![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu tot frech mi-am tras azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rox, imi place tare oja aia mov (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
manichiura mea sapt asta (IMG:style_emoticons/default/inimoara.gif)
(IMG:http://img325.rockyou.com/imagehost/12/12996/12996193/12996193_ac7ae1231220705594_m.jpg) (IMG:http://img331.rockyou.com/imagehost/12/12996/12996167/12996167_f48cf0001220705494_m.jpg) sunt super sabloanele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Madutz15!
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Madutz15! thx Maàt ... nu v'am zis ca sunt topita dupa unghiile cu modele,briz-brizuri,kiar si simple,daca sunt ingrijite...acum ca am descoperit sabloanele sunt mai happy k imi ia putin timp...si...stiti cum e ...a12a...e mai greu sa gasesti timp de manikiuri,si altele de genu... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu as opta pentru ceva mai putin incarcat, dar fiecare cu gusturile lui...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo, vezi ca nu se accepta limbaju` tip messenger pe forum...deci fara "k" -uri si altele..
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place frenchul foarte mult, dar mi'am facut si acasa(de mai multe ori) si la un salon (o data) si mai mult de 2zile nu a tinut (mi se duce partea alba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Din cauza ojelor nu cred ca e,din moment ce folosesc aceeasi gama si la alte nuante. Unghiile le am destul de lungi, dar as incerca si un aplicat.
(IMG:http://www.anunturi.ro/ups/1211467078-193153844.jpg) Mi'ar place mult cea de mai sus (cu exceptia iepurasilor)... Aveti idee cam cat ar costa? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti incerca cu gel pe unghiile tale in cazul asta. Garantat nu se duce partea alba in acest caz. Preturile difera. Eu platesc intre 55 Ron si 80 Ron pt asa ceva, depinde cum sunt, cu tipsuri sau fara, cu modele sau french simplu.
Si pe mine ma dispera tatuajele pt unghii cu iepurasi playboy sau inscrisuri gen "D&G" "Versace" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai manelistic de atat nu cred ca e posibil (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
angelika, te pup in stil armani (am auzit-o pe una cum si-a luat "pa" la telefon si am ramas (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) )
mie mi-ar fi placut ca albul sa fie mai alb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Hai p'asta n-o mai stiam. Dar am auzit in ultima vreme niste expresii de mi-a stat mintea in loc. "Femei"....care se refereau la barbati cu apelative de genul "platitori" "caratori" "bazaciuni", etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
On topic, peste 2 zile trebuia sa ma duc iar la maltratat unghii si habar n-am cum sa le mai spoiesc de data asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sunt in pana de idei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
la bucuresti sunt persoanele mai stilate, ce stii tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:18 PM |
|