![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Place Sara, e foarte frumos si simplu! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu ma gandesc la seara
si mai am cateva asocieri de astea.. mie imi place mult Erika, Ingrid.. daca tie iti place, Rox, e cel mai frumos! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si mie imi place, e foarte frumos si inspirat.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Erika, Meg? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) E-adevarat ca sunt nume si mai urate nemtesti, da' nici cu Erika nu mi-e rusine. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si mie imi place Sara.
Eu aveam o colega la servici o chema Ribana cand am auzit numele asa mi-a placut, apoi cand am nascut-o pe fiica-mea i-am pus altul, desi cand am auzit prima oara numele Ribana, am zis ca asa o s-o botez pe fiica-mea, daca o sa am fetita. Mai imi place Sabina, da' asta din cauza ca aveam in liceu o colega frumoasa tare pe care o chema asa. Si mai imi place Crina. This post has been edited by Master of Norules: Sep 29 2008, 05:20 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o colega la serviciu al carei al doilea numeste este Dilara. Mi se pare foarte interesant, nu l-am mai auzit pana acum, e deosebit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Erika, Meg? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) E-adevarat ca sunt nume si mai urate nemtesti, da' nici cu Erika nu mi-e rusine. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) well, Kalua, numele asta il poarta o fata pe care am cunoscut-o copil fiind. era tare frumoasa si locuia in afara si era ceva "waw" pe atunci (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi place cum suna. cu siguranta Erik sau Erika voi folosi pentru numele copilului meu. Maya Teodora imi place de asemenea (o fetita a cuiva cunoscut) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Frumos Sara Roxana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mie imi place Rebeca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce repede i ai gasit nume Roxana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e frumos, poate te razgandesti , am avut o prietena in fiecare luna gasea alt nume (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dilara chiar e frumos , de ex la fete imi place mult Valentina, Jasmina iar la baieti Andres |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, aseara am luat la 'lins' tot dictionarul ala de nu stiu cate sute de pagini. La sfarsit eram neagra pe degete, dar m-am uitat la toate numele.
Sunt mai multe care-mi plac...acum nici nu stiu ce sa mai cred. Imi place mult Sara, imi place combinatia Sara-Maria...vom vedea. Mai am timp sa studiez pana iese din burtica. Va multumesc ca v-ati dat cu parerea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:00 AM |
|