![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua. Ma gandeam sa scriu si eu ceva,da' zau daca am ce (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Nic nou,la facultate m-am dus degeaba..vegetez,ce sa mai!
Ce vreti mai de la Albinoasa? Daca i se intampla lucruri aiurea,ea sa se bucure de nebuna ca e soare afara? Doaamne sfinte da' creca uitati ca fata aia nu are viata sociala acolo,nu are familia,iubitul,prieteni ,si sunt chiar si cativa care ii pun bete-n roate!! Hai vin'aici Albina (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ne mai suparam, ne mai revenim, ne suparam iarasi... iar ne revenim. Asa e viata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Important e de cate ori ne ridicam si nu de cate ori cadem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albi, o sa-ti fie bine, o sa vezi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Inseamna ca o sa admiram mai multe poze de la Bia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La mine e o zi normala. De maine am santier in casa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa aveti o zi buna! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa te bucuri de aparat Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu nu am nimic cu Albi, din contra daca zic ceva sau ma bag ca musca'n... Spun pentru ca imi pare rau sa vad ca nu'i merg toate bine. Eu stiu bine ce inseamna sa fii departe de tot si toti, am trecut prin asta ( si inca trec) si nu a fost usor dar am incercat sa invat sa traiesc si aici. Pana la urma eu am ales sa traiesc aici. Daca situatia este asa cum este cumva trebuie sa incerci sa aduni si lucruri bune in jurul tau, in propria persoana sta totul. Acum poate am gresit eu si am vazut ca doar se plange, exagerand eu nevoia ei de a spune ce are pe suflet in anumite momente... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ti se pare,se plange (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da' daca nu-i nimic de bine de zis,mai bine nu zice nimic? Sau cum?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am avansat in functie?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
da, se schimba rankul dupa numarul de posturi.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie intotdeauna mi-a placut ca aici pe forum exista cineva sa-ti spuna o vorba buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , fata de viata de zi cu zi in care ti se intoarce spatele elegant atunci cand nu mai ai nimic interesant de oferit.
Multumesc, multumesc... o sa ma bucur de el (de aparat). V-am spus ca am gasit un fotograf dar tot nu isi face timp sa-mi pozeze si mie o fata-doua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Di, m-am zapacit si tocmai de tine am uitat. Ma bucur ca ti se simte bine catelusul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Lasati albina sa se planga! Daca nici cu noi nu poate, saracuta, singura prin strainataturi, atunci cu cine sa vorbeasca si ea?
Pink, ce aparat foto? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poti sa-i iei ceva bijuterii, un parfum, o esarfa faina, o carte daca ii place sa citeasca si o floare in ghiveci sau ceva care zice ea ca ar vrea sa-si cumpere, stai atenta in functie de ce vorbesti cu ea sigur o sa-ti vina vre-o idee.
Apai ala care iti intoarce spatele in real life Pink, ala nu-i prieten, te poti lipsi f. bine de el. Si eu m-am trezit anul asta cu "pretena" la nunta careia am fost ca s-a apucat sa ma muste de fund chiar la nunta ei, imi venea sa ma car de acolo si cred ca putin a lipsit am zis ca treaca de la mine, dar a fost the last time, end of story pt. mine. Cate unii destul de multi, sunt interesul poarta fesul. Sa-l folosesti cu spor si drag Pink pe aparat. This post has been edited by Master of Norules: Oct 7 2008, 02:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 03:20 PM |
|