IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Diana.
post Sep 26 2008, 08:54 PM
Post #891

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da` nu inteleg de ce fie gratuita cum nu inteleg cum IPL ul poate scapa definitiv oamenii de acnee.
Mi-e mi pute ceva aici.
edit: nu m-a lasat memoria de tot
Fara suparare, nimic nou sub soare.
Ai "descoperit" o infomatie veche publicata la noi in site de 2 ani si jumatate...
Acneea: Tratamente
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 27 2008, 03:28 AM
Post #892

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Deci a actualizat niste informatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ; daca se ofera gratis o sedinta imi imaginez ca se vad imediat imbunatatiri, altfel nu te-ai mai duce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Alyna ma bucur ca esti bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
alyna07
post Sep 27 2008, 05:21 PM
Post #893

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

Maàt nu am stiut ca a mai fost publicata informatia.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am scris-o doar cu gandul ca ar putea ajuta pe cineva... Eu m-am interesat mai demult pt IPL, si mi se pare ca era 1000 lei 5 sedinte(nu mai stiu sigur) dar mi-a spus doamna de acolo ca nu vindeca acneea ci trateaza doar acneea prezenta... adica puteam sa dau eu 1000 lei, poate sa fiu ok 2 luni sau cat ma tin alea 5 sedinte si apoi sa0-mi apara iar... Asa ca am zis ca nu are rost, am vrut ceva care sa ma scape de tot. Dar m-am gandit totus ca daca-i gratuita o sedinta dc sa nu se foloseasca lumea de ea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu cel putin daca as mai fi avut probleme si mi-ar fi zis ca o sedinta e gratuita, fara vreo obligatie sa fac altele, m-as fi dus. Si nu am zis eu ca ipl-ul scapa definitiv de acnee :-s

+Quote Post
angeldust
post Sep 28 2008, 02:33 PM
Post #894

Musafir

QUOTE(bebe_maria @ Sep 25 2008, 10:17 PM) *
Angel ce fel de eruptie? Cosuri vrei sa spui? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si mie mi s-a parul iritanta solutia la inceput, acum m-am mai acomodat cu ea dar totusi remarc faptul ca pielea mi-e putin mai rosie de cand ma dau cu ea.

Dap, cosuri multe si aiurea. Parca pe zi ce trece e tot mai rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiu, o sa rezist eroic pana termin primul tub si daca nu vad nici un semn de ameliorare o dau drek si pe asta.

Intre timp mi-am luat crema hidratanta Hydraphase XL de la La Roche Posay, pt ca solutia asta de la P'sChoice imi usuca fata destul de tare. Imi place ca are si un mic SPF 15 crema asta hidratanta. Nu imi place care are parfum si multi parabeni, dar mi-am luat-o pe mare fuga si abia acasa am citit ingredientele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Andu19
post Sep 28 2008, 10:34 PM
Post #895

Tratabil
**

Member No.: 3,074

O parere de la voi as vrea ce apa termala ziceti ca e ce-a mai buna dintre uriage si ivatherm herculane ? pentru iritatii dermatite etc mersi!

+Quote Post
mango
post Oct 7 2008, 12:55 PM
Post #896

Tratabil
**

Member No.: 775

Angel, cum iti mai merge cu lotiunea Paulei Begoun? Te intreb pentru ca ma tenta si pe mine sa incerc dar ma cam sperie faptul ca in primele saptamani iti scoate la suprafata toate impuritatile (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) , de abia am reusit sa mai calmez situatia si parca n-as mai suporta sa o iau de la capat. Acelasi efect am auzit ca l-ar putea avea si Effaclar k, cunosc cateva cazuri de persoane care s-au trezit invadate de monstruletzi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post
Philia
post Oct 7 2008, 01:02 PM
Post #897

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu sunt cu moralul la pamant. Fata mea arata groaznic. Incerc sa nu pun prea multe tratamente pe moaca dar se pare ca skinorenul meu nu mai face fata.
Ma tot uit la Retin, dar imi e frica sa ma apuc de el, cu Boreade-ul mi-a mers bine, insa atunci trebuia DOAR sa imi controlez luciul, acum nu stiu ce sa imi iau si cu ce sa ma mai dau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
rozy
post Oct 7 2008, 01:08 PM
Post #898

Musafir

Same here (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
mango
post Oct 7 2008, 01:23 PM
Post #899

Tratabil
**

Member No.: 775

Philia, te inteleg perfect, cel putin la partea cu Retinul parca m-ai fi descris pe mine. Eu il am cumparat de anul trecut si zace in dulap, neinceput, of course... am zis sa recurg la el in cazul in care nimic altceva nu mai functioneaza, si uite asa ma tot mint ca poate reusesc sa scap cu un tratament mai bland (un antibiotic ceva precum Zinerytul cu care mi-a mers de minune pentru un timp). Asa imi vine cateodata sa ma apuc de Retin si sa-i trag un tratament strasnic sa iasa tot raul la suprafata...dar din pacate imi lipseste curajul (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) . Eu am mai incercat si cu Diacneal, l-am folosit vreo 2 luni si tot imi ieseau cosuri asa ca l-am abandonat.

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 8 2008, 04:22 AM
Post #900

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

mango lotiunea de la PB nu scoate acneea la suprafata... eu n-am avut nici o problema cu ea si din cate am citit eu pe net despre ea cam toata lumea a vazut imediat o imbunatatire. poate sunt insa si cazuri mai izolate cand e intai mai rau apoi mai bine.

+Quote Post

135 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:31 PM