IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
daiana
post Sep 18 2008, 10:08 AM
Post #881

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,206

as vrea sa ma ajutati si pe mine...............fac un tratament cu o crema preparata in farmacie pe baza de sulf si desi imi trec cosurile,in urma raman niste pori foarte dilatati ......comedoane........adica tot arsenalul.imi puteti spune cam ce crema mi-ar trebiu in combinatie ca sa actioneze asupra acestor probleme???adica ceva care sa nu interactioneze cu sulful.
Go to the top of the page

+Quote Post
mango
post Sep 19 2008, 05:20 PM
Post #882

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

QUOTE(daiana @ Sep 18 2008, 09:08 AM) *
as vrea sa ma ajutati si pe mine...............fac un tratament cu o crema preparata in farmacie pe baza de sulf si desi imi trec cosurile,in urma raman niste pori foarte dilatati ......comedoane........adica tot arsenalul.imi puteti spune cam ce crema mi-ar trebiu in combinatie ca sa actioneze asupra acestor probleme???adica ceva care sa nu interactioneze cu sulful.

Pentru problema porilor dilatati, singurul produs care imi vine in minte e Pore Minimizer de la Clinique... aaa sau mai poti incerca ceva pe baza de acid salicilic.
In ceea ce priveste tratamentul cu sulf, nu stiu despre ce crema e vorba, dar ai grija ca sulful stiu ca e destul de agresiv pentru ten si in afara de asta am auzit multe pareri cum ca ar putea rezulta comedogen.

+Quote Post
Cindy
post Sep 20 2008, 10:57 AM
Post #883

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(mango @ Sep 16 2008, 09:26 PM) *
Dar spray-ul de protectie era non comedogen...si ca sa vezi ce paranoica sunt , desi era indicat pe el "non comedogen", am luat si am verificat fiecare ingredient in parte, rezultat final: spray-ul a trecut testul cu brio (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Tenul meu insa, dezastru...

Da pentru ca spre deosebire de cremele normale, cremele/lotiunile cu SPF nu intra in piele, ci raman la suprafata, tocmai ca sa asigure protectia impotriva razelor UV. Iar consecinta poate fi blocarea porilor, deci...

+Quote Post
Philia
post Sep 21 2008, 07:03 PM
Post #884

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Off... si eu sunt suparata tare pe moaca mea!
Imi tot apar cosuri, am luat iar zynerit si par sa se mai duca, dar inca nu am scapat.
Ma tot gandesc daca sa imi mai cumpar Skinoren sau sa imi iau Boreade. M-as apuca si de Retin, dar nu cred ca sunt in stare sa suport tot ce imi face el la fata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am o maare dilema.

+Quote Post
alessya20
post Sep 23 2008, 07:53 PM
Post #885

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,794

Si eu am avut probleme cu acneea, imi tot apareau cosuri dar am reusit sa rezolv cu o crema naturala foarte buna pe baza de galbenele si sunatoare care amelioreaza cicatricele, revitalizeaza si regenereaza tenul. Mai multe detalii

This post has been edited by Fanny: Sep 23 2008, 08:02 PM
Reason for edit: ban pentru PR

+Quote Post
angeldust
post Sep 24 2008, 11:36 PM
Post #886

Musafir

Avand in vedere ca am primit deja de cateva zile bune lotiunea de la Paula's Choice si am folosit-o..sa va spun si parerile. Momentan sunt f dezamagita. Am o eruptie pe fatza cum nu am mai avut de muulta vreme. Dar avand in vedere ca ma asteptam oarecum la asta si am facut atatea eforturi sa intru in posesia ei, promit ca o sa mai insist si revin cu alte pareri.

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 26 2008, 12:17 AM
Post #887

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Angel ce fel de eruptie? Cosuri vrei sa spui? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si mie mi s-a parul iritanta solutia la inceput, acum m-am mai acomodat cu ea dar totusi remarc faptul ca pielea mi-e putin mai rosie de cand ma dau cu ea.

+Quote Post
alyna07
post Sep 26 2008, 10:11 AM
Post #888

Tratabil
**

Member No.: 2,230

buna fetelor... nu am scris demult pe forum... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) din fericire eu am scapat de acnee cu ajutorul roaccutane-ului... sper ca de tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am vazut pe un site pe care intru frecvent ca se poate testa gratuit o sedinta pentru tratarea acneei cu IPL. Nu garantez ca e adevarat lucrul asta, dar daca vreti puteti sa-mi dati un pm si va dau site-ul (nu-l scriu aici sa nu se considere ca fac reclama.. Nu am nicio intentie de genul asta.. ci as vrea sa scapati toate daca se poate, stiu cum e sa ai acnee si am fost mult timp cu moralul la pamant din cauza asta...). daca, credeti ca e o reclama va rog sa stergeti postul, nu ma deranjeaza daca o faceti. Vreau doar sa ajut, sper sa intelegeti.Va pup si va doresc la toate fete frumoase, si mai mult, un suflet frumos, pentru ca pt suflet trebuie sa fim apreciate toate, nu pt felul in care aratam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 26 2008, 10:58 AM
Post #889

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back Alyna07!

Daca vreo sa il recomazi, pune cautarea pe google care duce la el.

+Quote Post
alyna07
post Sep 26 2008, 08:41 PM
Post #890

Tratabil
**

Member No.: 2,230

multumesc Maàt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
http://www.google.com/search?hl=en&rls...amp;btnG=Search

vad ca sunt 2 site-uri care ofera aceasta gratuitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) v-am pupat >:D<

This post has been edited by Maàt: Sep 26 2008, 08:56 PM

+Quote Post

135 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:10 PM