![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da` nu inteleg de ce fie gratuita cum nu inteleg cum IPL ul poate scapa definitiv oamenii de acnee.
Mi-e mi pute ceva aici. edit: nu m-a lasat memoria de tot Fara suparare, nimic nou sub soare. Ai "descoperit" o infomatie veche publicata la noi in site de 2 ani si jumatate... Acneea: Tratamente |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Deci a actualizat niste informatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ; daca se ofera gratis o sedinta imi imaginez ca se vad imediat imbunatatiri, altfel nu te-ai mai duce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Alyna ma bucur ca esti bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
Maàt nu am stiut ca a mai fost publicata informatia.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am scris-o doar cu gandul ca ar putea ajuta pe cineva... Eu m-am interesat mai demult pt IPL, si mi se pare ca era 1000 lei 5 sedinte(nu mai stiu sigur) dar mi-a spus doamna de acolo ca nu vindeca acneea ci trateaza doar acneea prezenta... adica puteam sa dau eu 1000 lei, poate sa fiu ok 2 luni sau cat ma tin alea 5 sedinte si apoi sa0-mi apara iar... Asa ca am zis ca nu are rost, am vrut ceva care sa ma scape de tot. Dar m-am gandit totus ca daca-i gratuita o sedinta dc sa nu se foloseasca lumea de ea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu cel putin daca as mai fi avut probleme si mi-ar fi zis ca o sedinta e gratuita, fara vreo obligatie sa fac altele, m-as fi dus. Si nu am zis eu ca ipl-ul scapa definitiv de acnee :-s
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel ce fel de eruptie? Cosuri vrei sa spui? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si mie mi s-a parul iritanta solutia la inceput, acum m-am mai acomodat cu ea dar totusi remarc faptul ca pielea mi-e putin mai rosie de cand ma dau cu ea. Dap, cosuri multe si aiurea. Parca pe zi ce trece e tot mai rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiu, o sa rezist eroic pana termin primul tub si daca nu vad nici un semn de ameliorare o dau drek si pe asta. Intre timp mi-am luat crema hidratanta Hydraphase XL de la La Roche Posay, pt ca solutia asta de la P'sChoice imi usuca fata destul de tare. Imi place ca are si un mic SPF 15 crema asta hidratanta. Nu imi place care are parfum si multi parabeni, dar mi-am luat-o pe mare fuga si abia acasa am citit ingredientele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
O parere de la voi as vrea ce apa termala ziceti ca e ce-a mai buna dintre uriage si ivatherm herculane ? pentru iritatii dermatite etc mersi!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Angel, cum iti mai merge cu lotiunea Paulei Begoun? Te intreb pentru ca ma tenta si pe mine sa incerc dar ma cam sperie faptul ca in primele saptamani iti scoate la suprafata toate impuritatile (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) , de abia am reusit sa mai calmez situatia si parca n-as mai suporta sa o iau de la capat. Acelasi efect am auzit ca l-ar putea avea si Effaclar k, cunosc cateva cazuri de persoane care s-au trezit invadate de monstruletzi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu sunt cu moralul la pamant. Fata mea arata groaznic. Incerc sa nu pun prea multe tratamente pe moaca dar se pare ca skinorenul meu nu mai face fata.
Ma tot uit la Retin, dar imi e frica sa ma apuc de el, cu Boreade-ul mi-a mers bine, insa atunci trebuia DOAR sa imi controlez luciul, acum nu stiu ce sa imi iau si cu ce sa ma mai dau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Same here (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 ![]() |
Philia, te inteleg perfect, cel putin la partea cu Retinul parca m-ai fi descris pe mine. Eu il am cumparat de anul trecut si zace in dulap, neinceput, of course... am zis sa recurg la el in cazul in care nimic altceva nu mai functioneaza, si uite asa ma tot mint ca poate reusesc sa scap cu un tratament mai bland (un antibiotic ceva precum Zinerytul cu care mi-a mers de minune pentru un timp). Asa imi vine cateodata sa ma apuc de Retin si sa-i trag un tratament strasnic sa iasa tot raul la suprafata...dar din pacate imi lipseste curajul (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) . Eu am mai incercat si cu Diacneal, l-am folosit vreo 2 luni si tot imi ieseau cosuri asa ca l-am abandonat.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
mango lotiunea de la PB nu scoate acneea la suprafata... eu n-am avut nici o problema cu ea si din cate am citit eu pe net despre ea cam toata lumea a vazut imediat o imbunatatire. poate sunt insa si cazuri mai izolate cand e intai mai rau apoi mai bine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:31 PM |
|