![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat si eu pudra minerala Bare Escentuals, e atat de buna incat n-am cuvinte. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce consistenta, cum arata pe fata, e pur si simplu extraordinara!
De cea de la L'Oreal mi-a zis Mila (care acum e pusa pe strans bani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si de-aia a ajuns la firma asta) ca e foarte important sa fie aplicata cu un penson bun de pudra, altfel iese ca o masca. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, imi place cum suna ceea ce spui tu. Ma bate gandul sa trec si eu pe pudra pentru ca fdt nu imi mai face bine.
Ma uit acum pe site-ul lor. Te rog sa-mi confirmi daca despre asta este vorba http://store.bareescentuals.com/Bare+Escen...amp;deleteUUID= Mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . O intinzi cu pensula sau cu un buretel? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Nu am folosit Bare minerals, asa ca nu pot sa ma pronunt asupra calitatii produselor din experienta proprie, dar am auzit ca sunt destule persoane care au reactii alergice la Bismuth Oxide. Dupa ce am citit si m-am documentat pe diverse forum-uri (inclusiv makeupalley), mi-am comandat de pe www.everydayminerals.com mai multe kituri (cele cu samples sunt free) si pot sa spun ca sunt excelente (am un ten predispus la acnee - nu am avut nici un fel de reactii negative). Produsele lor contin (marea majoritate) doar 4 ingrediente : Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Oxide (CI 77947), Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499).
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, imi place cum suna ceea ce spui tu. Ma bate gandul sa trec si eu pe pudra pentru ca fdt nu imi mai face bine. Ma uit acum pe site-ul lor. Te rog sa-mi confirmi daca despre asta este vorba http://store.bareescentuals.com/Bare+Escen...amp;deleteUUID= Mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . O intinzi cu pensula sau cu un buretel? Asta-i, Roxanica. O intind cu penson de pudra si o fixez cu apa termala. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua intrebare intrebatoare: mai pui si FDT?
aveam o vreme in care foloseam numai pudra si eram ok de fapt cearcanele le-as mai ascunde in rest am un ten destul de fericit am pudra transparenta de la make up forever si parerea mea e ...neutra (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca ma dau cu asta minerala nu mai folosesc fdt, numai crema, concealer pe la ochisori si pe la alte riduri mai zdravene, pudra, apa termala, gata.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mersi
o sa ma uit de unde sa cumpar o pudra de-asta macar sa nu zic ca n-am incercat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, si chiar are beneficiile pe care le sustine? Ma tenteaza si pe mine, ca mi se termina pudra Chanel. Desi nu folosesc eu foarte des pudra, avand pielea putin uscata. Dar trebuie sa fie acolo, just in case! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Toate colegele mele care n-au probleme gen cosuri, bubite o folosesc si spun ca e perfecta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Cand ai probleme mai mari cu tenul cred ca trebuie sa te pricepi f bine sa o aplici ca sa nu accentueze defectele. Dar asta poate e valabil pentru orice pudra.
A, eu am incercat si mineral veil-ul lor si asta parca e mai usor de folosit si nu arata rau nici pe pielea mea dar nici nu acopera cine stie ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Defapt el e destinat a fi folosit la sfarsit, dupa aplicarea pudrei. La fel am mai incercat si tratamentul lor de noapte, nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Am citit si review-ul Paulei, spunea ca sunt niste ingrediente banale care n-au ce mare minune sa faca. This post has been edited by bebe_maria: Oct 13 2008, 11:47 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nici eu nu prea am cosuri sau bubite. Nu stiu cat e de benefica, cert e ca mie nu-mi face rau si-mi place foarte mult cum arata pe fata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:35 AM |
|