IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fantasy
post Oct 5 2008, 03:10 PM
Post #671

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Io am avut un week-end ciudat..de unde vroiam io sa ma odihnesc zilele astea..ieri am muncit de-am rupt, am facut de toate prin casa, si pe seara cand pregateam si io o bunaciune de mancare ...m-a luat indigestia, dar d-aia rea..si am ajuns sa mananc in ultimele 24 de ore numai paine prajita cu branza si ceai de menta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Azi la fel..inca de dimineata de la 7 m-am trezit aca era un geam deschis pe balcon si imi baga ploaia apa in casa, cand sa adorm iar a inceput vecinu de deasupra cu bormasina, ce oameni tampitiiiiii la 8 dimineata, duminica sa bage bormasina!!!!
In fine zic si io ca ma cul dupa-masa pe la 2 jumate....zis si facut..am dormit..vreo 20 de minute pana au venit tata si soramea pe al mine, mi-au mancat bunatatea de mancare facuta aseara si au plecat..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Asa ca am ramas si obosita si nemancata si cu o groaznica durere de cap....si la 7 cica trebuie sa fiu intr-un loc care presupune traversarea Bucurestiului pe vremea asta.

Vreau sa fie iar vineri seara si sa mai am 2 zile in care chiar sa dorm!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 5 2008, 05:04 PM
Post #672

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Nasol, Fanta! Ai avut un weekend mai nasol decat al meu. Al meu a fost chiar mai bun decat previzionasem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doar vineri spre sambata a fost mai greu Dar ieri dupa amiaza si azi a fost chiar ok. Am dormit in cea mai mare parte a timpului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 5 2008, 07:34 PM
Post #673

Musafir

ma uit la prostia aia de emisiune de pe Euforia cu inelul cu diamant (pe scurt pt cine nu stie : vine un bogatan burlac, 20 de femei se aliniaza la preselectie si trec prin tot felul de probe si el alege cui ii da inelul cu diaman (pe care evident toate o sa il vanda si el nu se casatoreste pana la urma cu niciuna ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
M-am mai uitat din cand in cand ca mi se pare asa amuzanto-ridicol, numa bun de duminica.
Milionarul de acum e tipul ala care are neogenul. Si vroiam sa zic ca om mai insipid ca asta nu am mai vazut demult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Arata si ca pixu, nu are sharm si pare de-a dreptu prostalau

Partea funny e ca participa si Magda lui Tolea la preselectie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This should be funny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 5 2008, 07:47 PM
Post #674

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca numai la dezbateri politice n-a participat fomeia asta, dar ma astept ca in curand s-o vad in galeria lu' Zavoranu! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 5 2008, 08:17 PM
Post #675

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

hai seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

m-am intors si eu home dupa un weekend pe capul evazionistului (ca de obicei). am o problema: cred ca am devenit obsedata de Titan Quest, aseara m-am jucat non stop, miselul (e din corason spusa asta) a adormit destul de tarziu si eu tot am mai stat destul sa omor monstri. beleaua e ca am visat apoi numai chestii nasoale, morti, crime si alte alea. cum am eu mania sa imi analizez fiecare vis in parte am ajuns la concluzia ca de la joc mi se trag toate. cum ma las eu acum? :|
si ca tot pomenea Ange de ziua ei, eu deja am aflat doua din cadourile pe care le voi primi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) evaionistul a zis ca imi ia un Fernando (Ribeiro pt cunoscatori) de plastic (sa vedem dac-o fi roz) si o amica un parfum. ce ma enerveaza astia de se dau de gol sau incearca sa ma traga de limba, se duce dracului toata surpriza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si mai sunt vreo 3 saptamani pana atunci :|

+Quote Post
Cleo
post Oct 5 2008, 08:29 PM
Post #676

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(angeldust @ Oct 5 2008, 01:34 PM) *
Partea funny e ca participa si Magda lui Tolea la preselectie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This should be funny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

e si aici emisiunea asta
eu una o gasesc penibila

m-a puse naiba s-o caut pe Magda asta sa ma pun la zi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ma gandeam c-o fi vreo cantareata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
sint in stare de soc!

http://www.youtube.com/watch?v=XsEMdPPIrn0...feature=related

cine se uita la asa emisiuni??? holy cow!

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 5 2008, 08:41 PM
Post #677

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu am shoppingarit azi tot felul de chestii o parte n-aveam neaparata nevoie da' fiind vreme ploioasa am bagat un shopping mai lung. Eu m-am ales cu o pereche de blugi, niste sosete si o umbrela. Fiica-mea cu niste pahare cu Winnie.
Eu nu-l mai las pe al meu sot sa-mi cumpere ceva de ziua mea ca nici cum nu se potriveau gusturile asa ca daca mi se pune pata pe ceva imi cumpar atunci.
Si se pare ca-i destul de sigur ca ne mutam la Pitesti, maine tre' sa mai primeasca al meu sot ceva lamuriri, om vedea.
Ma tulesc la somn.
Noapte buna ladies si sa aveti o saptamana cat mai usoara.

This post has been edited by Master of Norules: Oct 5 2008, 09:38 PM

+Quote Post
gloriana
post Oct 5 2008, 09:34 PM
Post #678

Musafir

Cleo, ai fi surprinsa de numarul celor care se uita la Magda si la OTV. Eu aud oameni in toata firea care dezbat pe strada ziua ce vad noaptea la Diaconescu inclusiv toate prostiile debitate de Magda lui Tolea.

+Quote Post
Diana.
post Oct 5 2008, 10:10 PM
Post #679

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Anjel,de la nenea ala de zici tu eu posed UN EMAIL PLIN CU GRESELI DE ORTOGRAFIE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A, sai stiu de ce m-a visat asa Teo: Azi am fost cu Ara la doctor.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 5 2008, 10:12 PM
Post #680

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

pai ce a patit?

+Quote Post

152 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th August 2025 - 10:04 AM