![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioooi, scuze, Cleo. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
scorpirescu chiar ca betivel. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Mai Albi, nu stiu de ce te-ai simtit asa atacata ca ti-a facut tipa de mancare! Ea chiar a facut un gest frumos, acuma de unde sa stie ea ca tu nu mananci cartofi si fainoase?? Ea s-a gandit sa iti faca o surpriza placuta, asta e, data viitoare o sa stie. Walpu, saracuta de tine, ca mult ai mai alergat! Iti doresc sa iti fie rasplatit efortul si sa fie bine cu noul job. La noi e vijelie si ploaie, zi de stat in casa, dormit si facut paine. Ceea ce am si facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pup fetele. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dienuca, chiar a luat-o razna forumul, nu mai vad nici sectiunea pt moderatori (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bre Happy, cand e vijelie si ploaie afara, se spune ca-i zi de stat in casa si de facut copchii (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasa painea pe altadata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Io am umblat ca zabauca zilele astea si mi-am luat carpete pentru hol, productie autohtona, am sa pun pozele la topicul potrivit. Mai pe seara, m-apuc de gatit bors din costita de porc si pulpe de pui la cuptor, la punga. Simplu si sanatos, plus c-o s-avem papica pentru cateva zile . |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Dienuca, chiar a luat-o razna forumul, nu mai vad nici sectiunea pt moderatori (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nici eu io-s pe 18 mai cu regretele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) happy si eu fac o paine, ciabatta, am inceput-o aseara ca-i mai laborioasa si-o termin azi Mi-am instalat birou acasa, lucru pe 2 monitoare vai de fundu meu ce zi m-asteapta. Sefa se bazeaza pe mine sa trag toata echipa si a inceput sa ma deranjeze cu asteptarile ei. Sint colege care pur si simplu nu vor sa faca mai mult si eu trebuie sa compensez. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ieri i-am zis ca nu m-ating de lucrul uneia dintre colege care a avut tupeul sa vina saptamana trecuta la 9.30 si sa plece pe la 3.30-4 cu comentariul 'am vorbit cu sefa. nu vreau sa vorbiti despre orele mele' ... noroc ca nu mi-a spus asta in fata ca-i sareau fulgii. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Altfel pt mine si-a facut dosarele tabu. Asta-i din ciclul gura bate c**u. walpu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) eu asa ceva n-am mai auzit. Cum adica sa nu lase un invitat sa intre? Ce parte din`a intraziat trenul' n-au priceput si chiar si-asa nu le inteleg logica. Imi pare rau insa din cate vad clar se apropie zile bune pt tine. Pt ca meriti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ne arati rata castigatoare scorpi di ce tu sa te scuzezi? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Acu vedeti sectiunea sau nu?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
nope
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor. Acum am ajuns si eu acasa, plecata de ieri dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La mine se vede ok forumul. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce se mai aude pe aici? am tras chiulul zilele astea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am observat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pi unde umbli brambura?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 02:06 PM |
|