IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Cindy
post Sep 9 2008, 05:24 PM
Post #851

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(redneck @ Sep 6 2008, 02:35 PM) *
plus niste tipsuri de genu lasa apa pe fata dupa ce te speli..

Ce tips mai? Hai ca am auzit-o si pe asta! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Neith, sa inteleg ca nu ai mai fost la Leventer, ca nu pare un tratament pe care sa il recomande ea? La cine ai fost? Mi se pare cam superficial dat tratamentul, dar poate la tine da rezultate.

Girlish, ce cleanser e asta, ce marca?

Florina, ce peeling ai facut, de curiozitate? Stii ca este indicat sa faci peeling cand nu mai ai probleme cu cosurile, altfel aproape degeaba le faci?

Eu mi-am mai luat de la Roc, gel action rapide, sper insa sa nu am ocazia sa il folosesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar era musai sa am asa ceva, preventiv, caci eu sunt cam sado-maso si intre mine si cel mai insignifiant intrus are loc un adevarat razboi.
Go to the top of the page

+Quote Post
Neith
post Sep 9 2008, 05:42 PM
Post #852

Musafir

sweet, nu, n-am mai fost la Leventer pentru ca
1. n-am rabdare sa astept 2 luni pentru un consult si
2. ce am eu nu e grav... am cateva zone cu probleme.
Am fost la Magda Constantin... De ce zici ca e superficial tratamentul?

+Quote Post
Cindy
post Sep 9 2008, 05:56 PM
Post #853

V.I.P.

Pai pentru ca: Skinoren e preferabil sa fie folosit seara si nu dimineata, cand ar trebui o crema mai lejera, eventual cu SPF, mai ales ca e vara si ai un tratament care fotosensibilizeaza + ca poate vrei sa porti make-up. Isotrexinul nu mi se pare neaparat cel mai bun tratament local (e ok ca intretinere, pt toata fata, dar nu te astepta la miracole, local- asta e valabil btw si pt Retin-a), Skinorenul nu mi se pare deloc cea mai eficienta solutie. Cleanance Avene iti va usca pielea, mai ales in combinatie cu celelalte 2!! si tie nu ti-a dat nimic pt hidratare. Ai grija sa nu abuzezi de Isotrexin, altfel in timp iti va exfolia foarte tare pielea. Si as mai putea continua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar nu vreau sa ma hazardez, noh poate tu esti un caz fericit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Sep 9 2008, 05:57 PM

+Quote Post
Andu19
post Sep 9 2008, 05:58 PM
Post #854

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,074

neith , cu orice solutie de zeci de milioane ai folosi cosurile nu iti pot trece cu produse ci numai cu un antibiotic , cu vitamine doar o almeiorare nu si o vindecare
ps : vitaminele sunt pentru o buna stare a organismului si a performantei fizice daca faci sport ( yo fac si prefer sa imi fac cate 1l de suc de portocale , mere , gref pe zi combinat )

+Quote Post
Neith
post Sep 9 2008, 06:13 PM
Post #855

Musafir

Andu, asta in cazul in care problema e in sange (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am problem locale, cum am mai spus. Nu vad de ce as lua pumnul de antibiotice daca pot sa rezolv cu ceva local.
Sweet, tenul meu e foarte gras de felul lui, deci asta sunt pretty ok pentru mine ( mai ales gelul ). Ca si hidratare mi-a spus sa ma indrept spre o crema necomedogena si hidratanta, dupa preferinte.

+Quote Post
Cindy
post Sep 9 2008, 06:22 PM
Post #856

V.I.P.

Da, dar stii tu cum e cu uscatul excesiv, poate duce la efecte inverse, pt ca pielea se apara si va stimula o cantitate mai mare de sebum.

+Quote Post
mango
post Sep 9 2008, 07:25 PM
Post #857

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

App. de Skinoren, am citit pe niste forumuri straine ca acidul azelaic e un antiandrogen de uz topic si ca ar fi util in caz de acnee hormonala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Ce stiti despre asta? Daca intr-adevar e asa, cred ca m-ar putea interesa si pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Girlish
post Sep 9 2008, 08:45 PM
Post #858

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(sweet_girl @ Sep 9 2008, 03:24 PM) *
Girlish, ce cleanser e asta, ce marca?

http://www.organicbeautyworld.com.au/zensc...products_id=682

+Quote Post
Cindy
post Sep 9 2008, 09:25 PM
Post #859

V.I.P.

QUOTE(mango @ Sep 9 2008, 08:25 PM) *
App. de Skinoren, am citit pe niste forumuri straine ca acidul azelaic e un antiandrogen de uz topic si ca ar fi util in caz de acnee hormonala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Ce stiti despre asta? Daca intr-adevar e asa, cred ca m-ar putea interesa si pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Mango, Skinorenul sau orice alta crema nu are cum sa iti trateze cauza hormonala. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E naiv sa crezi asta, desi stiu ca de multe ori tindem sa ne agatam de orice solutie, in general..Ai fost la un endocrinolog?

+Quote Post
Florina
post Sep 10 2008, 11:49 AM
Post #860

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Peelingul e cu ceva acizi de fructe nu stiu exact cert e ca imi face super bine la cosuri adica pur si simplu le dizolva si ajuta si la urme.

Aveti careva ceva reteta pt un preparat cu sulf? Am auzit ca face minuni.

+Quote Post

135 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:05 PM