![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 7-July 08 Member No.: 4,195 ![]() |
da .. nu stiam io prea bine pana acum cum e cu dianele astea .. da' ieri cand am fost la dr. dermatolog mihail alecu de la spitalul scarlat longhin din bucuresti mia dat 2 alternative : un tratament si dianele .. pe care a zis ca el nu mi le da dar mia prezentat si optiunea asta. mersi frumos pentru raspuns rozy ... daca e cineva pe aici care ia diane ptr acnee ... nu va sfiiti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) spuneti si mie ce si cum.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
am luat eu diane 35.2 folii doar.timp in care s-au agravat si ma simteam ca naiba. anticonceptionalele impotriva acneei se dau in caz de chist pe ovare, asa ca...:| (bineinteles ca eu le-am luat inainte sa fac o ecografie sa vad daca am, si dupa ce am facut:nu, n-aveam absolut nimic).
redneck, ce se mai aude cu manualul ala?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 7-July 08 Member No.: 4,195 ![]() |
ar trebui sa te pun sa il cumperi si tu ca sa vezi ce se aude cu el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dar iti zic eu .. sunt vreo 7 metode in manulul ala scrise de cineva care a avut acnee .. cel putin asa zice .. sunt metode naturale cu fructe..de curatare a organismului in special..plus niste tipsuri de genu lasa apa pe fata dupa ce te speli.. in fine am incercat una din metode - o detoxifiere - na dat rezultate bineinteles (sincer nici numai stiu ce da rezultate impotriva acneei asteia) si am lasat deoparte manualul. singura revolutie a manualului astuia pentru mine a fost ca nu am primit vreun mar in pachet .. si chiar era ce se zice pe site. ai putea sal comanzi ptr mine na facut nici o diferenta pretul coletului la cat am cheltuit pe tratamente ptr mizeria asta de acnee .. dar nu stiu .. acuma ce fel de acnee ai .. eu o am foarte urata chistica si sunt mai mult ca sigur ca nu trece cu metodelele alea naturale din manual .. in orice caz .. manualul este bine intentionat si nu e deloc vrajeala. si cred ca metodele de acolo chiar functioneaza ... da' nu la cazurile astea grave cum sunt eu. cam asta se aude cu manualul. acuma cu dianele ce se aude (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Mai, eu in mare parte nu mai am cine stie ce...eram doar curioasa de manualul asta, ca in rest, cred ca le-am incercat pe toate. Apropo, chiar tu ai spus ca atunci cand il vei primi, vei oferi cateva informatii din el:P
Despre Diane ce pot sa-ti mai zic in afara de ce-am spus mai sus? Personal, eu nu as mai lua asa ceva. Cred ca daca as mai avea probleme, as lua roaccutane sau sotret decat antibebe. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hai sa va zic eu cum a fost la mine cu Diane35...mi-a recomandat dermatologu` sa le iau pt nenorocita de acnee timp de 4-5..s-a vazut o ameliorare..dar in timpu` administrarii lor, mi-a aparut chist ovarian...ciudat, nu?iar dupa intreruperea lor, clar, recidiveaza acneea...asa ca nu-s o solutie anticonceptionalele in tratamentu` acneei.
|
|
|
![]()
|
|
ai dreptate asa am spus.
si din curiozitate ce ai folosit ca sa numai ai cine stie ce ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
redneck, din cate scrii tu , deduc ca esti baiat...deci, mai citeste o data prospectu` la anticonceptionale in general sa vezi carui sex se indica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am mai scris si aici si probabil, si in paginile urmatoare.
|
|
|
![]()
|
|
empty g cu sau fara observatia ta tot stiam cui se administreaza anticonceptionalele
ideea e ca am intrebat despre diane pentru ca am inteles ca nu sunt doar anticonceptionale, ci si reduc secretia de androgen. plus ca pe doctorul ala de care am scris mai sus nu cred ca il lua gura pe dinainte sami spuna despre diane ca sa se scuze dupa aia, vazand ca sunt baiat. mai astept raspunsuri de la cineva care ia diane ptr acnee. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am citit pastelata .. nu sunt foarte lamurit ce ai folosit din moment ce nu prea stii ce contin .. vreau doar sa te intreb cat timp teai dat cu preparatele respective pana sa se vada rezultate .. si pana tia trecut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:11 PM |
|