IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Epilat, fire crescute pe sub piele etc., Tratamente/tehnici vs efecte neplacute
Cleo
post Jul 13 2008, 03:24 PM
Post #121

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

daca te tii de glume proaste ne certam. e a 2-a avertizare.
Andra la scoala nu cred ca scrii in felul asta altfel ai fi repetenta pana la adanci batraneti. Fa putin efort.

piloziate abundenta cum spui tu ca ai poate fi o dereglare hormonala.

deci vezi ce scrii ca a 3-a oara nu te mai iau in serios
Go to the top of the page

+Quote Post
NeboOna
post Jul 13 2008, 03:26 PM
Post #122

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,239

Apropo .. mie mi-au aparut pe picioare .. nu stiu nici cum sa le spun ... sunt ca niste cicatrici .. taieturi mici .. nu stiu de la ce sunt .. poate din cauza epilarii .. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .. Nu stiu cum sa scap de ele .. poate este vorba si de celulita .. dar aceste mici cicatrici sunt altceva .. cu siguranta .. pe restul corpului am piele destul de frumoasa .. fara nici un fel de iritatii .. dar picioarele sunt groaznice .. de aceea nu pot purta nici macar pantaloni treisfert .. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... Anul acesta in toamna intru la liceu .. vreau sa arat ok ... nu vreau sa rada lumea de mine .. Help .. :-s

+Quote Post
NeboOna
post Jul 13 2008, 03:28 PM
Post #123

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,239

Scuze Cleo .. Dar nu inteleg cum scriu .. incerc sa scriu cat se poate de normal .. ce este in neregula cu scrisul meu .. :|

+Quote Post
Pinky67
post Sep 2 2008, 08:50 AM
Post #124

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,610

Sal fetelor!sunt noua pe aici si am o intrebare pt voi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,m-am epilat in zona pub cu benzile Nair si dupa mi-au aparut niste bubitze mari si rosi,nu cred ca sunt de la firele sub piele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am incercat tot!crema cu Ihtiol,pudra Baniocin dar nimik (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) un sfat pls.
Kiss (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

P.S De la ceara calda im apar fire sub piele si nu pot folosi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .

+Quote Post
Pastelata
post Sep 2 2008, 09:59 PM
Post #125

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Eu de la aparat ma irit. Ca naiba. E drept ca trece pana ziua urmatoare, dar ma sperii cand ma uit. Am un philips satinelle, de vreo 2 ani, care nu prea-mi place. Pe maini ma fac cu aparatul si iritatul asta tine doar vreo ora, in schimb pe picioare e durere..in schimb cu ceara(pe picioare) e mucho mas bien(canci iritare) si scap mai repede. Deci traiasca ceara! Si aparatul,hai, ca in 10-15minute ma fac pe ambele maini:) Apropo, http://www.youtube.com/watch?v=_Kq8v4hehQE (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)

dublu 'in schimb' and no edit function:(

+Quote Post
Pinky67
post Sep 4 2008, 08:41 AM
Post #126

Contaminat
*

Member No.: 4,610

Sal dinou (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! fetelor am rezolvat problema cu buitzele alea mari si rosi cu crema de galbenele (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ,au trecut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Mai demult m-am epilat cu ceara calda si mi-au crescut fire sub piele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ,le-am scos cu acu si inca am semnele,sti o crema care sa grabeasca vindecarea?

Kiss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 4 2008, 08:47 AM
Post #127

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Pastelata @ Sep 2 2008, 10:59 PM) *

Pastelata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar nu stiu daca era cazul chiar sa puna poza fetei aleia pe post..... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
annie90
post Sep 6 2008, 03:59 PM
Post #128

Contaminat
*

Member No.: 4,657

Buna fetelor!Sunt noua pe aici si as vrea sa ma lamuriti cu privire la un lucru.de vreo cateva saptamani am vazut la teleshopping la puntoshop parca epilatorul electric Tweeze.Voiam sa va intreb si-a luat cineva acest epilator,e bun de ceva fiindca as vrea sa-mi iau si eu unu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pretul mi se pare unul foarte bun(150RON)desi pe net e mai ieftin(99;89si chiar50Ron (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ),fata de epilatoarele de prin supermarket-uri care sincer pot costa si 500Ron.Oricum nu asta conteaza ma intereseaza sa stiu daca e bun,ca n-as vrea sa-l iau si dupa aia sa-mi iau teapa sa vad ca nu e deloc cum l-au descris aia la televizor.Va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si astept opiinile voastre.

+Quote Post
Diana.
post Sep 7 2008, 08:45 PM
Post #129

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Braun silk epil e vreo 90 de lei si e foarte bun. Eu am unul de vreo 6 ani, cind costa vreo 200 de lei si sint foarte multumita. Nu te sfatuiesc sa te iei dupa reclamele teleshopping - mie imi pare marfa proasta la preturi mari; plus ca faptul ca nu is in stare sa plateasca oameni de la noi si ne arata tot felul de "strainezi", ma face sa am si mai putina incredere in produsele lor.

+Quote Post
annie90
post Sep 8 2008, 05:14 PM
Post #130

Contaminat
*

Member No.: 4,657

Dar eu tin mortis sa-mi iau tweeze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Oricum mersi pentru sfaturi.

+Quote Post

21 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 02:12 PM