![]() ![]() |
| dr_wise |
Oct 1 2008, 04:41 PM
|
|
Musafir |
Dragutelor, va rog muuuuuuuuuult, spuneti-mi cu ce mijloc de transport se ajunge din Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, statia Brasov, la Spitalul Colentina, cum se numeste statia corespunzatoare spitalului si cat timp imi ia sa ajung acolo.
Sarut mana!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Oct 1 2008, 06:05 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
noteaza:
tramvaiul 41 pana la Crangasi, de acolo cobori la metrou (vezi ca intri in pasajul de metrou direct din statie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) metroul il iei inspre Gara de nord si cobori la statia Stefan cel Mare. Spitalul Colentina e pe Stefan cel Mare 19-21, langa stadionul Dinamo. Practic ar trebui sa ajungi in maxim 45 de minute. sper ca mai esti pe aici sa vezi raspunsul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Oct 1 2008, 06:37 PM
|
|
Musafir |
Miopie, Master. O sa fac operatie cu laser excimer. PRK se cheama interventia ce am s-o fac eu.
Sa nu mai port ochelari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 1 2008, 06:44 PM
|
|
Musafir |
Multumesc, Fanny draga! Tu esti ingerul meu pazitor!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acu', daca tot mi-ai dat un deget...imi poti spune cum ajung de la noi la Teatrul National (fiu-meu are "Genetica" la Amfiteatrul "Sahia" care a aflat ca-i langa Teatrul National)?! Miopie, Master. O sa fac operatie cu laser excimer. PRK se cheama interventia ce am s-o fac eu. Sa nu mai port ochelari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bre scorpi, ma bag si eu ca musca-n lapte, scuze....ce dioptrie ai? Ca eu sunt fericita posesoare a (-3) la ambii ochi, da mi-s indragostita de ochelarii mei...imi dau un aer de soarece de biblioteca, desi, e departe de bine "situatiunea" asta. |
|
|
|
| Lexie |
Oct 1 2008, 07:05 PM
|
|
Musafir |
M-am programat pe saptamana viitoare sa-mi fac operatia cu laser la ochi. Deja transpir de emotii si stres. Yupiii! Bravo, inteleapta decizie, eu voi face operatia in primavara (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Cum vii de la operatie sa te spovedesti la mine sa aflu tot-tot, sunt uber curioasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi poti spune cat costa acolo unde faci tu?Faci la un singur ochi sau la ambii? La mine s-ar putea sa fie nevoie numai la un ochi, stangul, unde am -1, la dreptul am -0,25 si doctorita mi-a spus ca nu se opereaza 0,25. O sa merg la un control cand o sa strang banutii necesari, abia astept (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Mna'seara! Maine iar la work, a fost super weekendul asta in mijlocul saptamanii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Oct 1 2008, 07:14 PM
|
|
Musafir |
-2.5 sau -2.75 ceva de genul la ambii ochi plus ceva astigmatism mic. Eu nu-s indragostita de ochelarii mei.. no way.
4500 ron pentru ambii ochi. In Cluj ma operez. Ai foarte mica miopie Lex. Unii nici nu poata ochelari la dioptriile astea. Tu porti ochelari? Te deranjeaza asa tare? Ca eu nu m-as opera la dioptria care o ai tu... nici nu cred ca as puta ochelari. In plus trebuie sa fie stabila. Cati ani ai? O sa povestesc normal la topicul cu pricina ca sa nu incurc pe aci. Nu se opereaza la -0.25 pentru ca in general in urma operatiei daca se poate te aduce cam pana pe -0.25 nu chiar la 0. La batranete e procesul invers si nu o sa mai vezi bine de aproape, dar daca ai o mica miopie ai sa vezi mult mai bine atunci decat daca nu ai avea miopie deloc. Stii... + cu - se compenseaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Oct 1 2008, 07:38 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
'na seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lex, cred ca te legi la cap aiurea operandu-te in conditiile in care ai o dioptrie atat de mica. si io-s mioapa (-0.25), ochelari nu port decat atunci cand sunt acasa si ma uit la filme (ca sa vad subtitrarea). inca nu am facut din asta o problema asa de mare incat sa ma bag sub bisturiu. am eu alte dezinstalari si upgrade-uri pe care le-as face, dar nu au ajuns inca in stadiul de "existentiale". Scorpi, bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu acum fac naveta intre calculator si cratita, sper ca de data asta sa imi iasa varza, ultima data cand am incercat sa fac varza calita a iesit un terci de o culoare incerta (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
|
Oct 1 2008, 08:36 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Apropos, nu-mi gasesc ochelarii! Si eu tot varza am facut, desi dl maat nu se da in vint.
|
|
|
|
| bulina |
Oct 1 2008, 08:46 PM
|
|
Musafir |
Si io tot de "varza" am avut parte azi. Varza din capul unora....
Una din zilele alea, cand ti-ai lua campii si te-ai duce pe pustie... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| gloriana |
Oct 1 2008, 08:47 PM
|
|
Musafir |
Am facut si eu cuib de viespi ca tot citesc pe la voi. Am simtit ca mor de placere mancand. Nu ma mai opream. Am dat gata aproape jumatate de tava, doar eu.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 11:24 PM |
|
|