![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io fac o ciorba de fasole cu afumatura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Szi, bine c-ai scapat de o grija. Di, nu stiu ce-a patit forumul ca acum, cand am intrat eu, totul pare in regula. Walpu, data viitoare cand vii in Buc si ai mai mult timp da un semn. Vorba lui Fanny, hraneste-te bine, ca sa dai randament. Cleo, spor la treburi. Trebuie sa schimb si eu laptopul sa vad daca am vreun mail. In rest n-am chef sa mai fac nimic pentru job. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte cald, soare si frumos azi la Cluj. N-am reusit sa adun gasca de mers aiurea pe campii, eh. Asa ca am mers aiurea prin magazine.
Si acum scorpirescu doarme peste el saracu. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa as fi avut si eu pofta de niste "pasula" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu mai imi iau din aia rosie la conserva de la Bonduelle si o gatesc asa light fara afumaturi si prea multa prajeala. Insa dupa cum s-a comportat ficatul meu in ultimele zile nu prea mai indraznesc sa mananc nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca am si slabit iar, sigur am sub 50 de kile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Scorpi ce bine de tine, la noi a cam plouat azi si am amanat pe maine mersul in Piata Vietii. Daca nici maine nu ajung ma impusc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si in Bucuresti a fost o zi buna de plimbari... de asta probabil ca se si tin celelalte eladyz bucurestence.
Eu am imbinat utilul cu placutul si-am iesit la cumparaturi de ... mancare. Acu' frigiderul geme burdusit, dar mie mi-e foame de mancare gatita. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' am fiert cam mult la fasole, dar se merita zic eu. A fost doleanta lui barbata-miu cu afumatura. De data asta ficatu' ti-a facut probleme si nu stomacu'?
Si eu am facut un pic de shopping astazi, dar de haine. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Rox, asteptam pozele si spovedirea! Zic din start sa le porti sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi! Of, ma puneti la treaba. Acum sunt rupta, dar maine fac poze.
Va pup, noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
angel 'pasula' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de la pasuzly(ka) pesemne la noi se spune si 'fasui' de la `fuszulyka` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (dar mai departe nu va mai spun la ce se foloseste .... e XXX )
sint ametita de la atata munca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) m-am culcat o ora m-am trezit si mai ametita |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara sau buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce faci, Bia?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 11:51 AM |
|