![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Da' ce are tweeze in plus fata de celelalte?Ce face deosebit?ORicum astia de la teleshopping le infloresc rau.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,657 ![]() |
Mi se pare micut,usor de folosit fiindca nu mai are si alte dispozitive si il poti folosi in orice zona a corpului,inclusiv pe fata.Am facut si comanda pe net,astazi, pe site-ul evarietate(sper ca n-am facut reclama)si a costat doar 50 lei;oricum sper sa nu-mi iau teapa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da daca e ceva pot sa-l restitui si sa-mi primesc banii inapoi;sper sincer sa nu fie cazul,deorece sunt foarte entuziasmata in privinta acestui epilator (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 9-September 08 Member No.: 4,667 ![]() |
Hy fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Am nevoie si io de o informatie ... Mi'am lasat sprancele sa creasca ( destul de mult :| ) pentru a ma duce la un salon sa'mi dea o forma potrivita trasaturilor mele ... Imi puteti recomanda o cosmeticiana care sa mi le faca klumea :-?? Si daca se poate sa lucreze la un salon de prin Militari ... Va multumesc mult ! >:D< (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 12-September 08 Member No.: 4,704 ![]() |
Hy fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Am nevoie si io de o informatie ... Mi'am lasat sprancele sa creasca ( destul de mult :| ) pentru a ma duce la un salon sa'mi dea o forma potrivita trasaturilor mele ... Imi puteti recomanda o cosmeticiana care sa mi le faca klumea :-?? Si daca se poate sa lucreze la un salon de prin Militari ... Va multumesc mult ! >:D< (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ca sa nu fac reclama, iti spun unde anume gasesti un salon...La Moghioros, in spate (nu langa, ca mai e un salon si langa) la Tip Top e un salon...eu nu ma pensez la salon, dar am auzit ca acolo penseaza foarte bine...poti incerca |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,689 ![]() |
Uite ce articol am gasit pe elle.com:
Even if you plan on hiding under opaque tights for most of the winter, bare legs could be a hazard during party season. Beer recommends applying an inexpensive glycolic or lactic acid lotion and Retin-A. “One of the original Retin-A studies was done on the body, not the face. The skin looked significantly younger and better after nine months,” he says. The skinthickening effect of retinol can also diminish the appearance of cellulite. Retin A-ul exfoliaza deci cred ca e bun si pt foliculita.Acum mai ramne sa gasesc si o lotiune cu acid glicolic sau lactic. Eu m-am gandit sa mi-o prepar singura, daca nu gasesc de cumparat. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-October 08 Member No.: 5,094 ![]() |
Mi se pare micut,usor de folosit fiindca nu mai are si alte dispozitive si il poti folosi in orice zona a corpului,inclusiv pe fata.Am facut si comanda pe net,astazi, pe site-ul evarietate(sper ca n-am facut reclama)si a costat doar 50 lei;oricum sper sa nu-mi iau teapa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da daca e ceva pot sa-l restitui si sa-mi primesc banii inapoi;sper sincer sa nu fie cazul,deorece sunt foarte entuziasmata in privinta acestui epilator (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pana la urma ti l-ai luat? ca ma intereseaza si pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca mi-a mai traznit una. Sa ma epilez pe mani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Care din voi face asta, si prin ce metoda, si daca regreta ca a facut-o? Se rareste,se inaspreste dupa? Cum e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
hehe rozy, am inceput si eu cam de 2 luni...imi place rezultatu`.. ma enerveaza ca tre sa ma fac cam la 2 saptamani...ma fac cu crema depilatoare, d-aia tre` sa ma fac asa de des.....mie nu mi s-a inasprit, respectiv indesit , mai tare decat era inainte.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as vrea prima oara sa ma duc la salon, apoi mai vad. Pe picioare ma iau cu aparatul de muuulti ani, si s-a rarit considerabil, de exemplu, dupa o sapt e inca bine, si dupa 2 "e" 3 fire, si alea mai mult pufoase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si as vrea ca asta sa se intample si pe mani, si nu sa-mi blestem zilele ca mi-a trecut ideea prin creer (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu am facut-o de cateva ori, nu prea aveam de ce. De vreo 3-4 ori la salon si tot cam asa acasa cu aparatul. Mie nu mi s-a parut ca s-a rarit, ba chiar ca s-a indesit foarte putin (dar cred ca era iluzie optica din ca etunci cand a crescut din nou era putin mai inchis la culoare). O fac din joi in pasti mai degraba pentru ca imi place foarte mult senzatia de piele de bebelus, in rest nu stiu cat de necesar este. Daca nu ai par mult sau negru... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:13 PM |
|