus pt. cat timp de caldura.
Ieri am fost la piscina la Sf. Gheorghe, ii zic la al meu sot asa intr-o doara era 5:45 dupa amiaza, mergem la piscina la Sfantul ca ma uitai pe net si ziceau de bine de ea si el da. Si am plecat am inotat pana pe la 9 si ceva apoi am venit acasa. Fu tare bine cre' ca repetam miscarea pe wee.

+Quote Post
Fanny
post Aug 18 2008, 04:59 PM
Post #22018

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pe mine m-a trezesc instant chitaielile din stomac. Pentru explicitare, musai o vizita la topicul cu bucate pozate (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Aug 18 2008, 05:05 PM
Post #22019

Musafir

Fanny, iaca si mie la fel. Fetele astea vor sa ne ducem la masa la ele. Abia astept sa ajung si eu acasa, ca mi-a lasat mami piftie de cocos in frigider (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
bulina
post Aug 18 2008, 05:23 PM
Post #22020

Musafir

haha Roxana! Sa stii ca io chiar asa am facut, m-am infiintat in bucataria lui Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

M-am trezit bine de tot de-acuma , pentru ca m-a cotropit foamea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2200 2201 2202 2203 2204 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 06:15 AM