IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
romi79_2008
post Sep 11 2008, 02:49 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Multumesc de primire fetelor
Spre necazul meu nu am facut fotografii machiajelor ce le-am facut pentru ca la vremea respectiva nu ma interesa construirea unui portofoliu. Mi-ar fi prins tare bine acum cand as vrea sa sa fiu freelance make-up artist. Iar acum nu am modele
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Sep 12 2008, 08:50 AM
Post #52

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Romi, in topicul Jurnal de machiaj noi ne postam propriile machiaje, decupam din poze ochisorii sau ce parte a fetei vrem si primim sfaturi, aprecieri sau critici constructive. Daca-l rasfoiesti putin o sa vezi ce fete ochioase si talentate avem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
zizilll
post Sep 12 2008, 11:49 PM
Post #53

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,615

Eh, deja ma oftic. De asa multa vreme imi doresc ceva produse MAc si n-am... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Voi, cele din Ro, cum faceti, de unde le luati? Eu am o verisoara care e make-up artist (printre altele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si de la ea am folosit cateva produse. De atunci vreau asa de tare sa-mi iau cateva farduri de la ei...dar n-am cum. Sau poate nu stiu eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . De-aia va intreb...de unde le luati, mai fete??

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 13 2008, 09:01 AM
Post #54

Musafir

QUOTE(zizilll @ Sep 13 2008, 12:49 AM) *
Eh, deja ma oftic. De asa multa vreme imi doresc ceva produse MAc si n-am... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Voi, cele din Ro, cum faceti, de unde le luati? Eu am o verisoara care e make-up artist (printre altele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si de la ea am folosit cateva produse. De atunci vreau asa de tare sa-mi iau cateva farduri de la ei...dar n-am cum. Sau poate nu stiu eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . De-aia va intreb...de unde le luati, mai fete??

de pe strawberrynet.com

+Quote Post
Eliana88
post Sep 15 2008, 05:56 PM
Post #55

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,725

Produsele MAC sunt dupa parerea mea cele mai bune farduri profesioniste, folosesc cele mai bune substante si in asa fel machiajul rezista cel mai mult. Insa aveti grija la fardurile de pleoape, este destul de dificil sa realizezi un machiaj cu pensula pentru ca au pigmentul foarte puternic si s-ar putea sa nu va incadrati in timpul alocat machiajului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
In orice caz pentru fetele care stiu destul de bine sa se machieze, este alegerea perfecta.

+Quote Post
Bia
post Sep 15 2008, 06:19 PM
Post #56

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar pigmentii minerali nu sunt tocmai usor de folosit pentru o incepatoare, indiferent cat de pale sunt nuantele.

Parerea mea este ca paletele cu 3-4 nuante de fard si rujuri asortate sunt mai potrivite, asta daca nu vrea sa arate ca o paiata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum, fiecare face ce vrea... dar imi vine greu a crede ca o incepatoare va aplicaperfect un fard corai si unul auriu, spre exemplu, pentru un machiaj de club. Nuantele puternice cer ceva mai multa indemanare si atentie la omogenizare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 16 2008, 08:27 AM
Post #57

Dependent

daca folosesti pigmentii uscati, nu sunt atat de intensi , si sunt chiar usor de amestecat( dar faci ochii prima data si fata dupa ce ai terminat cu ei ptr ca inevitabil vor fi si pe fata, de fapt la orice culoare inchisa care se desprinde usor e recomandat)
daca ii folosesti uzi, sunt de o intensitate extraordinara, pe mine m-au impresionat. ca sa fie mai simplu, pot fi aplicati doar pe pleoapa mobila si cand pui culoarea in pliul pleoapei sa omogenizezi culorile. Important e sa nu fie o trecere definita intre culori. coral cu auriu, relativ usor, cel mai dificil mi se pare de amestecat diversele nuante de roz-mov cand sunt 3-4 pe o pleoapa
Din nou spun, MAC nu e foarte agreat de make-up artisti, am discutat cu 30-40 si doar cei care sunt la inceput sau care aspira(ca si mine) folosesc Mac. Cei consacrati folosesc firme in genul Cinema Secrets, Ben Nye, Graftobian, Make-up For Ever, First Atelier, RCMA , etc firme care sunt exclusiv pentru profesionisti , produse greu de obtinut si mai scumpe. Sunt care folosesc, artistul meu preferat BillyB foloseste fardurile MAC, dar majoritatea folosesc firme speciale ptr TV HD print
http://www.inmykit.com/ poate aveti timp, eu acum incerc sa-mi construiesc kitul, m-am ghidat putin dupa astea(auzisem de ele din mai multe surse) abia astept sa imi soseasca

+Quote Post
romi79_2008
post Oct 6 2008, 10:39 AM
Post #58

Dependent

mi-a sosit Mac-ul aseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
6 farduri de ochi : humid, embark, gleam, retrospeck, contrast, amber lights
6 eyeliner glitter superbe, auriu x2, argintiu, 2 nuante verde, roz
Maine imi comand din noile colectii Emanuel ungaro si manish arora ptr Mac, de cand le astept, nu mai am rabdare, abia astept sa se faca seara sa apara online ptr ca astea se vor vinde ca painea calda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
I `m so exited...mac is my crack lol

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 24 2008, 04:29 AM
Post #59

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu cred ca am luat humid-ul degeaba, m-am machiat cu el si nu mi-a placut deloc. Cred ca e si din cauza parului mai blond si a problemelor cu tenul, mi se pare ca totul arata urat pe mine. Totusi asta nu ma impiedica sa tot cumpar farduri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , azi am trecut pe la MAC si deja m-am indragostit de 2 culori: hepcat si sushi flower (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 12 2008, 09:16 PM
Post #60

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu vreau sa-mi comand fond de ten Full Coverage in nuantele Black, White W25, C35 si alte cateva nuante care nu-s afisate pe site. Mai nasol e ca nu gasesc decat 6 nuante printre care si cele enumerate mai sus... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post

60 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 10:39 PM